TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | 2.Y

Yav abartmayın alla allah :).

Bunlar olacak :):).Bakın ciddi bi rakip:).Geçiniz,güzel maç oldu eksiklerimizi gördük devamı haftaya ;):).

Bu rahatlık nerden geliyor anlamıyorum sanki liderden 10 puan öndeyiz! Maç öncesi kadroyu gördüğümde puan kaybediceğimizi anladım! hatta buraya yazdım hemen eleştiri bombardımanı oldu bana karşı;) uğur uçarın yeri solbek değil sağbek! brezilya milli takımında oynayan elano bizde yedek kalamaz! m.topal ve sarp yanyana olmaz! ayhan oynamalıydı! haftalardır iyi futbol oynamıyoruz maçları ofansif oyuncularımızın becerileriyle kazandık ama bu kez onlarda susunca çaresiz kaldık! Aslında suç başladığı güzel transfer sezonunu linderoth g.zan e.güngör gibi sakat isimlere güvenerek yabancı transfer yapmayan yönetimindir!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Aynen koç

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Nonda'nın tam maçı çıkarabilecek kondisyonu yok.İkinci yarıda yoruldu ve etkili olamadı.baroşla başlayıp nondayı bitirici olarak sürmek gerekli şuanda ama baroşla oynarken de bugünkü ilk yarıdaki baskı gibi bir baskı yapamayız bunu da bilmek lazım

Ankaragücüne kim çıksın onu soruyorum ?

az pozisyonlu sıkıcı bir maçtı..

Rijkaard kazanmak için extreme bişi yapaydı iyiydi, ne biliyim Elano/Ayhan--Topal gibi..

Es-es ilk yarı gol atmak için 1-1 den sonrada yememek için oynadı, kendince gayetde başarılı oldu, goldeki defansın saçma hatasından başka bide Sarpın ilk dakkalardaki pozisyonu hafızamda..

Dip not : Maçta sonra hep beraber Es-es'e küfreden Galatasaray seyircisini kınıyorum, adamlar geldi hiç çirkeflik yapmadan haklarıyla 1 puanı aldı gitti, nesine küfredersiniz anlamam, ayıptır..

Şansal diyo ki "Aslanım ne geçti".. Fırtına bu Keita :)))

M.Topal çok güzel oynadı.

M.Sarp ilk yarı süperdi ama 2. yarı uzun maçlar sonuı bitkinlik oldu.

Sturm Graz maçında hırs yapıp farklı kazanıp arkadan Ankaragücü ve TS 3 maç seri yaparsak. 10 hafta ya rahat çıkarız.

Bu kadar iyi bir Galatasaray'ı uzun süredir görmemiştim... Nasıl paslar öyle, sahaya dağılım.. Gitgide iyi oynuyor takım.. Barcelona stili yerleşiyor... Açık söylemek gerekirse, sezon başından beri en iyi topu oynadık... Şanssız bir gol yedik, eğer 2yi bulabilseydik bu maç 5, 6 olurdu... Eskişehir'e hakkını vermek lazım, çok sıkı takımlar... Sonuç üzücü elbet, liderliği kaptırdık ama problem yok, Galatasaray süper top oynuyor... İlerleyen haftalarda daha bitirici olacağız...

Leo Franco - 10

Sabri - 7

Servet - 5

Hakan - 7

Uğur - 5

Arda - 8 (çok çalım yapıyon be ustad)

Kewell - 6

Topal - 8

Sarp - 9

Keinta - 9

Nonda - 8

Aydın - 7

Baros - ?

bireysel baktığınızda şanssızlıklar oldu, ama kademe olarak süper oynadı Galatasaray. Savunma ve orta saha harikaydı, paslaşmalarda süperdi.. Sadece gol eksikti okadar...
thumbsupz.gif

arda 8 mi?sabri 7 mi?renkdaş sen hangi maçı izledin.ben ardaya 5 vermem bugün.sabri de ancak 3 puan alır

Kendimce bir analiz yapmak istiyorum.

1. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal' ın yanyana oynaması takımın hücum gücünü olumsuz etkiliyor, bunu zaten bir kaç maçtır görüyorduk. Bu ikiliden bir tanesinin yerine Ayhan Akman kesinlikle oynamalı, eğer Ayhan hazır değilse Caner' in bu bölgede düşünülmesi gerekir. Linderoth' tan ise pek umudum yok.

2. Uğur Uçar sol bek değil, Hakan Balta' nın mutlaka yerinde oynaması gerektiğini düşünüyorum. Müzmin sakatlarımız Emre Güngör ve Gökhan Zan ile yola çıkmak bir riskti, eğer bugün Emre Aşık' ta bir sorun varsa Mehmet Topal stoperde oynamalıydı ama mutlaka Hakan Balta yerinde yani sol bekte kalmalıydı. Zira bu tarz rotasyonlar takımın bütününü etkiliyor, dişlilerin düzgün çalışmasına izin vermiyor.

3. Ne olursa olsun, Nonda ne kadar formda olursa olsun takımımızın ilk forveti Baros olmalıdır. Baros' un yıpratıp, yorduğu savunmalarda Nonda daha etkili oluyor, bugün ilk 11 de başlayınca diri savunmada etkisiz kaldı. Eskişehir kapandıktan sonra Baros' un oyuna girişi ise işe yaramadı.

4. Bugün 2 oyuncu değişikliği yaptık, 3. değişiklik hakkımızı kullanmadık. Son dakikalarda Elano mutlaka oyunda olmalıydı. Kayseri maçında attığı golü düşünün, durup dururken skoru değiştirebilecek bir adam, oldukça seri bir şekilde hazırlatılıp takıma kazandırılmalı.

İşin özeti 2 puan gitti, Frank Rijkaard ligdeki ilk 6 maçta ve Avrupadaki maçlarda çok olumlu hamleler yapmıştı, bugün ise formsuzdu. Bu da gayet normal, futbolda bu tarz şeyler olacak, karamsarlığa kapılmanın yeri yok.

az pozisyonlu sıkıcı bir maçtı..

Rijkaard kazanmak için extreme bişi yapaydı iyiydi, ne biliyim Elano/Ayhan--Topal gibi..

Es-es ilk yarı gol atmak için 1-1 den sonrada yememek için oynadı, kendince gayetde başarılı oldu, goldeki defansın saçma hatasından başka bide Sarpın ilk dakkalardaki pozisyonu hafızamda..

Dip not : Maçta sonra hep beraber Es-es'e küfreden Galatasaray seyircisini kınıyorum, adamlar geldi hiç çirkeflik yapmadan haklarıyla 1 puanı aldı gitti, nesine küfredersiniz anlamam, ayıptır..

2 puanımızı çaldılar daha ne olsun ?
greengrin.gif

rijkaard istifa! :o

Ankaragücüne kim çıksın onu soruyorum ?

baroşla çıkması lazım.nondayla çıkarsa bugün olduğu gibi son dakikalarda baskı kuramayız kötü bir sonuçta.eğer nondayla çıkacaksan ilk yarıyı 2 farklı kapatmak zorundasın

Leo Franco - 10

Sabri - 7

Servet - 5

Hakan - 7

Uğur - 5

Arda - 8 (çok çalım yapıyon be ustad)

Kewell - 6

Topal - 8

Sarp - 9

Keinta - 9

Nonda - 8

Aydın - 7

Baros - ?

bireysel baktığınızda şanssızlıklar oldu, ama kademe olarak süper oynadı Galatasaray. Savunma ve orta saha harikaydı, paslaşmalarda süperdi.. Sadece gol eksikti okadar...
thumbsupz.gif

nerdeyse hiçbir harfine katılmıyorum..

Herşey bi kenara, kendi sahanda eskisehire karşı ilk dakkalardaki Sarpın kaleciyle karşı karşıya kalması dışında pozisyon bulamayan, 0 üretken bir Galatasaray kesinlikle kötü oynamıştır..

Keinta'nında nesine 9 verdin şaşırdım, %20 pas isabetiyle anca oynadı kanımca..

Topal Sarp ve Ardayı da bu kadar beğenmene tepkisiz kalamayam 3üde çok vasattı..

Servete de notu 5 üzerinden verdin kanımca..

uzar gider bu görüş ayrılıklarımız..

Sevgili arkadaşlar,

Bu maçın kolay geçmeyeceği zaten belliydi. Eskişehirspor hiç yenilmemiş. Zaten bir defa geldiler ondada golü attılar. Kısacası şans golü. Üzülmeyin ve özellikle ezik fenerlilerin laflarına bakmayın.

Dünkü maçında etkisinin bizim takıma yansıdığını düşünüyorum. Önce vestel manisa maçı ardından antalya maçı son dakikada alınan 4 puan ve esas zıplayan çekirge fenerbahçe. Bir gün fena tökezleyecekler siz hiç merak etmeyin.

Bugun takım özellikle ilk yarıda iyiydi. Paslaşmalar ve oyunu yönlendirme konusunda her geçen gün iyiye gidiyoruz ama maalesef saçma goller yemekten vazgeçemiyoruz. Haftaya ankaragücü deplasmanı ve ondan sonra içerde trabzon maçlarını alip başbaşa 10. haftaya gideriz sanırım fenerle. Ve orda yenip liderliği alacağız buna inancım tam.

Ya hatasız kul, puan kayıpsız lig olmaz takmayın bunları fazla. Ben takımımdan son derece memnunum.

Saçmalama sabri iyiydi bugün fazla hata yapmadı dikkat edersen golü soldan yedik

sabri iyi miydi maçı lig tv tekrar veriyo gece.bence tekrar bir izle kaç top kaybı yaptı gör.arda beni ekran başında küfürbaz etti resmen.takım hızlı çıksa pozisyon bulacak arda topu bir alıyo illaki iki üç kişiye çalım atacak.topu eveleyip geveleyip eskişehirliler defansa gelene kadar bekliyo

sabri iyi miydi maçı lig tv tekrar veriyo gece.bence tekrar bir izle kaç top kaybı yaptı gör.arda beni ekran başında küfürbaz etti resmen.takım hızlı çıksa pozisyon bulacak arda topu bir alıyo illaki iki üç kişiye çalım atacak.topu eveleyip geveleyip eskişehirliler defansa gelene kadar bekliyo

hocam iyiydi bugün ben bi hatasını görmedim ortaları kötüydü ona birşey demiyorum ama bindirmeler felan defanstada hata yapmadı daha ne istiyosun anlamadım önyargıya devam yani illa birine fatura kesmeyin kardeşim maçıda izledim ayriyetten :D

Çok zor bir dönemeç bizi bekliyor sırasıyla;

s.graz

ankaragücü (d)

trabzon

d.bükreş

fenerbahçe (d)

Leo 8

Sabri 7

Servet 6

Hakan 6

Ugur 6

Topal 5

Sarp 6

Arda 7

Keita 7

Kewell 6

Nonda 7

Anca bu kadar olur

Kendimce bir analiz yapmak istiyorum.

1. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal' ın yanyana oynaması takımın hücum gücünü olumsuz etkiliyor, bunu zaten bir kaç maçtır görüyorduk. Bu ikiliden bir tanesinin yerine Ayhan Akman kesinlikle oynamalı, eğer Ayhan hazır değilse Caner' in bu bölgede düşünülmesi gerekir. Linderoth' tan ise pek umudum yok.

2. Uğur Uçar sol bek değil, Hakan Balta' nın mutlaka yerinde oynaması gerektiğini düşünüyorum. Müzmin sakatlarımız Emre Güngör ve Gökhan Zan ile yola çıkmak bir riskti, eğer bugün Emre Aşık' ta bir sorun varsa Mehmet Topal stoperde oynamalıydı ama mutlaka Hakan Balta yerinde yani sol bekte kalmalıydı. Zira bu tarz rotasyonlar takımın bütününü etkiliyor, dişlilerin düzgün çalışmasına izin vermiyor.

3. Ne olursa olsun, Nonda ne kadar formda olursa olsun takımımızın ilk forveti Baros olmalıdır. Baros' un yıpratıp, yorduğu savunmalarda Nonda daha etkili oluyor, bugün ilk 11 de başlayınca diri savunmada etkisiz kaldı. Eskişehir kapandıktan sonra Baros' un oyuna girişi ise işe yaramadı.

4. Bugün 2 oyuncu değişikliği yaptık, 3. değişiklik hakkımızı kullanmadık. Son dakikalarda Elano mutlaka oyunda olmalıydı. Kayseri maçında attığı golü düşünün, durup dururken skoru değiştirebilecek bir adam, oldukça seri bir şekilde hazırlatılıp takıma kazandırılmalı.

İşin özeti 2 puan gitti, Frank Rijkaard ligdeki ilk 6 maçta ve Avrupadaki maçlarda çok olumlu hamleler yapmıştı, bugün ise formsuzdu. Bu da gayet normal, futbolda bu tarz şeyler olacak, karamsarlığa kapılmanın yeri yok.

Kesinlikle ve aynen katılıyorum. Bugün Rijkaard hakikaten kötüydü. Çıkardığı takım da kenar yönetimi de tam bir fiyaskoydu. Bir de artık Nonda -Baros değişiklikleri baymaya başladı. O değişikliği Daum da yapar. Biraz farkını ortaya koyması lazım. Mehmet-Mustafa ikilisi de Ayhan-Elano kenardeyken çok komik duruyor sahada.

Bu arada Rijkaard futbolu benden iyi biliyor muhabbetleri başlamasın lütfen yine. Bugün kötüydü. Hepsi bu.

Geri
Üst Alt