Furkan Erdem
Aslan Üye
- 28 Haziran 2010
- 9.465
- 2
- 1.173
Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu
Man of the match Lorik Canaaaaaaa
Man of the match Lorik Canaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyaset içeren mesajlar yazanlara ceza vermek zorunda kalacağız. Yapmayın arkadaşlar...
Galatasaraya sallayan adamı burdan savunanlara en derin selamlarımı iletirim
başbakana ıslık gereksizdi.
Ayrıca siyasi gövde gösterisi oldu
bu arada kira şartlarını yerine getirmeyen klübe stad bile yaptık diyen bürokratın allah belasını versin!
Mac icin söylenecek tek sey
![]()
Gerisi cöp. At gitsin
Mac icin söylenecek tek sey
![]()
Gerisi cöp. At gitsin
Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.
Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...
Galatasaraya sallayan adamı burdan savunanlara en derin selamlarımı iletirim
başbakana ıslık gereksizdi.
Ayrıca siyasi gövde gösterisi oldu
bu arada kira şartlarını yerine getirmeyen klübe stad bile yaptık diyen bürokratın allah belasını versin!
Renkdaslar bu 3D Aslan olayı ne oldu.
Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.
Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...