TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Ortasahaya Jurado,Keisuke Honda,Trochowski gibi bir adam alınmalı.Biglia gelirse çok defansif bir takım oluruz.

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

...

niye rezil olalım esas protokolün yaptığı ayıp onlar utansın.taraftar tepkisinde haklıdır!

Beyler maçı izleyemedim, nasıl oynadık? Kimler iyi kimler kötü?

Türk Telekom Arena = Siyasi Arena oldu işte... M. Ali Birand falan da vardı. 32. Gün fantazileriyle süslenmiş bir geceyi andırdı.

Ha futbol mu? Ben öyle bir şey görmedim valla.

Belki istifa eder Adnan Polat :) En azindan hayirlara vesile olur bu protesto :) Bu protesto Adnan Polat´in sucudur. Sucu baskasinda aramasinlar. Davetiyeleri kime dagitti belli degil. Taraftar yoktu orda. 15.000 taraftar vardi sadece. Kim islikladi nerden biliyorsunuz?

Toki başkanı ortamı gerdi..Çok gereksiz ve talihsiz bir konusma yaptı.

niye geri dönüyoruz kardeş onlarda ali sami yen'in olduğu yeri aldılar istanbulun göbeği parayla paha biçilemez.bunlar bişey yapmıcakları eşşeğin önüne ot koymazlar.
Arkadaslar siteye yeni üye oldum sadece sunu yazmak icin, TOKI BASKANININ BU REZALETINDEN SONRA BANA SORARSANIZ ALI SAMI YENIMIZE GERI DÖNMEMIZ LAZIM, BIRAKALIM TÜRK TELEKOM ARENA TOKIYE KALSIN....

Nedense beklediğim gibi bi açılış olmadı maalesef.

belliki toki başkanı içindeki kötü düşünceleri kustu... o nasıl bi konuşamadır hitler gibi bağırarak.... direk lafa kirasını ödeyemeyen yönetim diye başladı

ciddi adam saçmalamış ama bu kadar uzatılmasına gerek yoktu.ne oldu stad mı açıldı protestomu oldu.yarın protesto konuşulacak.ayrıca transferleri unutun.ayhanları izlemeye devam...anca bunu hak ediyolar.

...

Toki Başkanın yuhalanan konuşması

Bu yuhlamadan sonra olanlar oldu

Bir bürokrat nasıl Galatasaray'ın stadının açılış maçında Galatasaray'a sallayabilir ? hem de meydan okurcasına, provakasyon yaparcasına. Bu rezilliği yuhlayanların ağzına sağlık. Asıl yanlış toki başkanını orda konuşturanlarda.

Toki başkanı bu konuşmasını kendi mi hazırlamış, yoksa kulağına üflemişler mi asıl önemli soru bu

Şimdi dinledimde TOKİ başkanı gerçekten çok büyük hata yapmış. Sanki provoke etmiş. Bu metni kim hazırlamışsa tam bir skandal.

Maçın sonucu:Bu taraftara Adnan Polat fazla bile.Bu taraftara Toki Başkanı gibi başkan lazım.

Adam haplanmış gelmiş aklı selim olan hangi insan evladı o konuşmayı hangi amaçla yapar nasıl dengesizliktir bu insanlar bunu konusmyor tarftarın ıslığını konusyor anmakta güçlük çekiyorum.

Tek birşey söyleyeceğim E.Çolak'tan hiç birşey olmaz!

Geri
Üst Alt