TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Bilmem hangi mac oncesi 10 kisi birden (Ankaramiydi neydi) karin agrisina girmis,hastahaneye kaldirilmis tam komaya girecekken maca cikmislardi,

Kasimpasa macinda benzer teraneler,gecen sene,tekrar tarih bla bla,simdi de Riske edilmeyecekmi acaba..

Havada,karada,suda,marsda,kumda Biz bu maci alacagiz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Zaten Keita'yla Lille'den arkadaşlar ...

Metz için demedim BJk için dedim Ayrıca Metz bu ligde oynasa büyük kulup olur....

o yüzden denizli lyon u, gaziantep lens i eledi.bizde son sampıyonları bordeaux yu eledik. trabzon toulouse u deplasmanda yendi(son 10 dakikada gokhanının 2 kalecıyle karsı karsıyasından 1 i gırseydı turu gecıyorlardı,) kayseri de paris te paris sg ye karsı ustun oynadı ama berabere kaldı. Denizli lyondan daha iyi takım demiyorum tabikide ama turkıye lıgınıde bu kadar kucumseme istersen. Admalar nasıl reklam yapacaklarını biliyorlar.Stadları temiz, zeminleri güzel dolayısıyla bizden daha iyi ligler ama metz bizim ligde oynasa eminim ligden dusmemeye oynar tıpkı fransa ligindeki gibi.

Arda Pazar günü golüm var demiş, hadi inşallah. :)

TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta Galatasaray - Eskişehirspor

Ligtv su an Unutulmaz Geri Dönüşler programini veriyor ve 1. numaraya fenerin 3-0'dan 4-3 yendigi GS Macini koymuslar,

ondan once verdikleri bir suru milli takim/GS Maclari bin kat daha onemli ve 1. numara olacak maclardi halbuki..

o yüzden denizli lyon u, gaziantep lens i eledi.bizde son sampıyonları bordeaux yu eledik. trabzon toulouse u deplasmanda yendi(son 10 dakikada gokhanının 2 kalecıyle karsı karsıyasından 1 i gırseydı turu gecıyorlardı,) kayseri de paris te paris sg ye karsı ustun oynadı ama berabere kaldı. Denizli lyondan daha iyi takım demiyorum tabikide ama turkıye lıgınıde bu kadar kucumseme istersen. Admalar nasıl reklam yapacaklarını biliyorlar.Stadları temiz, zeminleri güzel dolayısıyla bizden daha iyi ligler ama metz bizim ligde oynasa eminim ligden dusmemeye oynar tıpkı fransa ligindeki gibi.

Kusura bakma Galatasaray dışında verdiğin her örnek anlık başarılar....Gerisi gelmedi,1 maç da kaldı.

Bu onların başarısı küçümsemek değil ama benim görüşüm ligimiz kaliteli bir lig değil... Metz bizim ligde olsa en azından ilk 5'e oynardı her sene...

Zor bir maç olacak.Geçen haftaki futbolumuzla bu maçı kazanmamız zor.Güzel futbol ve farklı bir galibiyet en büyük temenni elbette ama az olsun öz olsun, o da yeter.

Metz için demedim BJk için dedim Ayrıca Metz bu ligde oynasa büyük kulup olur....

Metz ? Fransa ikinci ligindeki Metz ? Burda oynasa Metzden bol hıyarlı bir cacık olur başka da bişey olmaz.

Metz ? Fransa ikinci ligindeki Metz ? Burda oynasa Metzden bol hıyarlı bir cacık olur başka da bişey olmaz.

aslında en acı olan da bu.. adamların ikinci liglerindeki takımları bile biliyoruz. Ama çevirsen bir Avrupa'lıyı, istisnai örnekler dışında TSL'den 3 takım zor sayarlar..

Rijkaard rekoru kıracak inşallah.

Bu maçı bence alırız.

hayır kimse Baros'u, Nonda'yı, Elano'yu, Keita'yı, Arda'yı, Kewell'ı, Leo Franco'yu, Servet'i düşünmüyor da biz Youla'yı düşünüyoruz...?!?

Çok antu okuyorsunuz arkadaşlar yapmayın.. :)

hayır kimse Baros'u, Nonda'yı, Elano'yu, Keita'yı, Arda'yı, Kewell'ı, Leo Franco'yu, Servet'i düşünmüyor da biz Youla'yı düşünüyoruz...?!?

Çok antu okuyorsunuz arkadaşlar yapmayın.. :)

Angutların tek bel bağladığı adam youlaaaaaaaa :D:D

Angutların tek bel bağladığı adam youlaaaaaaaa :D:D

Maçtan sonra gir bak hemen şöyle derler:Köy topçusu,bizim mahalle takımında bil oynayamaz.Geçen yılın Cl grup 1.si takımı Pana'yı bile amatör takım yaptılar daha ne olsun.(Bu arada bu Twente karşısında Barcelona bile zorlanırdı laflarına hala gülüyorum:))

Onlar da bizim yuzumuzden yeryuzunde tutmadik takim,futbolcu birakmadilar..

Angutların bugünkü yeni takımı es-es :D:D:D antepli oldular 3 yediler kayserili oldular 4 yediler geçen hafta k.paşalı oldular bir 3 daha yediler.Bugün de yine yerler bi 3-5 tane.Ondan sonra da bahaneleri hazır angutların ''bu es-es i bizim amatör ligdeki takımlar bile yener''.Her galibiyetimizden sonra yaptıkları gibi puhahahahaha

Kusura bakma Galatasaray dışında verdiğin her örnek anlık başarılar....Gerisi gelmedi,1 maç da kaldı.

Bu onların başarısı küçümsemek değil ama benim görüşüm ligimiz kaliteli bir lig değil... Metz bizim ligde olsa en azından ilk 5'e oynardı her sene...

bahsettigimiz takım fransa 2. liginde 14. su anda.Ve işin daha acısı bulundugu yeri hakediyor hani lille den fln bahsetsek biraz anlarımda metz ın bızım ligde 5. olma ihtimali sivasın bu sene şampiyon olmasından daha zor bence.

bide eger fransa 2.liginde 14 olan bır takım bızım lıgde ılk 5 girecekse biz hiç europa ligine gitmeyelim o zaman villareal den panathinaikos dan valencia dan roma dan fark yeriz mazallah. cunu bu ligde gecen sene 5. olan bizdik ve bu sene europa liginde sampıyonluktan bahsediyoruz.her neyse isteyen kucumseyebilir turkiye ligini ancak verilen örnekler biraz daha mantıklı olursa daha iyi olur.

Eskişehir'e nedeni bilmiyorum ama kıl oluyorum çok çabuk bir yerleri kalktı sanki 3-0 alıcaz.

Maçtan sonra gir bak hemen şöyle derler:Köy topçusu,bizim mahalle takımında bil oynayamaz.Geçen yılın Cl grup 1.si takımı Pana'yı bile amatör takım yaptılar daha ne olsun.(Bu arada bu Twente karşısında Barcelona bile zorlanırdı laflarına hala gülüyorum:))

Twente nin anadolu takımlarımızdan tek farkı defans yapmayı bilmeleri ve saçma sapan top kayıpları yapmayıp fenere gol atma fırsatı vermemeleri.Tabi bi de zencileri var blaize n'kufo :D:D:D(fener zencileri çok sever)

Twente nin anadolu takımlarımızdan tek farkı defans yapmayı bilmeleri ve saçma sapan top kayıpları yapmayıp fenere gol atma fırsatı vermemeleri.Tabi bi de zencileri var blaize n'kufo :D:D:D(fener zencileri çok sever)

Dün de Ali Zitouni atmıştı.Yine zenci.:D

Geri
Üst Alt