Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener bizi yenerek nirvanaya ulaşığı için bizim maça çok asılıyorlar....
Onlar için dünyadaki tek rakip biziz...
Hiçbir avrupa kupası olmaması ,avrupada başarılı olmadığı içinde o maçlarda ölümüne oynuyorlar...Çünkü sadece o şekilde başarılı olduklarına inanıyorlar ...
bizle uğraşcaklarına gruptan cıkmak için kafa patlasalar daha iyi olur ...
Rijkaard la alakalı bir eleştirim var,Nonda-Baros değişikliğinden ziyade çift forvete dönseydi keşke!
Rijkaard la alakalı bir eleştirim var,Nonda-Baros değişikliğinden ziyade çift forvete dönseydi keşke!
Bugün bu eleştiriyi 50 kere duydum Kasımpaşa maçında da maç 1-0 yenik durumdayken Baros çıktı Nonda girdi ve 3 gol attı o zamanda gol atmasaydık bu eleştiriler yapılacaktı... Nonda'yı neden Baros'la birlikte oynatmıyor diye Rijkaard sürekli bu şekilde değişiklikler yapıyor ki Tutunca Aslan Rijkaard tutmayınca keşke Rijkaard... Aydın değişikliğide sürekli yaptığı bir değişikli Elano bir tek farklı olarak yedek kaldı sürekli ona bende şaştım ama Diğerleri sürekli yaptığı değişiklikler 4 atarken kimse fark etmiyor sanırım![]()
Rıdvan bağırdı durdu bugün bunu. Bende düşündüm acaba daha iyi olur muydu diye. Ama kimi çıkaracaktı Nonda yerine birde bunu düşünün. Son derece doğru bir değişiklikti.
Rijkaard maç içinde sistem değişikliğine gitmeyi sevmediğini maç sonu röportajında söyledi.
Yani Nondayla Baros anca rüyalarda buluşurlar.
Rıdvan bağırdı durdu bugün bunu. Bende düşündüm acaba daha iyi olur muydu diye. Ama kimi çıkaracaktı Nonda yerine birde bunu düşünün. Son derece doğru bir değişiklikti.
Rıdvan çok biliyorsa gitsin bir yerde T.Dlik yapsın da bizde görelim nasıl yaptığı...Ekran başından sallaması kolay, Ben rijkaard yerinde olsaydım cümleler kurarak zaman kaybetmesin...
Hocam şöyle bir durumda var,Eskişehir son 20 dk 1-1 e razı olduğunu herkes gördü,adamların bize gol atacak takati mi kaldı?Sok Baros u Nonda ile karıştırsın ortalığı dememek elde değil.
Rijkaard Futbolu Bu Ülkede ki HERKESTEN İYİ BİLİYOR !
Haddim değil ama ben Teknik direktör olsam Mehmet Yılmaz ın golünden sonra direk oyuna iki oyuncu sokarım.
1-Mehmet Topal-Ayhan Akman
2-Kewell-Baros
Arda yı sola atarım Ayhan ise orta sahada o diri haliyle top dağıtımı ve oyun kurmasını isterim.
Rıdvan çok biliyorsa gitsin bir yerde T.Dlik yapsın da bizde görelim nasıl yaptığını...Ekran başından sallaması kolay, Ben rijkaard yerinde olsaydım cümleler kurarak zaman kaybetmesin...