TT Arena'da Devam Eden Çalışmalar

eh yani eski haline oranla güzel olmuş ama daha iyiside olabilirdi

BZWWFU8IEAAMqZ3.jpg:large

19-06-2013_14-58_1371643082.jpg

Bu iki fotoyu yan yana koymamın nedeni

her fırsatta stada laf atanlar incik boncuktan laf atıyorlar

ali sami yen de karda çamurda maç izlediğimiz günleri de hatırlıyoruz

tamam maneviyat olarak asla yeri dolmaz ama bu stada da şu an laf atan taş kesilir

yavaş yavaş olacak bu işler

Yok estagfurullah.Sil diye yazmadim,sanki bir yerden hatirlar gibi oldum sadece.O beyaz cadirlar kongre icin kurulmustu sanki;)

Gökhan Kral başta goygoy yapıyorsun zannetmiştim de galiba ciddi soruyorsun . Çadır değil onlar , çimleri güneşlendiriyorlar :D

[attachment=4914:asasasasas.jpg]

Ekli dosyalar

• asasasasas.webp
    asasasasas.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 253
Sonunda stadın Galatasaray'a ait olduğunu belirten bir şey yapıldı, tebrikler.

Merdiven araları çok geniş bir de koltuklar sanki yerinden sökülmüş gibi bazıları . R harfinin soluna bakarsanız orda biraz sıkıntı var gibi .

Yok aslinda simetrik onlar. GA tarafina bakarsan orada da ayni durum var. LA'nin sagi SA'nin solunda da daha az koltuk eksik.

Bastan beri oyle gibi hatirliyorum. Bloktaki insan sayisina gore bir merdiven alani kurali gibi bir sey var sanirim.

Bu arada bence mukemmel olmus, gercekten sonunda bize ait bir sey olmasi guzel.

Bir de su Juve stadindaki gibi iceri buyuk bir logo olsa muthis olacak.

Dilerim gelecekte büyük bir organizasyonun finali yapılır stadımızda.

CL için sanırım kapasite düşük kalıyor ama en azından bir UEFA finali olsa hatta o finalin bir tarafında da biz olsak çok güzel olurdu. :)

Ama 2009'da Türkiye'de oynattıktan sonra üzerinden fazla süre geçmeden tekrar verirler mi soru işareti tabi.

On numara yazi yazmissin ama son cümlende "Adnan Polat bile ....... "diyerek ,icindeki Ünal aysal nefretini disa vurmasini saglamisin.Bugün yasanan sorunlarin %90 o zati- muhterem yüzündendir.

Benim içimde Ünal Aysal nefreti falan yok. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Ben bir kere Polat'a güvenerek hata yaptım. bir daha feriştahı gelse bu kulübe başkan olsa güvenmem. Hepsi aynı yerden çıkıyor zira veya aynı zihin ürünü tarafından iktidar oluyor bu kulüpte.

Aynı şekilde son 2 aylık süreçte gördüklerimden sonra bundan sonra Fatih Terim başkan da olsa yine yaptıkları ile değil yapacakları ile değerlendiririm. Hata yaparsa eleştiririm hem de daha sert.

Olay şu ben Galatasaray'lıyım. Kendime göre sağlam da Galatasaray'lıyım. Hayatımda ki en büyük idealim de bu kulüpte aslında görev alabilmekti ama maddi durum, hayat şartları, futbolcu geçmişimim olmaması gibi nedenler ile hiç bir zaman mümkün olmayacak bu bunu da biliyorum.

Ünal Aysal'a tekrar dönecek olursak bundan sonra doğru işler yapmaya başlarsa tekrar gelir takdir ederim.

Ama geçmişten bugüne 2.5 seneye bakınca sizin gördüğünüz belki 2 şampiyonluk+ basketbol da gelen şampiyonluk olabilir ama bana göre bunların yanında ve artı daha önemlisi

1. Siyasi erkten korktuklarını hissettirmeleri

2. Ateş üfleyerek sönmez dedikten sonra hiç bir somut adım atmayıp Fenerbahçe olmazsa bizde olmayız noktasına gelme (en çok koyan)

3. Geçmiş yönetimler gibi kısa vadeli çıkarlar uğruna susma ve üç maymunu oynama yolunu seçmeleri

4. Galatasaray'a ve taraftarına her türlü kötülüğü yapan TFF yönetimine 1-2 beyan dışında fiili tepki verilmemesi, üzerine bir de T.D'üne etik olmayacak şekilde gelen teklifi geri çevirmek bir yana buyurun gelin alın demeleri.

5. Anlaşmazlık olsa da 2 sene başarı getiren yönetimin 1 sene kala bozulması ve zamanlaması (1 sene daha dayan, seneye istediğin yönetimi gene kurardın bu sefer bir şey demezdim; ama böyle olunca niyetine güvenemiyorum ben şahsen)

Olay budur bana göre. 20 Milyon AKP'liden sonra ben kopmuştum zaten işten biraz da.

Geri
Üst Alt