Tudor: "Beşiktaş maçını kazanırsak bize kupa verecekler"

Hocam "HATA YAPTIM" demek senin lügatında yok mu ? Tamam bunu basına açıkla demiyoruz ama kendin kabul et . Hatalarını gör ve KABUL ET. Yoksa sonun yakındır.

Açıklamalarının tamamını okunmalı tepkisi basına taraftara değil.

Tudor'a karşı soğumuştum ama basına bu tarz konuşması hoşuma gitti resmen basını yerden yere vurmuş umarım taktiksel açıdan garry ve feghouli'yi beşiktaş maçında oynatır ve kazanır sonrasında yoluna devam eder potansiyeli var fakat taktiksel açıdan macera aramamalı eğer ki aramazsa da başarılı olur

Tudor'a karşı soğumuştum ama basına bu tarz konuşması hoşuma gitti resmen basını yerden yere vurmuş umarım taktiksel açıdan garry ve feghouli'yi beşiktaş maçında oynatır ve kazanır sonrasında yoluna devam eder potansiyeli var fakat taktiksel açıdan macera aramamalı eğer ki aramazsa da başarılı olur

Katılıyorum sana ama sorun şu ben oynatacağına inanmıyorum.Tudor un büyük bir teknik direktör olmasındaki tek engel kendi kişilik özellikleri başka bir şey değil onları da aşamıyor malesef.

Adamın dediğine bak Gençlerbirliğini 5-1 yendiğim taktikle çıktım ve 5 yiyince benden kötüsü yok diyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sacmaladigi yerler var ama bu hocayi eger basina yedirirsek bize sampiyonluk filan yakismaz

ostersund grup lideri , bizden sonra da 2 eleme gecti

sanki bu klup karpaty lere , helsingborg lara , tromso lere , lokomotiv moskovalara elenmedi

tudorun bu basina giydirmelerine sonuna kadar destek veriyorum , seyirciye de EN UFAK bir sey soylememis

Şimdi tekrar okudumda. Bu adam bayağa içerlenmiş. Biri bunu feci azarlamış. Oda hırsını medya ve taraftardan çıkarıyor. Çok hatalı işler yapıyor. Adam gibi topunu oynat sen ne bu işlere giriyorsun.

Yönetimden zılgıt yiyip taraftara atarlanmak da neyin nesidir? Ayrıca kim oluyor da bu kadar insanın aklıyla dalga geçiyor? Biz görmüyor muyuz kaç haftadır bu takımın ne oynadığının belli olmadığını?

Galatasaray tarihinde böyle kepazelik zor bulunur.

Seyirciye degil , bir cumlesinde bile seyirciyle ilgili bir sey yok

doldurusa gelmeyin , basina giydirmis surekli

basina giydirdigi her seyde hakli mi ya da haklilik orani nedir o ayri mesele

aciklamalari kendiniz sesli olarak dinlemeden yargiya varmayin

Katılıyorum sana ama sorun şu ben oynatacağına inanmıyorum.Tudor un büyük bir teknik direktör olmasındaki tek engel kendi kişilik özellikleri başka bir şey değil onları da aşamıyor malesef.

Eğer ki başakşehir, trabzon deplasmanlarındaki mağlubiyet olmasaydı ben de hala akıllanmaz derdim ama başakşehir de ağır yenilgi sonrası bugün de Yasin'in performansı orta da 2 tane kanatla rakip kaleye 7-8 saniye de gidiyoruz hele ki feghouli de gelince yapılacak sistem belli 4-2-3-1 oynatırsın veya 4-4-1-1 oynatırsın Tolga kenardan gelir enerji katar ilk 11 olarak kanatta değil merkez de oynar o da ndiaye ve fernando yoksa olur. Beşiktaş maçı kendi ellerimizde rakibin elinde değil.
4-2-3-1 çıkacaksak;
-----------------Muslera-------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
----------Fernando--Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda-----Garry
------------------Gomis--------------

4-4-1-1 çıkacaksak;
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Garry
----------------Belhanda------------

Skor olarak gerideysek 45 de Yasin girer eğer maç dönmezse 60 da Sinan girer
Skor olarak öndeysek 55-60 arası gidişata göre Tolga girer

Aslında yapılması gerekenler çok belli takımın sürekli ayarlarıyla da oynamamak lazım

Eğer ki başakşehir, trabzon deplasmanlarındaki mağlubiyet olmasaydı ben de hala akıllanmaz derdim ama başakşehir de ağır yenilgi sonrası bugün de Yasin'in performansı orta da 2 tane kanatla rakip kaleye 7-8 saniye de gidiyoruz hele ki feghouli de gelince yapılacak sistem belli 4-2-3-1 oynatırsın veya 4-4-1-1 oynatırsın Tolga kenardan gelir enerji katar ilk 11 olarak kanatta değil merkez de oynar o da ndiaye ve fernando yoksa olur. Beşiktaş maçı kendi ellerimizde rakibin elinde değil.
4-2-3-1 çıkacaksak;
----------Fernando--Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda-----Garry

4-4-1-1 çıkacaksak;
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Garry
----------------Belhanda------------

Skor olarak gerideysek 45 de Yasin girer eğer maç dönmezse 60 da Sinan girer
Skor olarak öndeysek 55-60 arası gidişata göre Tolga girer

Aslında yapılması gerekenler çok belli takımın sürekli ayarlarıyla da oynamamak lazım
Renktaş, Yasinin bugün oynama sebebini biliyor musun?

Basin tudor a savas acmis durumda , siz bu durumda tudora karsi saf tutarsaniz , niyetiniz o olmasa da bu rezil basinin ekmegine yag surersiniz

Basin toplantisini izlemenizi tavsiye ederim

Bir cok konuya aciklik getiriyor

Basin tudor a savas acmis durumda , siz bu durumda tudora karsi saf tutarsaniz , niyetiniz o olmasa da bu rezil basinin ekmegine yag surersiniz
Basın Terim'e de açıyordu garip bir durum değil. Ama Terim g.t kesiyordu kimsenin sesi çıkmıyordu. Tudor'da biraz konuşmayı öğrenmeli bence. Deyim yerindeyse sineği sevip belini incitmemeyi öğrenmesi lazım

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önceden de demiştim. Hoca bu tarz konuşursa ne camia ne oyuncular kenetlenemez. Bu adamda bariz Hamzaoğlu inadı var ve kendini yiyecek.

İlla açıklama yapacaksan bu sefer kazanacağız de kime tepki koyuyorsun seni oraya getiren taraftar seni oradan göndermeyi de bilir, hayatında kimsenin vermediği kadroyu kurdurduk sana Östere elendin arkanda durduk HANGİ HAKLA TRİP ATIYORSUN ULAN?

Aklıma hamza geldi benim de. Birkaç kez inat etti ve en son Bulut olayıyla kovuldu. Böyle devam ederse aynı son bu hocayı bekliyor.
Büyük hoca olmak herkese kafa tutmak, herşeyi çok iyi yaptığını düşünmek, inatlaşıp herkesi karşına almak değildir. Hoca duruşu olduğunu göstermeye çalışıyor gibime geliyor ama bence yanlış yolda yürüyor. Taraftarın yoğun isteğiyle buraya geldiğini ve bundan sonra da taraftarın isteğiyle gönderilebileceğini unutuyor.
3 kupa kazanmış adamı 2-3 defa saçmaladı diye gönderen camiada yanlış toplara giriyor.

Had bildirdi iste ne yapsin ? Egilip bukulmeden dalga gece gece firca ceke ceke konustu

ben tavrindan son derece memnunum , ayrica sampiyon yapar da buyuk mac kazanamazsa da hic bir sekilde umrum olmaz

6 sar puan fark atmisiz 3 onemli mac oyle ya da boyle gecmis kalkip bu durumda td kovulmaz , seyirci biraz sacmalamaya basladi , mudahil olmak tamam da bu kadar absurd seyler istersek ayagimiza SIKARIZ

Genel açıklamayı dinledim adam on numara konuşmuş bu söz üzerinden abartmayın bu kadar,biraz takımınıza sahip çıkın bende Tudorun bazı tercihlerini sevmiyorum ama kurda kuşa yem etmeyiz

Geri
Üst Alt