TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Madem konuşulmasın diyorsunuz, başlık kitlensin o zaman.Olay başka boyutlara gidecek!

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Erdogan Hamburg macinda da yuhalanmisti. Bugün yuhalanacagi da bilinmeyen birsey degildi, daha aylar öncesinde Adnan Polat, Sn basbakanimiz da gelecek acilisa dediginde ben kendi adima kesin yuhalanacak diye düsünmüstüm. Bunun böyle olacagini tahmin edemeyenler halktan da Galatasaraylilardan da cok kopuk insanlardir. Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek de cok sacma, spor'un icine siyaset katmak zaten antipatik birseydir. Ama spor'un icine Tayyip Erdogan'i katmak her yerde tepki ceker. Bu adamdan ülkenin yarisi nefret ediyor zaten, herhangi bir cikari olmayan cagdas Türk insani bu adami televizyonda bile her gördügünde yuhalamaya baslar. Hamburg macinda da sevinmistim, simdi de sevindim. Bir stad'a düsüncelerimi satamam, benim gibi bircok Galatasarayli da satamamis anlasilan, kusura bakmasin basbakan ve tabii onun cikarci yalakalari.

o zaman seninde bugun stat da başbakanımızı ıslıklayanlardan bi farkın yok gitmeyin kardeşim o stada orası siyaset meydanı değil gidin mitinglerde ıslıklayın protesto edin

beyler benim bilgim yok maç başında polat ve erdoğan stadı terk mi etti?

Toki başkanı tam olarak ne dedi?

Toki başkanı tam olarak ne söyledi

Arkadaşlar bu tokinin başkanı koyu Trabzon taraftarıdır. Sadri Şener de kıskanclıktan catlıyor malüm.. Bunlar sampiyon olacagına fener olsun lan sampiyon. bitarafları kalkmış lideriz diye. ama 2. yarı görecekler günlerini.

canı gönülden Bursa nın şampiyon olmasını istiyorum böyle Trabzonspora yakışmıyor şampiyonluk falan

Yook bizim taraftarlar ama yuhlamayla yanlış yapmışlar..

Ulan takımına sallıyorlar stadında yuhlayacaklar tabi. Konuşmaya başlangıçta tepki yoktu, ne zaman Galatasaray'a sallanmaya başlandı, olay showa dönüştü o zaman iş çığırdan çıktı.

Afedersiniz ama Galatasaray benim için Toki başkanından, GEnel kurmay Başkanından, Başbakandan daha önemlidir. Kimse Galatasaray'a hele ki stadında sallayamaz.

Toki başkanı değilişr, Başbakan değişir, Galatasaray Başkanı değişir. Galatasaray değişmez.

Bugün şunu gördük; ister stad yaptır, ister yıldız oyuncu al, istersen Galatasaray'ı şampiyon yap.

Galatasaray taraftarının biat kültürü yoktur.

Son defa söylüyorum; Galatasaray stadında Galatasaray'a sallayacak adama haddini bildirdi taraftar.

Adnan Polat Galatasaray baskanligini haketmeyen, yagci ve gücsüz bir insandir. Eger gram serefin varsa Toki Baskani´nin provokasyonlarindan hesap sorarsin. Eger yarin Toki serefsizini aciklamanda anmazsan, en büyük hainsin gözümde. Biraz haysiyetli olun lan. Serefli durun. Ne bu yagcilik, ne bu el pence durmalar, yag cekmeler. Milyon Euro´luk koca adamlar ezik ezik 1 adamin etrafinda toplaniyor. Yazik lan bu memlekete.

İşin perde arkasını da bilmiyoruz biz,kim bilir Adnan Polat Toki başkanına ve başbakana ne kadar yalvardı dil döktü bu stat bitene kadar,şimdi bu konuşma için yalvardığı insanlara hesap mı soracak?

Site sahibi olmak bir taraftar sitesi sahibi olmak,o forumda herkesin 100 yüzde katıldığı tokiye olan kınamayı bu sitenin yönetiminin de düşünmesi demektir..Biz taraftarların sesini duyurabildiği tek yerler buralardır ne yazık ki

Yarın yönetim kurulu toplancakmış.

Yook bizim taraftarlar ama yuhlamayla yanlış yapmışlar..

Ulan takımına sallıyorlar stadında yuhlayacaklar tabi. Konuşmaya başlangıçta tepki yoktu, ne zaman Galatasaray'a sallanmaya başlandı, olay showa dönüştü o zaman iş çığırdan çıktı.

Afedersiniz ama Galatasaray benim için Toki başkanından, GEnel kurmay Başkanından, Başbakandan daha önemlidir. Kimse Galatasaray'a hele ki stadında sallayamaz.

Toki başkanı değilişr, Başbakan değişir, Galatasaray Başkanı değişir. Galatasaray değişmez.

Bugün şunu gördük; ister stad yaptır, ister yıldız oyuncu al, istersen Galatasaray'ı şampiyon yap.

Galatasaray taraftarının biat kültürü yoktur.

Son defa söylüyorum; Galatasaray stadında Galatasaray'a sallayacak adama haddini bildirdi taraftar.

Noktasından virgülüne katılıyorum!!!

yahu ben almaiyorum

toki baskani Polata laf soktu, hemde nasil

taraftar Polati yuhaladi, isikladi.

sonrada Toki baskani yuhaladi isilikladi.

daha önce basbakani yuhaladi, islikladi.

bu ne ya.

kafayi yediler bugün yeminle.

toki baskana olan tepki ama cok dogruydu

öyle bir konustu ki adam, tepki olmasaydi komik olurdu

Aynen. Ama nasil bir komplekstir ki bunlardaki, 6 rakamini hic eksik etmiyorlar. Gercekten güldürüyorlar beni :)

O şekilde yazmayanları ihraç ediyorlar zaten :o Neyse ama ben pek sıkıntı görmedim güzel bir gün müydü hayır ama açılışa gölge düştü de diyemiyorum. Stat dolu olunca daha güzel birşey ortaya çıkacaktır ama biraz karanlık gibi geldi bir de netten izlerken gök gürültüsü gibi bir uğultu vardı onu anlayamadım. :SS:

Niye yasiyorsunuz siz ya? :o "Galatasaray taraftarina maletmemek gerekir demek yanlis" nedemek ya? Sizin gibi sadece kendi cikari, kendi egolari icin yasayan, baskasina saygisi olmayan, hep bana, hep bana diyen insanlar yuzunden gul gibi acilis mahvoldu. Buyuk bir burukluk var icimde. Memnunmusun? Milletin cogunluguna yalaka diyorsun, sen kimin yalakasisin? Galatasaray icin muhtesem acilis olacak diye beklerken isin icine siyaseti sokmak buyuk marifet. Tebrik ederim.

10 numara

...

ya şu toki başkanı ne dedi arkadaşlar

Madem konuşulmasın diyorsunuz, başlık kitlensin o zaman.Olay başka boyutlara gidecek!

Ne yani hiçbirşey olmamış gibi susu pus oturup tepkisiz mi kalacaz. Bizim ezik başkanımız gibi.

Geri
Üst Alt