- 22 Haziran 2012
- 12.162
- 5.597
- 2.013
taraftarın illet ettiği sabri ve selçuğu kesen bir adam da olsa şampiyonluk gelmezse övgüler sövgülere döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir yanım başarılı olursak kalsın diyor, lakin diğer yanım başarılı da olsak yönetim gitmeli diyor. Görevde olduğu süre boyunca takıma verdiği zararı hem maddi, hem manevi verecek başka başkan gelmedi sanırım.
Albayrak var, aday olacam diye açıklama yapmıştı.
şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real'e elendik diye terim'i deli gibi eleştirenleri gördü bu gözler.Derbi alsa sampiyonlar ligi başarısı bekleyecek adamlar mevcut o yüzden bazılarının art niyetli düşündügü belli
tudor dusmanlarına gsde yer yok
adamı geçen seneye göre yargılayan var. leş ordusunu kime versen bir halt edemezdi zaten . kaldı ki kovulsun diye kasden sabote bile edildi.
* takımı cılız zayıf yumuşak kırılgan yapıdan kurtarıp sert hızlı güçlü bir hale çevirdi. milletin isteğine bakmadı kanırta kanırta yaramaz herifleri kovdu kalanını yedeğe çekti. kadro mühendisliği harika .
* bugün kovsan ekmeğini 3 sene yiyeceğin kadro kurmuş.
* fener de toplama kadro kurdu sıfır çekti tudor kurdu yenilgi yüzü görmedi.
kusura bakmayın da olumsuz yorumlarınız çok da kasımpaşa.
şampiyonlar ligi çeyrek finalinde real'e elendik diye terim'i deli gibi eleştirenleri gördü bu gözler.
art niyet resmen.
Hâlâ olumsuzum.9-14 arasında ne yapacağına göre fikrim değişir.Ozellikle fb maçı önemli.
yollayak da mancini falan gelsin gelsin xd lise sıralarında sıra arkadaşımıza şov yaparız
bir yanım başarılı olursak kalsın diyor, lakin diğer yanım başarılı da olsak yönetim gitmeli diyor. Görevde olduğu süre boyunca takıma verdiği zararı hem maddi, hem manevi verecek başka başkan gelmedi sanırım.
Albayrak var, aday olacam diye açıklama yapmıştı.
Rijkaard donemini yasamis insanlariz. İlk haftalarda patakliyorduk ve yanıltıcı olmustu. Simdi ayni şey olur diye söylemiyorum temkinli olmakta fayda var
Aynısı zaten olmaz ama msarpin ilk haftalar verdiği performasi ve aldigi ovguleri hatirlayalim. Zaten takım islemeyince herkes ortasahaya dikti gozu haklı olarak. Yarın üst üste 2 maç kaybedince ndiaye ilk hedef olurBarış , Ayhan , Mustafa Sarp
Fernando , Ndiaye