Tuchel'de Sıcak Gelişme

tuhülden bir cacık olacağı yoktu zaten, iyi oldu boşverin.

Denizli gelirse şayet lig başlamadan soğurum yeminle. Bizden uzak olsun. Başkan başından beri yabancı hoca gelecek dedi. Jesus olmuyorsa, Ramos veya Spaletti'yi getirsinler.

Denizli gelirse şayet lig başlamadan soğurum yeminle. Bizden uzak olsun. Başkan başından beri yabancı hoca gelecek dedi. Jesus olmuyorsa, Ramos veya Spaletti'yi getirsinler.

Ramos batırır bece ya, Jesus reyiz adam keşke olsa ama.

1. Benfica bırakmaz. En az 3-4 Milyon Euro tazminat ister.

2. Senelik 4 Milyon Euro kemiksiz vermek şart.

Denizli şampiyon yapar diyorsunuz da o heyecanı göremiyorum Denizli'de. Garantisi de yok ayrıca. Her türlü sıkıntılı bir sezon geçireceğimiz belli.

Ramos niye batırsın Alpay.? Dnipro gibi köy takımını nerden nereye getirdi.? Uefa maçlarını izleme şansı buldum çok iyi oynuyorlardı.Tottenham gibi bir takıma hakemlerin yardımı ile elendi.Hatta orda ki maçta 2-0 öne geçmişlerdi.Belki gelirken Konoplayanka'yı da getirir.

Dnipro'da yaptığı işler beni tatmin etti açıkçası. Zaten bu sebeple gelmesini istiyorum. Ukrayna'da Lucescu'nun takımını 2 maçta da devirdi. Ligi 2.sırada bitirip göze hoş gelen bir futbol oynattı. Başkan'ın kriterlerine de uyuyor: Tecrübeyse tecrübe, karizmaysa karizma, CV ise CV. Gelirse sevinirim şahsen.

bu tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor söyliyim.

Ramos niye batırsın Alpay.? Dnipro gibi köy takımını nerden nereye getirdi.? Uefa maçlarını izleme şansı buldum çok iyi oynuyorlardı.Tottenham gibi bir takıma hakemlerin yardımı ile elendi.Hatta orda ki maçta 2-0 öne geçmişlerdi.Belki gelirken Konoplayanka'yı da getirir.

Şampiyon geni yok o adam da.

Daha vasat takımlarda çalıştığında başarılı olacak bir isim bence.

Denizli'yi sevmiyorum ama 1 sene gelsin seneye Tuchel gibi genç, dinamik bir isim getirilir.

Kulüp içinde Denizli'yi isteyenler muhtemelen kendi yaş aralığındaki 70'lik dedelerdir. Doymuş bir adam Denizli. Gitsin İran'ın Persapolis veya Azerbaycan'ın Hazer Lakeren adlı köy takımlarıyla vakit geçirsin.

Tuchel olmazsa olmaz değil ki zaten iyi felanda demiyorum Tuchel'in ülkeye alışma sürecide sancılı olabilirdi takım için en mantıklısı yerli teknik adam seçeneği kalıyor,geçirdiği süre zarfında düşünürsek ilerisi için güven vermiyordu mancini

kendi gorusun

tuchel'e ulkeye alisma sureci var diyorsun manciniye niye tanimadik bu hakki peki

Denizli'yi sevmiyorum ama 1 sene gelsin seneye Tuchel gibi genç, dinamik bir isim getirilir.

Denizli geleceğine takımı Tugay çalıştırsın.Yav Alpay kardeşim Denizli bitmiş be kardeşim anlayın şunu.Adam körelmiş köy takımlarını çalıştırmaktan.Ordan burdan kovulup duruyor.Hallahalla.

İyi de kardeşim Tuchel'in nesine bakarak bizi şampiyon yapabileceğine inandınız? Çok istenen Jesus'ta finallerin derbeder adamı konumunda. Gelme durumu olsa sırf bu sebepten dolayı onu da veto edelim o halde.

Geri
Üst Alt