Tuchel'de Sıcak Gelişme

Çare Otto Rehagel veya Werner Lorant

* LG G2 Tapatalk *

Bir insanin su sartlar altinda "Denizli" diyebilmesi icin nasil bir kafaya sahip olmasi lazim ya? Okudukca cildiriyorum bunlari. Neymis Turkiye ligini bilirmis, ezber yarismasi mi bu? Bir taneniz de gozunu kirpmadan cikip "bu adamda hirs var, bu adam her sene kendini gelistirdi" diyebilir mi? Bu adam soyleyin bana kariyerinde en buyuk basarisini 25 sene once yasamis, o zamandan beri daha ne yapmis?

Hayatta baska bir is dalinda olsa, adamin biri gelse bu kadar buyuk bir ise talip olsa, baksalar ki 25 yilda ileri degil geri gitmis, gulerler ya gulerler. Bizde de bundan medet umanlar var, dillerine takmislar bir 4. yildiz, o kadar eminler ki bu getirecek, sanirsin Noel Baba, elinde paketlenmis hazir yildiziyla birlikte geliyor. Hay sizin Turk liginize de, "bizim sartlarimiz"iniza da... Ben de hep Galatasaray'i farkli kilan bir sey var sanirdim, kalmamis bitmis, hic bir farki yok ne kulubun ne de taraftarin Anadolu kuluplerinden.

bielsa olmadı lucescu olmadı tuchel olmadı istediğim hiçbirşey olmuyor ulan manciniyi geri getirin bari okadar nefret ediyorum ama napayım :(

Kaç yaşındasın da tükendin be adam. Galatasaray gibi bir fırsat gecmiş dinlenecem diyor dangalak. Git arminia bielefeldi calıstır

Tapatalk

Thomas Tuchel'in gelmemesinin baş sebeblerinden biri yanına Türk Yardımcı Antrenör istememesi.Bu konuda anlaşılamamıştı.

Kaç yaşındasın da tükendin be adam. Galatasaray gibi bir fırsat gecmiş dinlenecem diyor dangalak. Git arminia bielefeldi calıstır

Tapatalk

Hahah adam salak mi ? Schalke, Hamburg pesinden kosuyor. Yarin obürgün diyelim Klopp SIKILDI, ve baska takima evet dedi, düsün ilk kim var listede ? Jupp Heynecks bile dedi, Bayern icin ideal birisi.

Buraya gelip Mancini yi begenmeyen taraftarin agiz kokusunu mu cekecek ? Almanlar akilli insanlar...

sartmiymis yani yanina türk yardimci verilmesi?

sorunun bu oldugunu sanmiyorum.

vallaha bence doğrudur 40 yaşında geleceği olan bu kadar hırslı bir adamın ''yaa hacı ben sıkıldım tükendim bu sene çalışmayacağım diyeceğine'' ihtimal vermiyorum.karşılıklı şartlar sunuldu adam kabul etmedi bu kadar basit bence.

yav baskanin adamlari basina yem atio

turk yardimciymis pahali futbolcuymus telefonunu acmamismis

hep ayni terane

yiyenlerde ayni insanlar nasilsa

yönetimde .......... sürülecek akıl yok.mancini ile mayıs başı konuşup şartları sunmalıydı ayrılırsa ona göre plan yapılıp haziran başına kadar yeni t.direktör ile anlaşılmalıydı.büyük ihtimal jol-spaletti-advocat gibi çaptan düşmüş bir adamla anlaşılır.bu seneye yazık oldu fener herhalde 7-8 hafta önceden şampiyon olur şampiyonlar liginde de grupta sonuncu oluruz büyük ihtimal şubatta kongre olur yine abuzittin bir adam başkan olur özhan canaydın stayla fakir edebiyatı dinleriz 3-4 sene:mad-49:

Geri
Üst Alt