TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Başbakan Erdoğan'ın stada gelişinin anonsu sırasında Ultraslan Grubu'nun alkışladığı, bazı tribünlerin ise tepki gösterdiği görüldü.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın konuşması sırasında protestolar çoğaldı.

Başbakan Erdoğan'ın ardından açılış için gelen bakanlar ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve bazı kulüp başkanları stadı terk ettiler. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da Galatasaray - Ajax maçının bitiş düdüğünü beklemeden stadı terk etti.

Adnan Polat stad çıkışında yaptığı açıklamada, en kısa sürede acil durum toplantısı yapıp, bu protestoyu yapanları tespit edeceklerini söyledi.

Bu arada Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül de, statta yaşananların organize olduğunu düşündüğünü belirterek, "Bugün burada yaşananların tamamen organize olduğunu düşünüyorum. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz. Öyle olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü daha önce defalarca Galatasaray taraftarları böyle olmadığını ispatladı. Yaşananların Galatasaray taraftarı tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Organize bir hareketti, nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz" dedi.

fanatik

büyük baskan! yapanlari degilde yaptiranlari tespit edip cezalandirsan keske...!!! bence ilk bastan kendinizden baslayin...bunun sorumlusu sizlersiniz cünkü !!!!

Toki başkanı denen ne idüğü belirsizin organize bir hareketi/hakareti oldugunu düşünüyorum!!!

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

yeni stadimiz hayirli ugurlu olsun.umarim ali samiyendeki basarilari burada da devam ettiririz.yeni zaferlere ev sahibi yapmasi dilegiyle..

Yarısı fenerli bjk li dahada ilginçi takım tutmayan tayfadan dı stada gelenlerin bugün normal entel kesim işte ne beklersin

Adnan Polat stad'i sahiplenmeye çalisiyor. Afra tafra stadi terketmeler, biz olmasak Galatasaray olmazdi fln filan. Bu adam ciddi ciddi kendini basarili saniyor yahu.

Tüm bürokratlar,politikacılar saçma sapan insanlar,diğer takım taraftarları artık o stattan çıkın gidin ve bize bırakın gerçek galatasaray taraftarı sivas maçında o satdın ne anlama geldiğini gösterecektir..

bizim takımın taraftarları ne kadar günlük düşünüyor.1ay öncesine emre yi messi ilan edenler şimdi bam 3lüsünün yanında gönderilmesi gerektiğini söylüyorlar.gülüyorum sadece :)

ikinci yari aydin baris sarp takim cöktü resmen!

Galatasaray Taraftarı kadar gereksiz ve ne yapacağını bilmeyen taraftar görmedim inanın. Tarihi bir açılış da yedikleri halt yenir yutulur değil. Başbakanı ıslıklamakla stadın açılmasının alakası ne, içine ettiler resmen güzelim açılışın. Galatasaray Taraftarı bugün haddini aşmıştır. Böyle taraftarlarla dolacağına o stad boş kalsın daha iyi. Bir zamanlar Arda 'yı ıslıklayan, takımın kötü gidişine protesto önlemi alan taraftarla hiç bir yere varmaz.

Dipnot: Galatasaray Taraftarından kastım; bugün stadı dolduranlardır. Genelleme değildir ve sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmaya...

al benden de bu kadar.

Bütün enerjim alınmış gibi hissediyorum. Bir tutam mutsuzluk, bir tatlı kaşığı da hayal kırıklığından başka bir şey yok. Ruhsuz, sessizlik...

Fazla mı karamsarım diye soruyorum ama karamsar olmamak elde değil. Berbat bir gündü.

Suanki ruh halimi kendim bile böyle iyi anlatamazdim. Helal Adem.

Toki başkanı provoke etti, Polat bey aylardır bu stadı Tayyip yaptı diyerek, Canaydın gibi bir ismin emeklerini çöpe attı adını ağzına almadı, başbakan'a oldu olanlar.

eğer bu takımı adnanlar bu hale getirmeseydi bu kazmalar topçu diye bu stadı açmasalardı adnan sezgin kovulsaydı adam gibi transferler yapılsaydı ya da en azından bunların biri yapılsaydı bugün açılışta bunların hiçibiri olmazdı başbakana protesto değil taraftar adnanlara o kadar kızgın ki onları sevmiyorlar onların sevdilerini de sevmiyorlar :)

bu pozisyona bende dikkatetdim. tehlikeli pozisyon falanda degildi. orta sahada bir pozisyondu. resmen tekmeye kafayla giriyor. bu adamin kafa biraz kirik. helal

Helal Cana.Ayhanlar,Barışlar,Mustafalar hiç ders alıyorlar mı acaba?

Stadımız hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkürler. Rahmetli Canaydın nur içinde yatsın. Bu kendisinin bizlere hediyesi. Adnan Polat hisseleri ise sert bir düşüş yaşamaya devam ediyor gözümde . Taban yapmasına az kaldı. Karabükspor başkanı bile şu açılışa bir yıldız oyuncu getirmeyi akıl ederdi . Ama Adnan Polat akıl edemedi veya daha kötüsü beceremedi. Çok yazık başkan , Galatasaray' ın görüp göreceği en kötü , en iş bilmez başkanısın tartışmasız.

Adnan Polat stad'i sahiplenmeye çalisiyor. Afra tafra stadi terketmeler, biz olmasak Galatasaray olmazdi fln filan. Bu adam ciddi ciddi kendini basarili saniyor yahu.

Malesef futbol haric heryerde basarili... Birsürü projeyi bitiridi

galatasaray taraftarı olmaktan utanıyorum !!!! yazıklar olsun diyorum.Gerçi onlara gs taraftarı demekte kendimize hakaret etmiş oluyoruz ya.ilk önce insan olmak lazım insan.sanki yeri ya

Sana zorla utan diyen var sanki, oyle bir mesaj atiyorsunki Galatasarayliligini sorgulamamak mümkün degil.

Ronaldinho sahada olsa bugün,o statta bir tane adam kimseyi ıslaıklamaz 91.dk kadar da bir allahın kulu gitmezdi..

Bu özel günü maf eden herkese bravo bir çuval inciri mundar ettiniz.Yuhlanma,ıslık,presto vb şeler yapılması gereken bir zaman değildi sonuçta stadın ilk maçı ayıpp ayıpp

Geri
Üst Alt