Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.672
- 152
- 1.198
eh yani eski haline oranla güzel olmuş ama daha iyiside olabilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikinci resim Akp kongresinde cekilmis herhalde.
dikkat etmedim nerden bu kanıya vardın abi ?
sileyim hemen
D niye siliyon hocam kalsın,doğru ama akp kongresinden o foto
dikkat etmedim nerden bu kanıya vardın abi ?
sileyim hemen
Gayet güzel oldu..
![]()
Merdiven araları çok geniş bir de koltuklar sanki yerinden sökülmüş gibi bazıları . R harfinin soluna bakarsanız orda biraz sıkıntı var gibi .
Gidelim stadyuma,biz bu ise talibiz arkadas diyelim,iki dakikada bütün yamuk yumuklari düzeltiriz evelallah.
Aynen ya pırıl pırıl yaparızŞu işe bak yamuk yamuk 2 senedir stadın koltukları .
Yok estagfurullah.Sil diye yazmadim,sanki bir yerden hatirlar gibi oldum sadece.O beyaz cadirlar kongre icin kurulmustu sanki![]()
Gökhan Kral başta goygoy yapıyorsun zannetmiştim de galiba ciddi soruyorsun . Çadır değil onlar , çimleri güneşlendiriyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 8070
Ikinci resimden bahsediyoruz Sedat kardes,Gözlerim dürbün gibi evelallah,is makinesi ile cadiri ayrit edebiliyorum cok sükür:cool:
Merdiven araları çok geniş bir de koltuklar sanki yerinden sökülmüş gibi bazıları . R harfinin soluna bakarsanız orda biraz sıkıntı var gibi .
On numara yazi yazmissin ama son cümlende "Adnan Polat bile ....... "diyerek ,icindeki Ünal aysal nefretini disa vurmasini saglamisin.Bugün yasanan sorunlarin %90 o zati- muhterem yüzündendir.