TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Bu maç herşey çok güzeldi.İlk yar çok iyi oynadık.Ama şöyle bir zaafımız var;çok kolay faul yapıyoruz.Rakip zaten faul olmadan kalemize gelemedi.Ayrıca bir sözümde taraftara;ilk yarıda güzel paslaşmaları alkışlayarak güzel futbolu tetiklerken,2.yarı oyun disiplininde kopmayıp yerden pas yapmak isteyen oyuncular uğulutu ve ıslıkla şişirmelerini istemeleri hiç yakışmadı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Bugün bizi frenleyen tek şey çeken hakemlerin ve M.Topal'ın oyunu çok soğutması oldu.

Galibiyet baskısı gitti bir açıdan sevindim. :)

Ya es es gibi bir takima 2 puan vermemeliydik. Ilk golden sonra herkes havalandi. yere saglam basmayinca olur iste boyle seyler. Ayrica keske Ayhan oynasaydi. Off ya. Oka´dar gereksiz bir 2 puan kaybettik ki, inanilir gibi degil.

Ya es es gibi bir takima 2 puan vermemeliydik. Ilk golden sonra herkes havalandi. yere saglam basmayinca olur iste boyle seyler. Ayrica keske Ayhan oynasaydi. Off ya. Oka´dar gereksiz bir 2 puan kaybettik ki, inanilir gibi degil.

Neden site bu kadar ağır çalışıyor acaba? Yarım saattir siteyi açıp konuya girmeye çalışıyorum ama nafile. Yönetici arkadaşlar yok mudur bunun çözümü?

Haftaya çok zorlu bir ankaragücü var.Malum ankaraspordan "import" ettikleri birçok iyi oyuncuları var,bizim için zor deplasman olacak.

sonucun oyuncuları canlandıracağını ve işin ciddiyetini kavrayacaklarını düşünüyorum zira her lig tablosuna baktıklarında fenerin 1. olduğunu görmeleri onlara ekstra ateşleyici kuvvet olacakdır.Şimdi kovalama zamanı onlar için dolayısı ile 10ç hafatadaki fener maçı çok önem kazandı..

Haftaya çok zorlu bir ankaragücü maçı var.Malum ankaraspordan "import" ettikleri birçok iyi oyuncuları var,bizim için zor deplasman olacak.

sonucun oyuncuları canlandıracağını ve işin ciddiyetini kavrayacaklarını düşünüyorum zira her lig tablosuna baktıklarında fenerin 1. olduğunu görmeleri onlara ekstra ateşleyici kuvvet olacakdır.Şimdi kovalama zamanı onlar için dolayısı ile 10. hafatadaki fener maçı çok önem kazandı..

ancak şunu üstüne basa basa söylemek isterim;

fenerde Galatasarayda bu haftadan itibaren milli maçlara kadar 3 günde bir maç yapacaklar işte bu süreç içerisinde iki takımında performansı çok önemli zira fizikman zorlanacak olan oyuncuların hem avrupayı hemde ligi nasıl götüreceklerini ve 10. haftadaki derbiye nasıl çıkacaklarını hepberaber göreceğiz.Bu anlamda reijkardın rotasyonları bizi daha diri tutacakdır..

Çok iyi oynadık. Son 3 - 4 haftanın en iyi Galatasaray'ı diyebilirim bu akşam için. Ama olmadı berabere kaldık. Sağlık olsun, henüz ligin 7. haftasını telafi ederiz.

elbette puan kaybı olacaktı ama bu şekilde olmamalıydı mahalle takımına verdik resmen 2 puanı...

neyse perşembe bu maç atamadıklarımızı atar rahatlarız artık...

Çok iyi oynadık. Son 3 - 4 haftanın en iyi Galatasaray'ı diyebilirim bu akşam için. Ama olmadı berabere kaldık. Sağlık olsun, henüz ligin 7. haftasını telafi ederiz.

Zaten 10.hafta Fener'e fark atıp öne geçeceğiz.Beni bugün üzen tek şey pas yapıp, oyun disiplininden kopmayan oyuncuları uğultularla şişirmeye zorlayan taraftardır.

M.Topal baya iyi oynadı bugün ne takıntınız var anlamadım çok iyi paslar attı aceb bana mı öyle geldi bugün kötü oynayan yoktu sadece kaza bir gol yedik

İlk yarıdaki gibi oynayalım, sorun değil. lig uzun bu maçı rahat telafi ederiz

Sinan engin : GS şansa kazandı, rijkaard niye nondayla barosu değiştirdi böyle antrenör olmaz

z.şengül: fener kötü oyunla 3 direk 2 gol buldu, GS durumu vahim, pozisyon üretemiyor

Rıdvan: Rijkaard antrenör değil taktik yok barcelonada messi kurtardı

Güntekin: GS kötü, buraya kadar şansa geldi, pano maçı 7-3 mağlup bitirmeliydi

Üründül: Rijkaard e.şehiri ve oyuncularını çözemezdi imkansız

NTVSPOR: GS 2 puan kaybetti yenilider X Takım (bunu özellikle yazmışlar)

gözümüz aydın :D Rijkaard istifa sesleri başladı :D

Kuşlar Nasıl tırstıyor nasıl tırsıyor bu futbolu görünce şansız bir gol yedik olabilir. Şimdi ben merak ediyorum yarın ki basında çıkan haberleri :p Kuşlarda fazla sevinmesin o kafesinizden alıp sıpıtıp atıcağız.

İyi oynadık diyenlere şaşıyorum.Topu kontrol etmek iyi oynamak mı? Çok az pozisyon bulduk,şut yok neredeyse koca maç.Evet güçlü bir takımız ama ön taraf çalışmadıkça her takım bizden puan alabilir.Bugün sadece Keita çalıştı.En büyük hayal kırıklığını ise Kewell da yaşadım.Bu kadar kötü oynamak ona yakışmadı.

Şaka gibi bir maç oldu. Takım ilk yarı full rakibi ezdi. 3 net kaçtı.

2. yarı 10 dk hariç hep biz oynadık ve şuna bak.

4-5 olacakkken 1-1 bitti.

Eskişehir hayatında atamayacağı bir gol attı.!!

Takıma yinede tebrikler.

Ben oyundan memnunum açıkcası her zaman gol olmayabiliyor.

Rıza ve Ümit bile çıkıp iyi oynamadık ama 1 puan aldık dediler.

Arkadaşlar bu puan kaybını kazanç olarak kabul edelim.Hatalarımızı görmek açısından iyi bir ders oldu.Önümüzdeki haftalarda toparlanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.:):):):)

Bu ezikler haftaya puan kaybederler..

M.Topal baya iyi oynadı bugün ne takıntınız var anlamadım çok iyi paslar attı aceb bana mı öyle geldi bugün kötü oynayan yoktu sadece kaza bir gol yedik

Kötü oynayan vardı renkdaş.Arda,kewell ve özellikle de sabri çok kötülerdi

Kötü bir gol yedik. Şanssız bir goldü. Ancak maçın içinde fazla pozisyon üretemedik. Mustafa Sarp ın karşı karşıyası ve keita nın volesi dışında pozisyonumuz yok. Ayhan-linderoth diyorum artık. İkisinden biri oynamalı.

Geri
Üst Alt