Tuchel'de Sıcak Gelişme

:(

yikildim valla.

tuchel'in gelip buyuk degisiklikler yapacagini ve yepyeni bir sistem yaratacagini dusunuyordum. cok buyuk hayal kirikligi oldu.

yine ayni sacmaliga kaldik.

gelsin 70 yasinda emekliler. ilk basarisiz sezonda veya sene icinde gonderilecektirler. hic birsey degismeyecek yine. bir sene biz sampiyon oluruz. bir sene $ikeciler. bu boyle gider. ergen taraftarimizda ama dorduncu yildiz sonrada ama besinci yildiz gibi sacma sapan seyler soylemeye devam eder.

bu duzen degismeliydi. cok iyi bir firsatti.

yazik cok yazik.

bu arada bu "dinlenmek istiyorum" olayinin dogru olmadigini dusunuyorum.

yani ilk temasa gectigimizde tuchelle o zaman yorgun degilmiydi. eger gercekten boyle bir durum olsaydi tuchel bastan derdi takim calistirmayacam diye. o zamanda baskan tuchel olayini hemen kapatirdi. yani basina filan tuchel listemizde gorusuyoruz tarzi seyler soylemezdi. ama anlasilan baya bir gorusuldu ve simdi dinlenmek istiyor bahanesi ortaya atildi anlasilamayinca.

bence kesin bir seyde anlasilamadi. ya kontrat uzunlugu, ya transfer yada baska birsey.

yazik oldu.

daha dur ilk takımın mainz ne yaptın yoruldun moruk ŞL veya uefa oynamadın şampiyonluk yarısına gırmedın ne yorgunlugu :D

inanamiyorum.

baya denizli diyen var. saka gibi.

adam son 10 kusur senedir paso iran, azerbaycan, ikinci lig takimi filan calistirmis. bir tek besiktas sampiyonlugu var ciddi olarak. zaten o zamanda saglik sorunlarindan dolayi birakmis. gelmis 65 yasina.

nasil istersiniz bu adam yahu.

Fatih terimi kovduğunda şenol hocayı geitrseydin şu An hazırlık maçında kimi oynatacak onu tartışıyor olurduk.

Herşey için artık çok geç.

Kendinizi gaza getirip sonra Aysal'a küfür ediyorsunuz.

Bir insanin su sartlar altinda "Denizli" diyebilmesi icin nasil bir kafaya sahip olmasi lazim ya? Okudukca cildiriyorum bunlari. Neymis Turkiye ligini bilirmis, ezber yarismasi mi bu? Bir taneniz de gozunu kirpmadan cikip "bu adamda hirs var, bu adam her sene kendini gelistirdi" diyebilir mi? Bu adam soyleyin bana kariyerinde en buyuk basarisini 25 sene once yasamis, o zamandan beri daha ne yapmis?

Hayatta baska bir is dalinda olsa, adamin biri gelse bu kadar buyuk bir ise talip olsa, baksalar ki 25 yilda ileri degil geri gitmis, gulerler ya gulerler. Bizde de bundan medet umanlar var, dillerine takmislar bir 4. yildiz, o kadar eminler ki bu getirecek, sanirsin Noel Baba, elinde paketlenmis hazir yildiziyla birlikte geliyor. Hay sizin Turk liginize de, "bizim sartlarimiz"iniza da... Ben de hep Galatasaray'i farkli kilan bir sey var sanirdim, kalmamis bitmis, hic bir farki yok ne kulubun ne de taraftarin Anadolu kuluplerinden.

dogru soze ne denir

Bu elemanda mı gelemiyormuş :D Başkan yeni bir hoca alacak mı yoksa direkt olarak ligden çekilecek miyiz merak içerisindeyim :asd: Çekilirsek helal olsun derim o ayrı konu...

cogu kısı yıne mancınıde oldugu gıbı elı yuzu duzgun dıye ıstıyordu :D anlamadım bazı adamlar da boyle işte

Dinlenmek nedir lan galatasaraya geliyon eyy tuchel kensine gel

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes reddediyo bizi aynı adnan polat dönemine döndük hikmet karaman bile manisayı bırakıp takımımıza gelememişti hagi olmasa hocasızdık o yıl

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt