TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Sturm maçında ilk 11 de kesinlikle Elano ve Baros olacak buna adım gibi eminim!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Güntekin Onay bir beşiktaşlı.Kuyruk sancısı vardır hazmedemiyordur niye aldırış ediyorsunuz ki.:D

yaaa arkadaşlar bu sene Kadıköyde tarih yazılacak...ve o Tarih o çimlerden hiç silinmeyecek...boşuna kendinizi yormayın...fenerin oynadığı futbolu herkes biliyo...bugün ligin en iyi takımlarından biri oLarak lanse edilen eskişehiri sahasına kitledik...bakmayın beraber kaldığımıza 11 kişi defans yaptı herifler yediğimiz golde malumunuz defansa çarpıp kalecimizin şaşırması sonucu oldu...ben Galatasarayın tempolu bi oyunla feneri sahadan sileceğine inanıyorum...

Fener bizi yenerek nirvanaya ulaşığı için bizim maça çok asılıyorlar....

Onlar için dünyadaki tek rakip biziz...

Hiçbir avrupa kupası olmaması ,avrupada başarılı olmadığı içinde o maçlarda ölümüne oynuyorlar...Çünkü sadece o şekilde başarılı olduklarına inanıyorlar ...

bizle uğraşcaklarına gruptan cıkmak için kafa patlasalar daha iyi olur ...

Fener ile Gs arasında vizyon farkı var!Adnan Polat dese taraftara 3 yıl annemizin liginde şampiyon olacağız diye bizi keser mi??Bence kesmez çünkü biz Avrupa da başarı istiyoruz.Ama Fener başkanı 3 yıl annemizin ligi şampiyonluğu sözü vererek bütün Fenerlileri havaya sokabiliyor.Aradaki farkı görmek için Einstein olmaya gerek yok sanırım:)

Rijkaard la alakalı bir eleştirim var,Nonda-Baros değişikliğinden ziyade çift forvete dönseydi keşke!

Bugün bu eleştiriyi 50 kere duydum Kasımpaşa maçında da maç 1-0 yenik durumdayken Baros çıktı Nonda girdi ve 3 gol attı o zamanda gol atmasaydık bu eleştiriler yapılacaktı... Nonda'yı neden Baros'la birlikte oynatmıyor diye Rijkaard sürekli bu şekilde değişiklikler yapıyor ki Tutunca Aslan Rijkaard tutmayınca keşke Rijkaard... Aydın değişikliğide sürekli yaptığı bir değişikli Elano bir tek farklı olarak yedek kaldı sürekli ona bende şaştım ama Diğerleri sürekli yaptığı değişiklikler 4 atarken kimse fark etmiyor sanırım ;)

Rengini belli eden yani hangi takımı tuttuğu kabak gibi belli olan her yazar yada yorumcu;sadece ve sadece objektif olmaya çalışır fakat hiçbir zamanda subjektifliğinden ödün vermez:D

Bir yazar yada yorumcu rengini belli etmemelidir.Rengini belli eden her alandaki yorumcular amatör ruha sahiptir!!!

Angutların klasik yorumları işte.Adamlar kompleksli resmen.Yok rekor kırdık yok lideriz.Alın rekor kırın alın bu hafta lider olun.10 pozisyonu en son ne zaman görmüş bu angutlar bilmiyorum ama 10 pozisyon bulduk diyen angutlara tek yorumum ''yok ali sami ebenin muhahahaha'sı'' :D:D

Rijkaard la alakalı bir eleştirim var,Nonda-Baros değişikliğinden ziyade çift forvete dönseydi keşke!

Rıdvan bağırdı durdu bugün bunu. Bende düşündüm acaba daha iyi olur muydu diye. Ama kimi çıkaracaktı Nonda yerine birde bunu düşünün. Son derece doğru bir değişiklikti.

Bugün bu eleştiriyi 50 kere duydum Kasımpaşa maçında da maç 1-0 yenik durumdayken Baros çıktı Nonda girdi ve 3 gol attı o zamanda gol atmasaydık bu eleştiriler yapılacaktı... Nonda'yı neden Baros'la birlikte oynatmıyor diye Rijkaard sürekli bu şekilde değişiklikler yapıyor ki Tutunca Aslan Rijkaard tutmayınca keşke Rijkaard... Aydın değişikliğide sürekli yaptığı bir değişikli Elano bir tek farklı olarak yedek kaldı sürekli ona bende şaştım ama Diğerleri sürekli yaptığı değişiklikler 4 atarken kimse fark etmiyor sanırım ;)

Hocam şöyle bir durumda var,Eskişehir son 20 dk 1-1 e razı olduğunu herkes gördü,adamların bize gol atacak takati mi kaldı?Sok Baros u Nonda ile karıştırsın ortalığı dememek elde değil.

Rıdvan bağırdı durdu bugün bunu. Bende düşündüm acaba daha iyi olur muydu diye. Ama kimi çıkaracaktı Nonda yerine birde bunu düşünün. Son derece doğru bir değişiklikti.

Haddim değil ama ben Teknik direktör olsam Mehmet Yılmaz ın golünden sonra direk oyuna iki oyuncu sokarım.

1-Mehmet Topal-Ayhan Akman

2-Kewell-Baros

Arda yı sola atarım Ayhan ise orta sahada o diri haliyle top dağıtımı ve oyun kurmasını isterim.

Rijkaard maç içinde sistem değişikliğine gitmeyi sevmediğini maç sonu röportajında söyledi.

Yani Nondayla Baros anca rüyalarda buluşurlar.

Rıdvan çok biliyorsa gitsin bir yerde T.Dlik yapsın da bizde görelim nasıl yaptığını...Ekran başından sallaması kolay, Ben rijkaard yerinde olsaydım cümleler kurarak zaman kaybetmesin...

Rijkaard Futbolu Bu Ülkede ki HERKESTEN İYİ BİLİYOR !

Rıdvan çok biliyorsa gitsin bir yerde T.Dlik yapsın da bizde görelim nasıl yaptığı...Ekran başından sallaması kolay, Ben rijkaard yerinde olsaydım cümleler kurarak zaman kaybetmesin...

Rıdvan önce Kadıköyde Mtk yi elesin ondan sonra gelsin:DYa zaten mantık hatası;Rıdvan ın Rijkaard ı eleştirmesi:D

Hocam şöyle bir durumda var,Eskişehir son 20 dk 1-1 e razı olduğunu herkes gördü,adamların bize gol atacak takati mi kaldı?Sok Baros u Nonda ile karıştırsın ortalığı dememek elde değil.

Hocam iyide kasımpaşa'da 1-0'a razıydı,Ankaraspor'da 0-0'a razıydı bu maçlarda da oyun o skorlardayken bu değişiklikler oldu ama Nonda çıkıp 3 gol atınca 2 atınca Rijkaard'ın değişiklikleri tuttu oluyor...Gol gelmeyince Rijkaard bu işi bilmiyor oluyor..Senin için demiyorum bugün bir kaç kanal gezdimde Sinan Paşa, Ziya Aga, Rıdvan falan hep bu çift forvetten bahsettiler futbolu çok biliyorlar ya nerdeler maçtan önce nerdeler 3-4 maçtır bu değişiklikler maç hep berabere falan giderken yapıyordu ozmnlar niye çıkıp konuşmadılar Rıdvan bey çok iyi bilseydi bu işleri orada konuşmazdı en azından bir Anadolu takımında konuşuyor olurdu...En sinir olduğum şeydir... Maç sonunda teknik direktörün tercihlerini eleştirmek...Hele bunu yapanlar başarısızlıkla takımlarından kovulmuş eski t.dlerse...

Haddim değil ama ben Teknik direktör olsam Mehmet Yılmaz ın golünden sonra direk oyuna iki oyuncu sokarım.

1-Mehmet Topal-Ayhan Akman

2-Kewell-Baros

Arda yı sola atarım Ayhan ise orta sahada o diri haliyle top dağıtımı ve oyun kurmasını isterim.

Bu dediğini bende düşündüm. Bu yaptığın değişikliğin açıkçası Topal-Baros değişikliğinden farkı yok.

Eğer Arda sola giderde Ayhan top dağıtımını yaparsa bu sefer hücuma daha çok ağırlık vermek zorunda kalacak ve Sarp orada tek kalacak mecburen. Bu da kapanmış bir Es-Es karşısında orta sahayı çabuk geçmelerine yardım olacaktı.

Bunları da göz önüne almak lazım. Ayhan henüz fizik olarak ne durumda olduğunu bilinmiyorken git gel yapabilecek bir yük emanet edilemezdi ona. Hele ki böyle diri bir takım karşısında.

Aslanların canı sağolsun taş gibi top oynadılar,hepsi mükemmel oynadı kapıcı rızanın gözünü defans bürümüş utanmasa 11 kişi stopere koyucak,7 de 7 yapana kupa vermiyorlar bu ligin henüz başı illaki bu tarz puan kayıpları olacaktır önemli olan her maç diri ve taş gibi oynayan bir takım görmek ve onuda fazlasıyla görüyoruz,en azından her hafta zarı zoruna maç kurtarmıyoruz,ayrıca sözüm buradan fb teknik heyetine bu kadar tırsmayın her hafta maçımızı izleye izleye hatim ettiniz.

Rıdvan çok biliyorsa gitsin bir yerde T.Dlik yapsın da bizde görelim nasıl yaptığını...Ekran başından sallaması kolay, Ben rijkaard yerinde olsaydım cümleler kurarak zaman kaybetmesin...

Aynı şeyi düşünüyorum. Hatta isyan olarak bir Fenerli arkadaşıma da bu yazdığını aynen söyledim. Çok biliyordu niye başarılı olamadı.

Rijkaard bilmiyorda bu adam biliyor. Pehh..

Ben "bağırdı durdu" derken onu savunmadım. Sadece bu laf ondan çıktı demek istedim.

Geri
Üst Alt