TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Puan kayıpları olabilir hiç gerginliğe gerek yok bu kadro bu lige fazla rahat olun.Transfere her takımın ihtiyacı vardır bu beraberlikten sonra transfer konuşmak çok saçma.

Ayrıca şanssız bi gol yedik kahroldum ama iyi oynadık nedense çok üzülmedim puan kaybına.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Olur mu hocam Fabregas lazım olur sonra Vela lazım olur sonra kaleye daha genç bir isim aranır varda var bu kadro bizde olsun abartmıyorum sene sonuna kadar 1-2 eksik bölge çıkartır bizim taraftar var o kapasite :D

İnsanoglu doymuyor valla haklsın . Ya arkadaslar bazen ne düsünüyorum biliyormusun hem kendi adıma hemde bütün Galatasaray taraftarları adına eger bizim takımımız hersene sampiyonluga oynuyan bir takım olmasa bu kadar severmiydik .. Ligde amacsız orta sıralarda dolasan bir takım olsaydık . Gercektene Galatasaray'ı mı seviyoruz yoksa basarıyımı Galatasaray'ı heycanlarımız , egolarımız , zevklerimiz icin bir aracmı görüyoruz . Bunun cevabını bulmak bence önemli olan burda kaybedilen her mactan sonra su kötü bu iyi bu kalsın bu gitsini konusmaktansa .. Galatasaray'ı niye seviyoruz ? Bu sevginin tarifini yapabilmek ..

ya arkadaşlar hakkaten şu kadroyla şu teknik adamla, yapılan transferlerle bunları konuşmamalıyız.

dünyaları da kaçırabilir bir takım hiç oynayamaz yada hiç haketmediği bir sonucu alır.

daha 7 hafta olmuş neden bu kadar canımızı sıkıyoruz ki.

belki daha kötü bi puan kaybı yaşayacaktık yada mağlubiyet.

bizler bugüne kadar takımımıza koşulsuz destek verdik.

bunları bizde yaparsak diğer takımlardan ne farkımız kalır ki!!!

Aynen öyle...

Bazen keşke UEFA'yı almasaydık diyorum o kadar çok tarafar profili değişti ki 2000'den sonra.Bunu stadlarda ve forumda oldukça görüyorum... Uefa'dan önce yenilsede yensede böyle şu transfer yapılsın buraya yapılsın demezdi kimse. Oyuncularımıza güvenirdik ve onu hissettirirdik...

Canları sağolsun der gelecek maçta aynı heyecanla ASY'e koşardık...İster şampiyon olunmuş olmamış farketmezdi ki...

Ya 2003-2004 sonrasında bu tekrar oldu aslında 2008'lere kadar aslan gibi oynadılar derlerdi canları sağolsun derlerdi ;) Kadro olarak fener'den iyi olmadığımız söylenir şampiyon olunca o kadroyla şampiyon olduk denirdi!! Ama Lincoln'le başlayan yıldız operasyonu Meira,Kewell,Baros,Nonda,Elano,Keita, Franco ile devam eden yıldız serisi taraftarımızın başını döndürdü!!! Emana ve Coloccini'yi almıyor diye yönetim eleştirilir oldu sürekli güzel çalışmalar yapılması ve bir iyiye gidiş olması beklentileride yükseltiyor bu tip isteklerde bundan kaynaklanıyor!!!

bi sürü ziyaretçi kuşlar var adamlar malzeme arıyorlar tamda böyle bir durumda.

hiç gerek yok biz sadece takımımızı konuşalım yeter.

daha kimler ne puanlar kaybedecek onları da göreceğiz:)

Fena rakamlar değil ama koşulan mesafeler bana çok abartı geldi nedense. 10000'den aşağı yok.

Pas oranlarına baktığımızda bir taraf 40-50 pastan aşağı yapmayan oyuncularla dolu öteki taraf 20'den yukarısı yok.Topal ve Sabri'nin oranları çok ciddiye alınmamalı.

Chelsea, wigan'a 3-1 yenildi demek ki Türk takımı olsaydı vay hallerine, cech kaleci değil, terry alın teri, essien - lampard i maldonado etmez, drogra semihin yedeği olmaz vs.. ya geçelim boş konuşmaları.

İnsanoglu doymuyor valla haklsın . Ya arkadaslar bazen ne düsünüyorum biliyormusun hem kendi adıma hemde bütün Galatasaray taraftarları adına eger bizim takımımız hersene sampiyonluga oynuyan bir takım olmasa bu kadar severmiydik .. Ligde amacsız orta sıralarda dolasan bir takım olsaydık . Gercektene Galatasaray'ı mı seviyoruz yoksa basarıyımı Galatasaray'ı heycanlarımız , egolarımız , zevklerimiz icin bir aracmı görüyoruz . Bunun cevabını bulmak bence önemli olan burda kaybedilen her mactan sonra su kötü bu iyi bu kalsın bu gitsini konusmaktansa .. Galatasaray'ı niye seviyoruz ? Bu sevginin tarifini yapabilmek ..

Ben her zaman şunu düşünmüşümdür acaba uefa kupasını almasaydık şuanda ki 21 yaş ile 17 yaş arası gençlerin arasında Galatasaraylı olanlar ki o zamanlar yavaş yavaş futboldan anlamaya başlıyorlardı kaçı bu uefa şampiyonluğundan sonra Galatasaraylı oldu veya Galatasaray'a sempatisi gelişti bence bu oran yabana atılır bir oran değil ;) Başarısız bir takım olsaydı ancak yöresel taraftarları olurdu Karşıyaka, Altay, Es-Es , Bursa ordan öteye gidemezdi!!

Aramızdaki kuşlara ithafen

yaklaşık 4 SENEDİR BİRLİKTE OYNAYAN ve BİZDEN COK DAHA İYİ TAKIM OYUNU OYNAMASI GEREKEN TAKIMINIZ ZORLUKLA ve ŞANSLA (HAKEMLE) MAÇ KAZANIYOR

ve ayrıca BAŞINIZDA DA BENİM İÇİN %51 LİG ÖNEMLİ DİYEN BİR TEKNİK ADAMLA

Esasında siz ölmüşünüz de ağlayanız yok bea kuşlar

Alın size EN GÜZEL MALZEME DOYA DOYA KULLANIN

Ya 2003-2004 sonrasında bu tekrar oldu aslında 2008'lere kadar aslan gibi oynadılar derlerdi canları sağolsun derlerdi ;) Kadro olarak fener'den iyi olmadığımız söylenir şampiyon olunca o kadroyla şampiyon olduk denirdi!! Ama Lincoln'le başlayan yıldız operasyonu Meira,Kewell,Baros,Nonda,Elano,Keita, Franco ile devam eden yıldız serisi taraftarımızın başını döndürdü!!! Emana ve Coloccini'yi almıyor diye yönetim eleştirilir oldu sürekli güzel çalışmalar yapılması ve bir iyiye gidiş olması beklentileride yükseltiyor bu tip isteklerde bundan kaynaklanıyor!!!

Galatasaray taraftarının profili günden güne başarı üstüne kurulmaya gidiyor....

İnsanların sahada akıttığı tere saygı duyacakken, küfür ediliyor, yetersiz görülüyor bir mağlubiyet sonucu,beraberlik sonucu...

Bence bu maçtan sonra maçı değil oturup Galatasaraylılığı tartışmalıyız....

Ziya ile Sinan bu günü bekliyorlarmış:D

bi sürü ziyaretçi kuşlar var adamlar malzeme arıyorlar tamda böyle bir durumda.

hiç gerek yok biz sadece takımımızı konuşalım yeter.

daha kimler ne puanlar kaybedecek onları da göreceğiz:)

Yani fener Diyarbakır'da veya Manisa'da veya Bursa'da veya Antalya'da veya Bunların birkaç'ında puan kaybedebilirdi!!! Ama şans rakip hataları ile adamlar 7'de 7 ile gidiyorlar bugün Fener kadar şanslı olsaydık bu maçı kazanırdık bizde ama şansla en fazla 10. haftaya kadar gidebilirsin ;)

Beyler bu takımda Arda ile Elano aynı anda oynamaz felan diyorlar ya bu değilde benim başka bir tezim var.Mehmet Topal ile Mustafa Sarp bir arada oynamamalı!!!

Beni 2 eleştiri yaptım diye kanatlı ilan edip tahrik ettiğinide ilettinmi?

Yaw burda fenerli arkadaşlarda yorum yapıyo yeri geldiğinde ama adam gibi yorum yapmaları şartıyla.Angutların yaptığı gibi birbirinize giriyosun şu günde arkadaşlar

Ve Gecenin Yorumu :D

Gercekci olalim ,Gs futbol oynamiyor.

Gs bu futbolla sampiyon olacaksa vay bizim futbolumuzun haline,doldur bosalt futboluyla bir yere kadar,takimda futbol oynamak isteyen keita ve kewell vardi gerisi hava.haftaya a.gücüne kaybeder bu takim,buraya yaziyorum.Bence Sampiyon kesin Fb.Uefa da en az yarı final bekliyorum 10 hafta 5 atarız.

Geri
Üst Alt