Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.310
- 171
- 313
Hocam "HATA YAPTIM" demek senin lügatında yok mu ? Tamam bunu basına açıkla demiyoruz ama kendin kabul et . Hatalarını gör ve KABUL ET. Yoksa sonun yakındır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklamalarının tamamını okunmalı tepkisi basına taraftara değil.
Kulübün başında başkan varsa bu hoca denilen zatı bu gece köyüne yollar.
Kendinde hata aramak yerine taraftara bok atan adamın burada yeri falan yok.
Tudor'a karşı soğumuştum ama basına bu tarz konuşması hoşuma gitti resmen basını yerden yere vurmuş umarım taktiksel açıdan garry ve feghouli'yi beşiktaş maçında oynatır ve kazanır sonrasında yoluna devam eder potansiyeli var fakat taktiksel açıdan macera aramamalı eğer ki aramazsa da başarılı olur
Şimdi tekrar okudumda. Bu adam bayağa içerlenmiş. Biri bunu feci azarlamış. Oda hırsını medya ve taraftardan çıkarıyor. Çok hatalı işler yapıyor. Adam gibi topunu oynat sen ne bu işlere giriyorsun.
Katılıyorum sana ama sorun şu ben oynatacağına inanmıyorum.Tudor un büyük bir teknik direktör olmasındaki tek engel kendi kişilik özellikleri başka bir şey değil onları da aşamıyor malesef.
Renktaş, Yasinin bugün oynama sebebini biliyor musun?Eğer ki başakşehir, trabzon deplasmanlarındaki mağlubiyet olmasaydı ben de hala akıllanmaz derdim ama başakşehir de ağır yenilgi sonrası bugün de Yasin'in performansı orta da 2 tane kanatla rakip kaleye 7-8 saniye de gidiyoruz hele ki feghouli de gelince yapılacak sistem belli 4-2-3-1 oynatırsın veya 4-4-1-1 oynatırsın Tolga kenardan gelir enerji katar ilk 11 olarak kanatta değil merkez de oynar o da ndiaye ve fernando yoksa olur. Beşiktaş maçı kendi ellerimizde rakibin elinde değil.
4-2-3-1 çıkacaksak;
-----------------Muslera-------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
----------Fernando--Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda-----Garry
------------------Gomis--------------
4-4-1-1 çıkacaksak;
-----------------Muslera-------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Garry
----------------Belhanda------------
------------------Gomis--------------
Skor olarak gerideysek 45 de Yasin girer eğer maç dönmezse 60 da Sinan girer
Skor olarak öndeysek 55-60 arası gidişata göre Tolga girer
Aslında yapılması gerekenler çok belli takımın sürekli ayarlarıyla da oynamamak lazım
Renktaş, Yasinin bugün oynama sebebini biliyor musun?
Basın Terim'e de açıyordu garip bir durum değil. Ama Terim g.t kesiyordu kimsenin sesi çıkmıyordu. Tudor'da biraz konuşmayı öğrenmeli bence. Deyim yerindeyse sineği sevip belini incitmemeyi öğrenmesi lazımBasin tudor a savas acmis durumda , siz bu durumda tudora karsi saf tutarsaniz , niyetiniz o olmasa da bu rezil basinin ekmegine yag surersiniz
Orası öyle de, benim kastım Başakşehir yenilgisimden ders çıkarma bölümü idi. Tolga sakatlanmasa çıkarılmıș bir ders olmayacaktı ortada.Evet Tolga sakatlandı bence hayırlı da oldu![]()
Önceden de demiştim. Hoca bu tarz konuşursa ne camia ne oyuncular kenetlenemez. Bu adamda bariz Hamzaoğlu inadı var ve kendini yiyecek.
İlla açıklama yapacaksan bu sefer kazanacağız de kime tepki koyuyorsun seni oraya getiren taraftar seni oradan göndermeyi de bilir, hayatında kimsenin vermediği kadroyu kurdurduk sana Östere elendin arkanda durduk HANGİ HAKLA TRİP ATIYORSUN ULAN?