Tuchel'de Sıcak Gelişme

M.Denizli Sprt.Hoca olsa belki gelmeyi kabul eder. Yani yükü hafiflemis olur..

Tek basına zaten baskıyı kaldıramaz. Adam son derece haklı.

geçmiş olsun hacım.

hastalık bahane. tuçel baktı son dönemde bizde sağlam bir hoca kıyımı var o yuzden boyle bır bahanede bulundu.

ya da yönetim kendi çıkarları uğruna böyle bişey uyduruyor.

futbolda özellikle hocalıkta tükenmişlik send. nedir ya.

Sağ olasın.

Öyle hastalık mı olur zaten ya?

Biz para bile kazanmadan sırf bir şeyler başarma arzusu ile proje yapmaya çalışıyoruz, daha askerlik var, yaş var, iş hayatı acemiliği var, tükenme mükenme bahane yani.

İstemiyor canı paşalarımın.

Gelmesin zaten öyle düşünüyorsa. Hırslı diyorlar bir de sonra, yok ya hırsa bak sen.

Vallahi ya ben 19 senedir öğrencilik yapıyorum 1 kere bile böyle bir şey yaşamadım.

Kız arkadaşın olur, çok seversin, terk edilirsin veya ayrılırsın veya Allah korusun çok sevdiğin bir insanı kaybedersin girersin depresyona.

Ben son 1 sene de hepsini yaşadım, kilo verdim, sinirden-stresten 3 defa kurdeşen döktüm, (ki şu anda da döküyorum 4 gündür).

Yine de işimi yapmaya çalışıyorum.

Bunlar Milyon Euro'lar kazanıyor, bir sürü hayranı var neyin kafası bu ya.

Ayak yapıyor muhtemelen ,

mainz ile sıkıntısı varsa 1 sene parasını alıp tatil yapacak sonra alman liginden devam edecek

Galatasaray 'ın kısıtlı bütçeyle hem şampiyonlar liginde başarı hem de lig şampiyonluğu istemesi Tuchel 'i korkutmuş olabilir tabii bir de yabancı bi ülke alışma süreci filan filan derkene düşünme süresinden sonra red cevabı vermiştir.

Adam zaten bu sene takım çalıştırmayacağını söylemişti diye biliyorum.

Forumda aynı Lucescu'da olduğu gibi Tuchel'de de bitti geliyor müthiş olacak havası yaratıldı. Sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz.

Hocanın Denizli olacağını düşünüyorum ki olmalı da. Tuchel zaten burada ki baskıyı kaldıramazdı.

Ayak yapıyor muhtemelen ,

mainz ile sıkıntısı varsa 1 sene parasını alıp tatil yapacak sonra alman liginden devam edecek

Aynen öyle.

Gönderdiğimiz Mancini bunlardan 10 kat daha karakterli adammış onu anladım.

İş disiplini, ahlak vardı adamda, ama oynatamıyordu işte. Sadece adamlıkla da olmuyor.

Neyse artık bundan sonra Denizli dışında hepsi facia olur, umarım 1 hata daha yapmazlar.

Yönetim takımı yönetemez oldu böyle iş mi olur ya bir teknik adamı ikna edemediniz beceriksiz bülent tulun. Kim gelecekse gelsin sezon açılıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

şöyle düşünmek daha mantıklı denizli gelirse bu takımın şampiyon olma ihtimali gelecek yabancı hocaya göre dahada artar(klinsman,advocaat vs) bu sene eğer şampiyon olamazsak seneye şampiyonlar ligine direk gitme hedefleri suya düşer bunun için en mantıklısı bu sene denizliyi getir şampiyon yapsın tuchellede anlaş şimdiden bu sene takımı tanısın yani seneye gelecek hoca şimdiden belli olmalı denizli 1 sene idare eder. macera aramaya gerek yok

Aynen öyle.

Gönderdiğimiz Mancini bunlardan 10 kat daha karakterli adammış onu anladım.

İş disiplini, ahlak vardı adamda, ama oynatamıyordu işte. Sadece adamlıkla da olmuyor.

Neyse artık bundan sonra Denizli dışında hepsi facia olur, umarım 1 hata daha yapmazlar.

Aynen katılıyorum ,

bu sene için özellikle futbol dışı sebeblerden de ötürü başkanda bence Denizliden yararlanmak istiyor , bu saatten sonra umarım Denizli gelir ,,

Denizliyi seven ve bayılan bir adam değilim ama özellikle avrupa konusunda adamı itin bir tarafına sokanlar var ki gerçekten ayıp ediyorlar ,

daha evvelde yazdım Denizliyi isteyin istemeyin o önemli değil ama fbjk'daki avrupa performasnıyla yargılamayın .

NEDEN DENİZLİ?

Aslında Lucescu'dan sonra macera aramaya gerek yoktu. Neden Lucescu istendi? Çünkü Türkiye'yi çok iyi tanıyor. İkinci vatanım, Türk insanını çok iyi anlıyorum, İstanbul en sevdiğim şehir diyen bir adam olduğu için. Tabi teknik direktörlük meziyetleri de yüksek olduğu için. Sen bu sebeple gidip Lucescu'yu istedin ama şartlar oluşmadığı için ya da her ne sebepse bilemiyorum transfer başarılı olmadı. Lucescu'dan sonra Tuchel'i istemek zaten mantığına aykırı. Mustafa Denizli Lucescu'dan sonra ilk alternatif olmalıydı. Mustafa Denizli belki çok iyi çok akıcı oynatmıyor ama tam kurt hoca. Hesabını kitabını çok iyi bilir. Zaten Galatasaray havasını da solumuş bi adam. Evet ikinci senelerinde hem Fenerde hem Beşiktaşta kötü geçirdi ama ilk sezonlarında şampiyonluğu kazandı. Galatasaray'da da kazanacaktır eminim.

Sonra ne olur mesela yanına iyi bir yardımcı antrenör alırsın, eğer kabul ederse Hamza Hamzaoğlu.. Denizli seneye ayrılır Hamzaoğlu başa geçer. Ben böyle düşünüyorum. Ha Gerets diyenler de olacaktır ülkeyi tanıma açısından ama sanki Gerets'in o havası kayboldu gibi. Evet mükemmel bir uyum yakalamıştı o sezon fakat aynı şeyleri yaşayabileceğinden şüphe duyuyorum nedense bir an düşündüğüm zaman uzak geliyor bana Gerets..

tuchel muchel fln gelip cl'de ilk turdan veda edip ligde 3u oldukmu anlarsin nedemek istedigimi, gelen gideni aratir

Tuchel olmazsa olmaz değil ki zaten iyi felanda demiyorum Tuchel'in ülkeye alışma sürecide sancılı olabilirdi takım için en mantıklısı yerli teknik adam seçeneği kalıyor,geçirdiği süre zarfında düşünürsek ilerisi için güven vermiyordu mancini

Ben dedim size hemen bağlanmayındiye al işte buda yalan oldu

Hesap Makinesi

Adamda vizyon yok, kariyer umrunda degil. Dandik bir takimi calistirayam, beklentiler olmasin rahatima bakayim havasinda. Biz öyle degiliz, lig sampiyonlugu var sampiyonlar liginde gruptan cikma var türkiye kupasi var, beklentilerin hepsi cok yüksek. Adamin g.tü yemedi.

Geri
Üst Alt