- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç
Iyi tamam.
Pas ve orta konusunda da yarışmaz .
Iyi tamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas ve orta konusunda da yarışmaz .
Yav abartmayın alla allah.
Bunlar olacak.Bakın ciddi bi rakip
.Geçiniz,güzel maç oldu eksiklerimizi gördük devamı haftaya
.
Nonda'nın tam maçı çıkarabilecek kondisyonu yok.İkinci yarıda yoruldu ve etkili olamadı.baroşla başlayıp nondayı bitirici olarak sürmek gerekli şuanda ama baroşla oynarken de bugünkü ilk yarıdaki baskı gibi bir baskı yapamayız bunu da bilmek lazım
Bu kadar iyi bir Galatasaray'ı uzun süredir görmemiştim... Nasıl paslar öyle, sahaya dağılım.. Gitgide iyi oynuyor takım.. Barcelona stili yerleşiyor... Açık söylemek gerekirse, sezon başından beri en iyi topu oynadık... Şanssız bir gol yedik, eğer 2yi bulabilseydik bu maç 5, 6 olurdu... Eskişehir'e hakkını vermek lazım, çok sıkı takımlar... Sonuç üzücü elbet, liderliği kaptırdık ama problem yok, Galatasaray süper top oynuyor... İlerleyen haftalarda daha bitirici olacağız...
Leo Franco - 10
Sabri - 7
Servet - 5
Hakan - 7
Uğur - 5
Arda - 8 (çok çalım yapıyon be ustad)
Kewell - 6
Topal - 8
Sarp - 9
Keinta - 9
Nonda - 8
Aydın - 7
Baros - ?
bireysel baktığınızda şanssızlıklar oldu, ama kademe olarak süper oynadı Galatasaray. Savunma ve orta saha harikaydı, paslaşmalarda süperdi.. Sadece gol eksikti okadar...![]()
az pozisyonlu sıkıcı bir maçtı..
Rijkaard kazanmak için extreme bişi yapaydı iyiydi, ne biliyim Elano/Ayhan--Topal gibi..
Es-es ilk yarı gol atmak için 1-1 den sonrada yememek için oynadı, kendince gayetde başarılı oldu, goldeki defansın saçma hatasından başka bide Sarpın ilk dakkalardaki pozisyonu hafızamda..
Dip not : Maçta sonra hep beraber Es-es'e küfreden Galatasaray seyircisini kınıyorum, adamlar geldi hiç çirkeflik yapmadan haklarıyla 1 puanı aldı gitti, nesine küfredersiniz anlamam, ayıptır..
arda 8 mi?sabri 7 mi?renkdaş sen hangi maçı izledin.ben ardaya 5 vermem bugün.sabri de ancak 3 puan alır
Ankaragücüne kim çıksın onu soruyorum ?
Leo Franco - 10
Sabri - 7
Servet - 5
Hakan - 7
Uğur - 5
Arda - 8 (çok çalım yapıyon be ustad)
Kewell - 6
Topal - 8
Sarp - 9
Keinta - 9
Nonda - 8
Aydın - 7
Baros - ?
bireysel baktığınızda şanssızlıklar oldu, ama kademe olarak süper oynadı Galatasaray. Savunma ve orta saha harikaydı, paslaşmalarda süperdi.. Sadece gol eksikti okadar...![]()
Saçmalama sabri iyiydi bugün fazla hata yapmadı dikkat edersen golü soldan yedik
sabri iyi miydi maçı lig tv tekrar veriyo gece.bence tekrar bir izle kaç top kaybı yaptı gör.arda beni ekran başında küfürbaz etti resmen.takım hızlı çıksa pozisyon bulacak arda topu bir alıyo illaki iki üç kişiye çalım atacak.topu eveleyip geveleyip eskişehirliler defansa gelene kadar bekliyo
Kendimce bir analiz yapmak istiyorum.
1. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal' ın yanyana oynaması takımın hücum gücünü olumsuz etkiliyor, bunu zaten bir kaç maçtır görüyorduk. Bu ikiliden bir tanesinin yerine Ayhan Akman kesinlikle oynamalı, eğer Ayhan hazır değilse Caner' in bu bölgede düşünülmesi gerekir. Linderoth' tan ise pek umudum yok.
2. Uğur Uçar sol bek değil, Hakan Balta' nın mutlaka yerinde oynaması gerektiğini düşünüyorum. Müzmin sakatlarımız Emre Güngör ve Gökhan Zan ile yola çıkmak bir riskti, eğer bugün Emre Aşık' ta bir sorun varsa Mehmet Topal stoperde oynamalıydı ama mutlaka Hakan Balta yerinde yani sol bekte kalmalıydı. Zira bu tarz rotasyonlar takımın bütününü etkiliyor, dişlilerin düzgün çalışmasına izin vermiyor.
3. Ne olursa olsun, Nonda ne kadar formda olursa olsun takımımızın ilk forveti Baros olmalıdır. Baros' un yıpratıp, yorduğu savunmalarda Nonda daha etkili oluyor, bugün ilk 11 de başlayınca diri savunmada etkisiz kaldı. Eskişehir kapandıktan sonra Baros' un oyuna girişi ise işe yaramadı.
4. Bugün 2 oyuncu değişikliği yaptık, 3. değişiklik hakkımızı kullanmadık. Son dakikalarda Elano mutlaka oyunda olmalıydı. Kayseri maçında attığı golü düşünün, durup dururken skoru değiştirebilecek bir adam, oldukça seri bir şekilde hazırlatılıp takıma kazandırılmalı.
İşin özeti 2 puan gitti, Frank Rijkaard ligdeki ilk 6 maçta ve Avrupadaki maçlarda çok olumlu hamleler yapmıştı, bugün ise formsuzdu. Bu da gayet normal, futbolda bu tarz şeyler olacak, karamsarlığa kapılmanın yeri yok.