TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

Bunlar Antep deplasmanına gidiyorlar..

Sonra biz onlara gidiyoruz..

Komşu Komşunun külüne muhtaççtır..

Gidiyorlar.. Sonra biz onlara giriyoruz..:D

Milli takım arasından Puan tablosunda zirvede yine biz olacağız..

ANTEP ve

BİZ

İki maçtan puan kaybedecekler..

Kusura bakmayın ama kendinizi kandırmayın artık. Bizim kadıköyde oynadıgımız her maç direk yenilgi gözüyle bakıyorum bundan sonra. Eğer biz puan yada puanlar alırsak bu süpriz olacak benim açımdan.

Her sene böyle totemler yapıyoruz ama sonra yine üzülen biz oluyoruz. Kendimizi her sene galibiyete şartlandırıyoruz. O yüzden maç saatine kadar bırakın konuşmayı. Daha bir trabzon maçımız var. Önce onu kazanmaya bakalım.

Boldladığım yerde çok büyük bir tesadüf göreceksiniz.:D

dost acı söyler dostum, tesadüften kastın nedir bi açarmısın?ben bir kez daha ağır mağlubiyeti kaldıramam seni bilmiyorum tabiki. taraftar olarak da takımımızı eleştirmek ve yanlışları söylemek bence en doğal hakkımız. bu adamlara çok konuşma fırsatı veriyoruz ve ben artık bu durumdan sıkıldım. sen

Malexi sevmem ama bizim arda'nın yapamadığı bişeyi çok iyi yapıyo.Topu hiç oyalamadan boş alana atıyo.Arda'da boştaki arkadaşına top atmaz illaki 2-3 kişiyi geçecek öyle atacak.Arda'yı ahmet çakar bitirdi.Ne zaman ki arda messinin kramponunu taşıyamaz dedi o zamandır arda bişeyleri ıspat etmenin derdinde ve o kadar eminim ki her maça bu psikolojiyle çıkıyo.Yani kafasında tilkiler dolaşıyo arda sahaya çıkarken inanın bu böyle

dost acı söyler dostum, tesadüften kastın nedir bi açarmısın?ben bir kez daha ağır mağlubiyeti kaldıramam seni bilmiyorum tabiki. taraftar olarak da takımımızı eleştirmek ve yanlışları söylemek bence en doğal hakkımız. bu adamlara çok konuşma fırsatı veriyoruz ve ben artık bu durumdan sıkıldım. sen

https://www.gscimbom.com/forum/588300-post8.html

Bu postta Es-es maçından itibaren devamlı puan kaybedeceğimizi ve sadece bir maçı -onuda kötü oyunla- kazanacağımızı söylemiştim.Fener ise hem Avrupa2da hemde ligde yoluna kayıpsız devam ediyordu.Şimdi geçen seneye dönelim.Barca üse üste puan kayıpları yaşıyor ve Chelsea karşısında Nou Camp'ta hiçbir etkinlik gösteremeden maçı beraberlikle tamamlıyor.Real Madrid ise çok formdaydı.10 puanlık farkı kapatmıştı.Barnebau'daki naçı kazanırsa lider olucaktı.Ama sonunda olan oluyor ve Barca harika bir oyunla Real'i 6-2i yeniyordu.Vede benim rüyamdaki sonuçta link de yazdığım gibi 6-2:D.Ve ne tesadüfki hem Barca hem biz total futbol oynamaya çalışıyoruz.Real ise o sezon Fener gibi transfere en çok para harcıyan takımı.:DBu kadar tesadüften sonra ancak UEFA kupası olur.:D

Fenerbahçe kötümü iyimi oynuyor bilemem ama bizden daha derli toplu oynadıkları kesin..

Fener'li üyeler; allahaşkına Galatasaray'lıymış gibi konuşmayın. Fener'li olmak yasak değil, rahat rahat konuşun takımınız hakkında; ama GS'liymiş gibi yazınca komik ve bazen rahatsız edici oluyor. Hiç gerek yok.

Tesadüf mesadüf abi...adamlar öyle veya böyle 8 de 8 yaptilar bize de helal olsun demek düser.......Bu Futbolla da bize karsi rahat rahat 6 atarlar...bizim oynadigimiz Futbol ortada...

ama bu nasil bir durumdur anlayamiyorum...bir olur bilemedin iki olur...e arkadas bir anda Arda..Kewell..Baros...Elano..Mehmet Topal..Ayhan hepsi birdenmi Formsuz olurmus..Top oynamiyorlar ya...

Sistem diyecegim yeni diyecegim ama arkadaslar bunlar Futbolun en basit kuralini beceremiyorlarki formsuzluktan...En Büyük Sorun Ayhan, Topal ve Sarp...oraya Ernst ve Fink i koy simdiye bizim beraberligimiz bile yoktu sanirim bütün maclari kazanmistik avrupa kupasi dahil...

Bu postta Es-es maçından itibaren devamlı puan kaybedeceğimizi ve sadece bir maçı -onuda kötü oyunla- kazanacağımızı söylemiştim.Fener ise hem Avrupa2da hemde ligde yoluna kayıpsız devam ediyordu.Şimdi geçen seneye dönelim.Barca üse üste puan kayıpları yaşıyor ve Chelsea karşısında Nou Camp'ta hiçbir etkinlik gösteremeden maçı beraberlikle tamamlıyor.Real Madrid ise çok formdaydı.10 puanlık farkı kapatmıştı.Barnebau'daki naçı kazanırsa lider olucaktı.Ama sonunda olan oluyor ve Barca harika bir oyunla Real'i 6-2i yeniyordu.Vede benim rüyamdaki sonuçta link de yazdığım gibi 6-2:D.Ve ne tesadüfki hem Barca hem biz total futbol oynamaya çalışıyoruz.Real ise o sezon Fener gibi transfere en çok para harcıyan takımı.:DBu kadar tesadüften sonra ancak UEFA kupası olur.:D

umarım dediğin çıkar dostum. ama bu adamlara karşı şansımız tuttuğunu söyleyemem hemde kadıköyde.:( ama uefa kupası dersen bak o olabilir işte ona katılıyorum.:)

Fener'li üyeler; allahaşkına Galatasaray'lıymış gibi konuşmayın. Fener'li olmak yasak değil, rahat rahat konuşun takımınız hakkında; ama GS'liymiş gibi yazınca komik ve bazen rahatsız edici oluyor. Hiç gerek yok.

İsim yaz sende renkdaş

Renktaş umarım rüyan doğru çıkar.

Fenere 6 tane çakalım sana gstoredan bir t-shirt sözüm olsun.

5 ve 4 te olur :D:D:D

Bugünkü futbola ve her iki takımın sonucuna bakınca 6-2 biraz ütopik bi hayal oluyor :) ..

Ama hadi inşallah.. Adil eğer sonuç tutarsa,metin oktay forumunda senin için ayrı topik açıcam söz.. :D

Olmayacak duaya amin diyorsunuz.Yenilgi serilerine devam edeceğiz.İnşAllah rüyan çıkar.

umarım dediğin çıkar dostum. ama bu adamlara karşı şansımız tuttuğunu söyleyemem hemde kadıköyde.:( ama uefa kupası dersen bak o olabilir işte ona katılıyorum.:)

Yok böy bir şey ya!Biz bu 10 seneden önce nasıl Kadıköyde galibiyet aldık,hatta bayrak diktik?Sadece Canaydın döneminde kadro kalitemiz 0a vurdu.Onlarda Ortega,Anelka,Appiah gibi dünya yıldızlarını getirdiler.Vede kazandılar.Şimdi hem kadro,hem de teknik kadro olarak onların önündeyiz.Görürsün bak 6-2.:D

Desene 6-2 olursa zengin oldum.Valla duyan birşey veriyor.:D

Erman Toroğlu : Alex kaşar, eski kaşar.

Bu halimle bile beni güldürdü Erman. :D

lugononun kırmızı es geçti yine satın almaya başladılar bu sene işimiz zor

Her yıl kadıköyde olan maça yaklaştığımızda düşüşe giriyoruz.Bu bi tarih değil kesin birşey oldu şaşırmamak lazım..Geçen sene çok iyi dönemimizdeydi 4-1lik maç..Ve lincoln ne güzel gol attı fakat kendi kalemize atmasaydık o maç farka bile giderdi..Özellikle 2.golümüz sayılsaydı..

Batıl inançlara rağbet göstermem ama fenerbahçenin saraçoğlu stadının dört tarafına köpek çişi koyduğuna inanmaya başlıyorum.. :D

Her yıl kadıköyde olan maça yaklaştığımızda düşüşe giriyoruz.Bu bi tarih değil kesin birşey oldu şaşırmamak lazım..Geçen sene çok iyi dönemimizdeydi 4-1lik maç..Ve lincoln ne güzel gol attı fakat kendi kalemize atmasaydık o maç farka bile giderdi..Özellikle 2.golümüz sayılsaydı..

Batıl inançlara rağbet göstermem ama fenerbahçenin saraçoğlu stadının dört tarafına köpek çişi koyduğuna inanmaya başlıyorum

.. :D

artık köpek çişimi, anzer balımı onu bilemem. ama elimiz ayağımıza dolaşıyo. bence dostum totem yapalım yine yenilcez diye belki ters teper:)

iyi tamamda biz neden büyü yapmıyoruz :D yada kadıkoydeki buyuyu bozucak bi buyu yapamazmıyız hahha:D

Geri
Üst Alt