TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Merakla Linderoth-Ayhan Ortasahasını bekliyorum. Linderoth bu maç 18 de olur inşallah.Graz maçında da 11de.. Son durumu nasıl bilemiyoruz tabi. Ama Milli maç aralarından sonra takımla birlikte tam anlamıyla olmasını bekliyorum.Gökhan ve Emre de gelir inşallah o zamana kadar.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Rakibi küçümsemeyelim :D

20050606p2ei.jpg

Youla'nın oynamaması işimizi daha kolaylaştırır.Büyüklere karşı ayrı motivasyonla oynuyor ama bize gol atabiliyor sadece:D

Bizi görünce kırmızı görmüş boğaya dönüyor başbelası.

Merakla Linderoth-Ayhan Ortasahasını bekliyorum. Linderoth bu maç 18 de olur inşallah.Graz maçında da 11de.. Son durumu nasıl bilemiyoruz tabi. Ama Milli maç aralarından sonra takımla birlikte tam anlamıyla olmasını bekliyorum.Gökhan ve Emre de gelir inşallah o zamana kadar.

Ben de sabırsızlıkla o ortasahayı bekliyorum renktaş ama o ortasaha ancak ikinci yarı oynayabilir bence. Özellikle Linderoth bu kırılgan yapısıyla direk oynayamaz önliberoda zamana ihtiyacı var ayrıca sakatlanmaması lazım. Diğer yandan eğer bu ikili oynarsa inanılmaz derecede pas yapabiliriz ve şu an eleştiri konusu olan defans ofans arasındaki bağlantıyı da gerektiği gibi sağlayabiliriz.

Diğer yandan Eskişehir forumlarını dolaştım da gerçekten çok iddaalılar. En az bir puan ile ayrılacaklarını söylüyorlar. Ayrıca son antrenmanda Youla ve Mehmet Yılmaz düz koşu yapmış. Rıza Çalımbay da defansta Nadarevic Sezgin ikilisini stoperde denemiş beklere ise Murat ve Korayı koymuş. Özellikle stoperler bizim için büyük avantaj olacaktır ikisi de ağırlar ve Sezgin bir bek oyuncusu olduğu için bizim ofansımıza karşı büyük sorun yaşayacaktır.

Nadarevic ise iyi bir stoper ama ağır. Bu yüzden bana göre Nonda oynamamalı yine Barosla başlanmalı. Orta sahada Bülent ve Doğa oynayacak Topal ve Ayhan oynarsa eğer ortasahada daha üstün oluruz. İleri 4lüde ise Kocabey Burak Serdar ve Ümit Karanı denemiş Rıza Çalımbay. Stoperde Servet ve Emre Aşık'ın oynayacağını düşünürsek bu hücum hattında bizi zorlayabilecek isim Burak olarak gözüküyor ancak o da sağda oynadığı için karşısında Hakan Balta olacak. Eğer bu 11 ile çıkarsa Eskişehirspor düşünüldüğünün aksine kolay bir maç olacak bence. Youla dilerim oynamaz. Eğer erken bir gol bulursak da maçı koparırız erkenden...

Bizim de maça şu 11 ile çıkmamız gerekiyor bana göre:

Leo

Sabri Emre Aşık Servet Hakan Balta

Topal Ayhan

Elano

Keita Arda

Baros

Tabii ki Elano oynamayıp yerine Aydınla da başlanabilir ancak Elano'nun form tutması için oynaması gerekiyor bence. Eğer üzerinde ısrar edilirse kendisini daha da gösterecektir. Biraz sabır gerekiyor...

Bu arada Nonda 11'de başlayamaz, çünkü bir sakatlığı varmış ve nüksettirmekten korkuyormuş Rjikaard.

Baros savunmayı deli danalara çevirir Nonda girer golleri yazar. ;)

Bu arada Nonda 11'de başlayamaz, çünkü bir sakatlığı varmış ve nüksettirmekten korkuyormuş Rjikaard.

Baros savunmayı deli danalara çevirir Nonda girer golleri yazar. ;)

Rijkaard'ın bahsettiği Nonda'nın dizindeki sakatlık. Hiçbir maç oynayamaz diye bir kaide yok. Nitekim Tallinn deplasmanında oynamıştı. Sadece sürekli ilk 11de oynayamaz. Zaten o sakatlığı olmasaydı şu an Galatasarayda olmazdı. Zamanında malum dünyanın en iyi birkaç golcüsünden birisiydi.

Diğer yandan dediğine kesinlikle katılıyorum Baros'un rakip savunmayı çok fazla yorması da Nonda'nın işini kolaylaştırıyor. Başarısındaki en büyük nedenlerden biri de bu.

Bir de bol bol uzaktan şut atarsak iyi ederiz bu maç. Ivesa ne kadar 2 metrelik bir kaleci olsa da uzaktan toplar da gerçekten zayıf. Elano bu nedenle Keita ile birlikte en büyük kozumuz olacaktır.

Maç saati 16.00.

Rıjkaard'ın Mustafa'yı keseceğini sanmam.Çünkü şuan total futbolu en iyi oynayan futbolcumuz.

Renktaş ne 16:00'sı ya. Değişme falan olmasın aman. Ona göre aldım İstanbul biletimi.

İnanmıyorum arkadaşlar size

Korktugunuz adam Suleymanou Youla

Hızından başka hiçbir özelligi yok

Biz daha Youladan korkuyorsak Avrupada Villa,Vucinic gibi forvetler gelince karşımıza ne yapacagız acaba

Youla belirsiz deniyo ama rızanın taktiğide olabilir bu.

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YENDE......

Nobre'de çok vasat bir oyuncu olmasına rağmen her Fenerbahçe maçında

Galatasaray'a gol atardı.

Ümit Karan'da her Fenerbahçe karşılaşmasında golünü eksik etmezdi.

Youla'da öyle, belki 10 tane şut çeksin birini sokamaz kaleye ama Galatasaray'a

her zaman ters gelen bir forvet olmuştur.

Tabi bu korktuğumuz anlamına gelmez.

Çünkü yediğini fazlasıyla iade eden bir takımız.

İnanmıyorum arkadaşlar size

Korktugunuz adam Suleymanou Youla

Hızından başka hiçbir özelligi yok

Biz daha Youladan korkuyorsak Avrupada Villa,Vucinic gibi forvetler gelince karşımıza ne yapacagız acaba

Youla'nın hızından korkuyoruz evet. Geçen yıl neler yaptığını gördük ağır savunmamıza. Bu yıl da savunmamızda belirli bir değişim yok. Emre Güngör oynayabilse korkmam ancak Emre Aşık ve Servet ki bence Servet boyuna göre hızlı ağır kalıyorlar. BU nedenle hızlı forvetler için de bu avantaj oluyor. Youla hızında forvet zaten Süper Ligde sayılıdır.

Diğer yandan Villa ve Vucinic çok üstdüzey forvetler ama Youla kadar hızlı değillerdir ve en önemlisi Süper Ligi bu kadar iyi tanımıyorlardır. Yani onların karşısında ilk defa oynayacakları adamlar ve rakip olacak. İki durum birbirinden çok farklı...

Youla belirsiz deniyo ama rızanın taktiğide olabilir bu.

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YENDE......

Son antrenmanda düz koşu yapmış Mehmet Yılmazla birlikte...İkinci yarı kullanacaktır hele maç berabere devam ederse bizimn için dezavantaj olacaktır.

O değil Eskişehirlilere kalsa bizi direk yeniyorlar kimsenin korkusu yok. Dilerim gene güzel bir fark atarız da üzerimizdeki EsEs sendromundan da kurtuluruz.

Her ne kadar son zamanlarda formsuz olsa da, Umit Karan bu ulkede en iyi tek vurus yapan forvetlerden birisi. Pozisyon bulursa atar. Serdar Ozkan gibi disari atmaz.

Deplasmanda ki Sivas macinda, keleciyi bile gecmis topa dokunamadigina hatirliyorum? Hani su turu verdigimiz mac.

Geri
Üst Alt