TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 8. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Gençlerbirliği

çok kötü oldu bu maçı kazanmaları.puan farkı 5'e çıktı.kadıköy'deki şanssızlığı kıramazda yenilirsek trabzon maçını kazansak bile puan farkı 8 olacak ve fener tek başına götürecek ligi.

dua edelim fener antep'e mağlup olsun, bizde kadıköy'de yenelim.

Alex TSL ye göre çok fazla maçı izlemeden diyebileceğim tek şey bu..

Sadece Türkiye'yi düşünürsen geçen yılki gibi Avrupada arsenalden 5 yer rezil olur dönersin..Onu kastediyorum.. ;)

işte budur - boş konuşmak böyle oluyor. öncelikle şunu hatırlatmak lazım, fenerbahçe arsenalden beş yerken başında dediğin sözün sahibi daum yoktu. ikincisi, daum avrupa'dan önce lig gelir dediği zaman 'avrupa'dan kastettiği avrupa ligidir, şampiyonlar ligi değil. ha bir de şu var elbette - nasıl oluyor da galatasaraylı arkadaşlar avrupa'da lucescu'lu galatasaray'dan sonra türkiye'den en başarılı takımının fenerbahçe olduğunu kabul etmiyorlar? peynirle laf gemisi yürümüyor, güneş balçıkla sıvanmıyor türünden güzel atasözlerimiz var hem de dilimizde.

kısacası kurduğun argümanla verdiğin örnek arasında hiçbir ilişki yok, ki bu en sakıncalı durum ruh sağlığın açısından.

işte budur - boş konuşmak böyle oluyor. öncelikle şunu hatırlatmak lazım, fenerbahçe arsenalden beş yerken başında dediğin sözün sahibi daum yoktu. ikincisi, daum avrupa'dan önce lig gelir dediği zaman 'avrupa'dan kastettiği avrupa ligidir, şampiyonlar ligi değil. ha bir de şu var elbette - nasıl oluyor da galatasaraylı arkadaşlar avrupa'da lucescu'lu galatasaray'dan sonra türkiye'den en başarılı takımının fenerbahçe olduğunu kabul etmiyorlar? peynirle laf gemisi yürümüyor, güneş balçıkla sıvanmıyor türünden güzel atasözlerimiz var hem de dilimizde.

kısacası kurduğun argümanla verdiğin örnek arasında hiçbir ilişki yok, ki bu en sakıncalı durum ruh sağlığın açısından.

Ben twente ve 2-2lık sion maçlarına dikkat çekmek amaçlı yazıyorum.Ligimizde 8de 8 yapan takımın bu takımlarıda kolay yenmesi gerekmezmi o halde?

Boş dolu konuşmayı senden öğrenecek değilim,şahsa hakaret etmeden adam gibi yazmayı,tartışmayı öğrende öyle gel.aşağılık kompleksin falan var herhalde şahsına laf etmeden hakarete girişiyorsun..neyse devam et böyle ;)

Hopss sakin!Yine bir tartışma olmasın.Son günlerde yeterince ceza çıktı zaten.

Ben twente ve 2-2lık sion maçlarına dikkat çekmek amaçlı yazıyorum.Ligimizde 8de 8 yapan takımın bu takımlarıda kolay yenmesi gerekmezmi o halde?

Boş dolu konuşmayı senden öğrenecek değilim,şahsa hakaret etmeden adam gibi yazmayı,tartışmayı öğrende öyle gel.aşağılık kompleksin falan var herhalde şahsına laf etmeden hakarete girişiyorsun..neyse devam et böyle ;)

hakaret amaçlı yazmamıştım - ancak alındıysan o zaman özür dilerim. açıkçası boş konuşma yazmam tam da senin dediğin gibi tartışmaya müsaade etmeyecek şekilde yorum yapmana istinadendi.

Hopss sakin!Yine bir tartışma olmasın.Son günlerde yeterince ceza çıktı zaten.

Arkadaşın kendisi hakarete girişti,oysaki sadece takım konusunda beyin fırtınası yaptığımızın bilincinde olmayarak..

Arkadaşın kendisi hakarete girişti,oysaki sadece takım konusunda beyin fırtınası yaptığımızın bilincinde olmayarak..

Özür diledi bak.Daha fazla uzatmayın.Hadi ben kaçtım.Herkese iyi geceler!

hakaret amaçlı yazmamıştım - ancak alındıysan o zaman özür dilerim. açıkçası boş konuşma yazmam tam da senin dediğin gibi tartışmaya müsaade etmeyecek şekilde yorum yapmana istinadendi.

Ne diyebilirdim sevgili kardeşim? ÖRnek gösterdim işte,birazda skorların gerginliği var.. neyse erkenden kapansın bu konu :)

fenerbahçe twente maçında güzel oynadı denemez... Ama mehmet topuzun golüne kadar ortada olan bir maçtı... O maçta çok üzüldüm... 2 pozisyonda verdik maçı. Tüm maç sıkı bir savunma yapmıştık çünkü... 5-2 biten arsenal maçında bu kadar üzülmemiştim.

Bence gs ile fb nin özellikle bu dönemde avrupada sidik yarışına girmemesi lazım... çünkü biri kazanıyor öteki kaybediyor... başka zaman öbürü oluyor... 2008 yılındaki fenerbahçe'da beklenenden çok fazla başarı elde etmişti... Gs keza başka bir dönemde öndeydi...

fenerbahçe twente maçında güzel oynadı denemez... Ama mehmet topuzun golüne kadar ortada olan bir maçtı... O maçta çok üzüldüm... 2 pozisyonda verdik maçı. Tüm maç sıkı bir savunma yapmıştık çünkü... 5-2 biten arsenal maçında bu kadar üzülmemiştim.

Bence gs ile fb nin özellikle bu dönemde avrupada sidik yarışına girmemesi lazım... çünkü biri kazanıyor öteki kaybediyor... başka zaman öbürü oluyor... 2008 yılındaki fenerbahçe'da beklenenden çok fazla başarı elde etmişti... Gs keza başka bir dönemde öndeydi...

Konu Avrupayı ön planda tutmak yahut ligi ön planda tutmak olduğu için öyle dedim :) Sidik yarışı değil yani..

Konu Avrupayı ön planda tutmak yahut ligi ön planda tutmak olduğu için öyle dedim :) Sidik yarışı değil yani..

tabi yeniden yapılanmak zorunda kaldık. Geçen sene bi Aragones faciası yaşadık... Aragonesten sonra lig başarısı bile tatlı geliyor insana....

tabi hangi mantıkla düşünürsen öle yenersin fakat.. bir mantalite vardır o mantaliteye göre biyerde amaçlar vardır..daum buna göre hazırlar biz farklı.. her zaman takımlar çok iyi demoralize olamaz. Örneğin bu Tuttuğumuz ekip feci demorilize düşüklüğü var. haftalardır aldığımız skorlarla karşı 3 maçtır kötü sonuçlarla üzgünüz tabi...

Konu şu barcelona - Samsunspor karşılamaşsı gibi bakalım barca bu maça demoralize değilse kaybeder.

Fenerbahçe'ye kötü oynuyor demek yanlış olur bana göre.Sadece tipik Daum dönemi yaşanıyor.Bir gol bulup maça yatmak kontraataklarla 2'yi bulmak.Fenerlileri stresli günler bekliyor ,zor geçicek maç onlar için.Ama doğru işler yapıyorlar.

Alex farkı.

şaka maka.. ara var.. aradan sonra 9. haftada kazanırsa fener... 10da 10 gazına gelen bi takımın karşısında oynamak hiç hoş olmaz.. hele kadronun sakatları, form düşükleri varken.

En iyi maclarini bugun cikardilar..

Ortada futbol yok ama puan var..

Adil farklı yendiğimizi bende gördüm.İlk yarı 3 - 1 yeniliyorduk.İkinci yarı coştuk.:)

Maçı takip etmedim puan farkı 5 oldu :(

Alex,Guiza.G.Gönül ve Cristian'ın 3er sarı kartı var haftaya sarı kart görmeleri halinde bizim maçta oynayamayacaklar:boohoo:

Geri
Üst Alt