TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Nonda anacondayı salınca bu foruma giriş bile yapamıcaksın.:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Komik yorumlar yazan sensin bizim forumumuzda Fenerbahçeliler de var ama onlar bize biz onlara saygı gösteriyoruz.Geliyorsun foruma banane ayaklarında ben yazmam istanbul takımlarının adları ....sonra susturuyorsunuz diyorsun.Sen Galatasaray demem yazmam dersen bu forumda ceza alırsın....

Saygı göstermezsen saygı hiçbiryerde bulamazsın....

Ayrıca yenilsek ne olucak ?

Ne siz ne biz ilk defa yenilmicez.Bundan önce iki takımda defalarca yenildi gördük ki kıyamette de kopmadı...

Sakin olalım arkadaşlar.Cezaya sebebiyet verecek mesajlar yazmayalım.Kurallar açık,gereken yapılacaktır...

Adam olana düzgün tartışana kapımız açık

basit ve seviyesiz yorumlar yazıp kendini düşürme bence ... burda maç hakkında görüşlerimi bildirmeye geldim.ayrıca hitap şekli size hoş gelmeyebilir ama öyle düzeltemem

Sanki maç hakkındaki yorumlarına bişey dedim ne dengesiz bi mahluksun sen.

ben eskişehirde doğdum ESKİŞEHİRSPORLUYUM.öle diğer anadolu şehirlerindeki gibi şehrini takımını satmayız biz zaten onun için farklıyız.

Takımını satmayan arkadaşımız foruma kayıt olurken neden "Galatasaray 'lıyım" demiş acaba?

https://www.gscimbom.com/forum/member.php?u=7233

Kendisi ihraç cezası aldı, pazar akşamı maalesef aramızda olamayacak. İhraç sebebi ise öncelikle provokasyon, sonrasında Türkçe 'yi düzgün kullanamamak.

Enseden tutup cekmisti yanilmiyorsam :) Olur o kadarida, Ayhan da Skibbe'yi kiskaca almisti bir ara, yas yakin olunca sevincler de degisiyor biraz. Yaptiklari is icinde saygililarsa birbirlerine gerisi hos karsilanabilir biraz.

TV'de herkesin onunde olmasi buradaki kaygi sanirim ama o anda golun sevinciyle dusunememistir pek bence.

Bana hep garip gelir ...

Biri der ki Takım ruhu bu ,Benim gibiler de der garip :)

Sonuçta bir takım da olsa Teknik direktör ve futbolcunun arasında bir çizgi olacak...

Youla ve Mehmet Yılmaz takımdan ayrı çalışmış işimiz biraz kolaylaştı diyebiliriz fazla kontra yemeyiz

Galatasaray'ımızı çok özledim.4 haftadır maçımızı seyredemedim.Pazar günü dernekteyim.:)

Youla ve Mehmet Yılmaz takımdan ayrı çalışmış işimiz biraz kolaylaştı diyebiliriz fazla kontra yemeyiz

Olsa nolur olmasa nolur.Ayhan döndü diyorum siz hala yok Youla yok Mehmet yılmaz.Rahat olun ya bu maç iyi bir futbol,farklı bir sonuç ve 3 puan bizim olacak.

Ayrıca bugün gazetelerde yazan Sabri ve Emre Aşık sakat oynamayacak haberleri GSTV'den yalanlandı. İkisi de takımla beraber çalıştı...

Youla'nın oynamaması işimizi daha kolaylaştırır.Büyüklere karşı ayrı motivasyonla oynuyor ama bize gol atabiliyor sadece:D

Zor maç olacak fakat takım daki olumlu hava bizi fazlasıyla motive ediyor.

ben eskişehirde doğdum ESKİŞEHİRSPORLUYUM.öle diğer anadolu şehirlerindeki gibi şehrini takımını satmayız biz zaten onun için farklıyız.

Kusura bakma bu cümlene cevap vermeden geçemeyeceğim

Ben bursada doğdum bursalıyım ama GALATASARAYLIYIM bir çok istanbulludanda daha galatasaraylıyım Galatasaraylılığımdanda her zaman gurur duyarım kendimi doğdum şehri satmış diyede düşünmüyorum bu gönül işidir böyle şeyler deyip seviyenizi daha çok düşürmeyin

Kusura bakma bu cümlene cevap vermeden geçemeyeceğim

Ben bursada doğdum bursalıyım ama GALATASARAYLIYIM bir çok istanbulludanda daha galatasaraylıyım Galatasaraylılığımdanda her zaman gurur duyarım kendimi doğdum şehri satmış diyede düşünmüyorum bu gönül işidir böyle şeyler deyip seviyenizi daha çok düşürmeyin

Güzel bir konuya değinmişsin, Türkiye de öyle bir taraftarlık mantığı oturmuş değil zaten, futbolla ilgilenen çoğu kişi 3 büyüklerden birini tutar, bunların için de önemli bir kısmı da kendi şehrinin takımına sempati duyar.

Sabri oynayamıyacak herhalde. Bence iyi oldu bu. Hem iyi bir istirahat ceksin, hem Ugur yavas yavas kendini bulsun artık.

Leo Franco

Ugur-Emre-Servet-Hakan

Sarp-Ayhan

Elano

Keita-Baros-Arda

Rijkaard'ın Kewell'ı yormayıp Strumgraz macına saklıyacagını düsünüyorum.

Sabri'nin sakatlığı ciddi değilmiş, bugün takımla çalıştırıldı sanırım.

rakipte kim oynarsa oynasın artık biz eski Galatasaray değiliz.

her maçta çıkıp dış saha iç saha kendi oyunumuzu oynuyoruz.

rakipler düşünsün :)

Geri
Üst Alt