TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Man of the match Lorik Canaaaaaaa

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.

Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...

polat_tayyiperdogan_150111.jpg

Halen bu takıma forvet ve orta saha almıyorlar, halen geciktiriyorlar ve üstüne üstlük Polat bey taraftara liseli kızlar gibi trip atıyor.

Stadyumumuz hayırlı olsun ..Umarım şampiyonluklar görürüz bu stadta

Bir kaç söyliyeyim..

Toki başkanı saçmasapan konuştu maçtan önce sinirlerimi bozdu :@

Buna bir tepki vermeliyiz bence..

bir de bu stadda m.sarp ve ayhan'ı izlemek istemezdim :(

EEE sıra geldi süprize :D Neymiş öğrenen var mı ?

Galatasaraya sallayan adamı burdan savunanlara en derin selamlarımı iletirim

başbakana ıslık gereksizdi.

Ayrıca siyasi gövde gösterisi oldu

bu arada kira şartlarını yerine getirmeyen klübe stad bile yaptık diyen bürokratın allah belasını versin!

onun savunulası bi tarafı yok toki başkanını görevden alırdı tayyibe öyle yapılmasa.ama adam o kadar yogun programından kalkıp oraya geliyo.bakanlar hatta cumhur başkanı bile var ama ıslıklanıyo.cidden ayıp ettik.

Yalniz protesto yapildiktan sonra stadin neredeyse yarisinin bosalmasi ilginc. Arastirilmasi gerekir.

yeni stadimiz hayirli ugurlu olsun.umarim ali samiyendeki basarilari burada da devam ettiririz.yeni zaferlere ev sahibi yapmasi dilegiyle..

Mac icin söylenecek tek sey

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Gerisi cöp. At gitsin

bu pozisyona bende dikkatetdim. tehlikeli pozisyon falanda degildi. orta sahada bir pozisyondu. resmen tekmeye kafayla giriyor. bu adamin kafa biraz kirik. helal

Onca yılın hevesi bu kadar olmamalı.

Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.

Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...

Katılıyorum size böyle olmaması gerekiyordu

Galatasaraya sallayan adamı burdan savunanlara en derin selamlarımı iletirim

başbakana ıslık gereksizdi.

Ayrıca siyasi gövde gösterisi oldu

bu arada kira şartlarını yerine getirmeyen klübe stad bile yaptık diyen bürokratın allah belasını versin!

Toki başkanı zaten her şeyi hak etti. Ama Toki başkanının bu çıkışının sebebi Başbakan'ın ıslıklanması olabilir mi diye de sormak lazım.

Gerçekten futbol konuşmak istemiyorum. Yıllardır beklediğimiz bir stadın, üç beş ucube ve burjuva kılıklı heriflerin kendi ideolojilerini tatmin etmek için yarattığı olumsuz havanın kurbanı gibiyim. Sinirlerim boşaldı yeminle...

Bizim Bigliadan daha ofansif oyuncuya ihtiyacımız var ...

bu kadar konuşcaklarını bilseydim yapmalarını istemezdim şu statı gözümüzün içine soktular devletin yaptığını sanki bilmiyoduk

Millet burada halen basbakanin isliklanmasina takmis :D

galatasaray taraftarı olmaktan utanıyorum !!!! yazıklar olsun diyorum.Gerçi onlara gs taraftarı demekte kendimize hakaret etmiş oluyoruz ya.ilk önce insan olmak lazım insan.sanki yeri ya

Geri
Üst Alt