TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Harbiden bu gece Özhan Başkanın adını duydunuz mu?Çıkarcı herifler...

arkadaşım doğru diyosunda bak şimdi burda sabrım taşıyor...özhan başkan vefat etmeden Allah rahmet eylesin.Bu taraftar resmen adamı kovdu.yapmadığı iğrençlik kalmadı.ileriyi göremeyen bu varlıklar stad bitttiğinde vay beee özhan başkana bak dediler.şimdi nedir bu vefa anlamış değilim.insanlar servetin dediği gibi iyi oyna kralsın 2 maç kötü oyna futbolcu değilsin.

hala şu olanları onaylıyanları kınıyorum.biraz medeniyet.... iyi akşamlar.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ayhan nasıldı beyler gene formundaydı dimi..

TOKI baskani Galatasaray yönetimini binlerce kisinin icinde asagiladi. Kisa özet.

Toki başkanı tam bi provakatör.Utanmada yok, yanında klübün başkanı var lan !

beyler neyi tartışıyosunuz olan olmuş bırakın siz şu anın tadını çıkarın dünyanın en güzel stadlarından birine sahip olduk yok o terk etmiş stadı o şunu yapmış bize ne siz stadın keyfini çıkarın

Malesef futbol haric heryerde basarili... Birsürü projeyi bitiridi

Su topu, kayak ve Tekerlekli basketbal branslari disinda hiç birseyde basarili degil. Arsalar duruyor, sirket birlesmesi disinda ne yapti bu adam. GSbonus fln çikartti budur yani. Aslantepe onun projesi degil ve sözünü tutmuyor, Arena yapacakti güya basket takimi için onuda yapmadi, yapsa bile 6000lik olacakki buda çok az EL için

Bugünkü olaylar kesinlikle incelenmeli.

Umarım Toki şaklabanının kınandığı bir yazı yazar ultraslan sayfasında..Adam resmen kin kusmaya gelmiş..

Gerizekalı toki başkanı yüzünden gece rezil oldu nede güzel gidiyordu herşey, zaten o herifte psikolojik sorunlar var konuşmasından bunu anlayabiliriz kendini mitingde felan zannetti işte 1 kişi yüzünden bu kadar kişi üzüldü ama bence kendisi ne yaptığının farkında bile değildir.

Toki baskani ne dedi renktaslarim ben kacirdim sanirim ??? Bol yaziyorum cünki 2 kere sormustum cevap veren olmadi sanriim gözünüzden kacti... kusura bakmayin

Toki başkanı neden ıslıklandı???:confused::confused:

kesinlikle onur kardeş doğru söylüyo protesto sonrası stad boşaldı bunu ben tv den bayağı bi net gördüm. arkadaşlar kusura bakmayın çok umutlu olduğum bigündü ama hüsrana uğradım. ne süpriz vardı, ne bi doyasıya çoşku, üstüne üstlük ıslıklamalar. tamam ben adnan polatı severim ama kusura bakmasın iki yıldır sıfır icraat iki yıldır diyorum stad konusunda kusura bakmasın devlet kanalı ile oldu bence stad onun icratı değildi. ayrıca culio, kazım, cana harika arkidişler saygılar.

(üzüldüm)

Siyasetin buraya taşınmaması mümkün müdür?

- Kendi başbakanını protesto etmek istiyorsan çık sokağa, dökül. Kim seni engelledi bu zamana kadar?

Sokaga ciksan basbakani protesto etsen 5dkya kalmaz etrafinda onlarca polis sarar , coblamaya baslar ...

stad daki taraftarlar bugün boynumuzu yere egmistir ve bizi rezil etmistir adnan polat sevmesenizde bu yapilmasi lazimdi ve yeri degildi adna polat resmen bütün bakanlarin önünde kücük düsürüldü bunu bence hak etmiyor futbolda basarili olmassada cogu projeleri bitirdi ve GS krizden kurtardi o kötü günleri unutmusuz sanki.

modlar transfer nöbeti açılsın!!!

Geri
Üst Alt