Tudor: "Tek tuhaflık icat ettiğim şey Başakşehir maçına çift forvet çıkmamdı"

Ayrica Besiktas ve IBB maclari daha dogrusu deplasmanlari gayet de kaybedilebilecek zor maclar, kimse Tudor'a sadece kaybetti diye kizmiyor burada.

Kötü futbol ve daha önemli eziklikten yakiniyor cogu insanlar. Kaybedersin de kaybetmenin de bir adabi var, IBB macinda gibi 5 yemezsin veya Besiktas'a karsi oldugu gibi tarihi hezimetten kil payi dönmezsin. Bunlarin hic bir sekilde elle tutulur bir yani yok, ister Terim olsun ister Tudor bu maclarda eziliyorsan bükülüyorsan hic bir karsilik gösteremiyorsan kovulursun bu kadar basit. Bir degil iki degil her zorluk derecesi yüksek macta sacmaladi Allahin hiyari, isterse 2 sene sonra dünyanin en iyi hocasi olsun banane arkadas. Bu kadar yatirim yaptigimiz bir sezonda sampiyonluk disinda hersey basarisizliktir, böyle amatör ve dingil hocalara tahammülümüz yok hic bir sekilde.

Ha tek suclu Tudor mu? Asla. Dursun denen hain de vardi, o hain madalyonun diger tarafiydi zaten. Allahtan gec de olsa ikisinden de kurtulduk.

Oyuna müdahale sıfır, deplasmanda oyun hakimiyeti yok, kadroyu tam olarak kullanamama v.b durumlar varken büyük takım çalıştıramazsın ...

[/B]

Ben sportif olarak da başarısız bulmazken bir yandan da başka bir meseleden dolayı destekliyorum. Ben futbolda hep aynı yüzleri, aynı ayak oyunlarını, aynı arabesk kültürü görmekten sıkıldım. Bu yüzden Avcı, Erol Bulut, Tudor, Sumudica, Tamer Tuna filan başarılı olunca mutlu oluyorum. Futbolda yeni birşey katan, farklı bir çehre getiren, bize sürekli arabesk abi, baba, adam , floryanın çimleri düzeldi, camianın çocuğu gibi lafları ettirmeyecek atraksiyonlar istiyorum. Bazen şampiyonluk kadar değerli geliyor bu yenilikler. Yoksa başarıya giden yolda herşey mübahtır mantığıyla bakarsak her yol benzer hocalara çıkıyor zaten.

Belki bilirsin burada Terim'e Aysal sebebiyle en ağır hakaretleri edenlere karşı da Terim'in hocalığına laf edilmemesi gerektiğini söylemiş biriyim. Halihazırda ülkenin en büyük hocası ve başarılarına da tesadüf denilemez. Ama TFF'den hakettiği tazminatı alma yolunda dava sürerken bunu fırsata çevirip alaturka ve yalan dolan bir 1905 TL muhabbeti sizi rahatsız etmiyor mu mesela? Ben buna ne gerek var diye düşünüyorum ve itici buluyorum.

Su ana kadar senle ayni fikirdeydim fakat burada ayriliyoruz . Tudor un karabukten bile koparilisina elestiri getirebilirim , madde varsa hakliydik sozlesmesinde ama yine de etikligi tartisilir dedim zaten

ama 1905 olayi derin bir mesele , hadi acik konusalim , siyasi erk ile arasi can cigerken terim agamiz pasamiz diyenler , referandumda video cekme islerine girmedi diye kara listeye alininca bu kez terime teneke baglamaya calistilar , demiroren gudumlu o kebapci denen adam terimin zayif noktalarini ajite etti ve kovdular adami

terim de hakettigi paranin pesine kostu ve dava surerken Gs den aldigi para tff nin cebinde kalmasin diye bu yola basvurdu

eger tff ona boyle bir sebeple kanciklik ettiyse , o da kanunun etrafindan dolanarak tff ye bunu yapabilir

zerre rahatsizlik duymuyorum

Su ana kadar senle ayni fikirdeydim fakat burada ayriliyoruz . Tudor un karabukten bile koparilisina elestiri getirebilirim , madde varsa hakliydik sozlesmesinde ama yine de etikligi tartisilir dedim zaten

ama 1905 olayi derin bir mesele , hadi acik konusalim , siyasi erk ile arasi can cigerken terim agamiz pasamiz diyenler , referandumda video cekme islerine girmedi diye kara listeye alininca bu kez terime teneke baglamaya calistilar , demiroren gudumlu o kebapci denen adam terimin zayif noktalarini ajite etti ve kovdular adami

terim de hakettigi paranin pesine kostu ve dava surerken Gs den aldigi para tff nin cebinde kalmasin diye bu yola basvurdu

eger tff ona boyle bir sebeple kanciklik ettiyse , o da kanunun etrafindan dolanarak tff ye bunu yapabilir

zerre rahatsizlik duymuyorum

TFF'den, kendisine ayak oyunları yapanlardan o parayı alması hakkı. En ufak itirazım yok. Söke söke alsın hatta. Sonuna kadar bu konuda arkasındayım. Ama bunu yaparken, yani parasının peşine düşerken sanki jest yapıyormuş da para almıyormuş gibi sözleşme imzalanırken yapılan tiyatroya tepki gösteriyorum. Yoksa Terim TFF'nin anasını bile ağlatmalı diye düşünüyorum.

TFF'den, kendisine ayak oyunları yapanlardan o parayı alması hakkı. En ufak itirazım yok. Söke söke alsın hatta. Sonuna kadar bu konuda arkasındayım. Ama bunu yaparken, yani parasının peşine düşerken sanki jest yapıyormuş da para almıyormuş gibi sözleşme imzalanırken yapılan tiyatroya tepki gösteriyorum. Yoksa Terim TFF'nin anasını bile ağlatmalı diye düşünüyorum.

Bir is kolundan sozlesme suren devam ediyorken kovulursan , kalan ucreti alabilmek icin ayni is kolunda maas alip calismaman gerekir , aksi takdirde aldigin ucret , dava sonucu tff den elde edecegin tazminattan dusulur

terime 4 milyon odenecekse , bizden bu surede 2 milyon alirsa , halen 4 milyon alabilmesi icin bagimsiz bir tazminat maddesi olmasi gerekir (del bosque olayi boyleydi)

ama bir tazminat yok da , Sadece erken kovulup kalan surenin karsiligini alacaksan (prandelli ornegi) sozlesme suren devam ettikce hakedislerini alabilmek icin calismaman gerekir ,calisip gelir elde edersen , sadece aradaki farki alirsin

terim de Gs yerine bu parayi tff den almayi yeglemis . Ne var bunda , itiraz ettigin ?

Bir is kolundan sozlesme suren devam ediyorken kovulursan , kalan ucreti alabilmek icin ayni is kolunda maas alip calismaman gerekir , aksi takdirde aldigin ucret , dava sonucu tff den elde edecegin tazminattan dusulur

terime 4 milyon odenecekse , bizden bu surede 2 milyon alirsa , halen 4 milyon alabilmesi icin bagimsiz bir tazminat maddesi olmasi gerekir (del bosque olayi boyleydi)

ama bir tazminat yok da , Sadece erken kovulup kalan surenin karsiligini alacaksan (prandelli ornegi) sozlesme suren devam ettikce hakedislerini alabilmek icin calismaman gerekir ,calisip gelir elde edersen , sadece aradaki farki alirsin

terim de Gs yerine bu parayi tff den almayi yeglemis . Ne var bunda , itiraz ettigin ?

Benim söylediklerine itirazım yok zaten. Açıklıyorumya bunu enden yaptığı belli iken sözleşme imzalarken bizimle para almıyormuş gibi lanse etti Dursun. Hatta önce 1 milyon euro yarı yıl için bu sene, gelecek yıl için de 2 milyon dendi. Sonradan buna döndüler. Bir de üstüne 1905 TL gibi demagoji kokan birşey eklediler. Buna gerk yoktu. Daha açıkça ve bu gereksiz tiyatroya gerek kalmadan bu sezon için sembolik bir rakama imza atardı ve davasının peşinden yine koşardı. Ortada Galatasaray'a bir jest yok zaten.

[/B]

Ben sportif olarak da başarısız bulmazken bir yandan da başka bir meseleden dolayı destekliyorum. Ben futbolda hep aynı yüzleri, aynı ayak oyunlarını, aynı arabesk kültürü görmekten sıkıldım. Bu yüzden Avcı, Erol Bulut, Tudor, Sumudica, Tamer Tuna filan başarılı olunca mutlu oluyorum. Futbolda yeni birşey katan, farklı bir çehre getiren, bize sürekli arabesk abi, baba, adam , floryanın çimleri düzeldi, camianın çocuğu gibi lafları ettirmeyecek atraksiyonlar istiyorum. Bazen şampiyonluk kadar değerli geliyor bu yenilikler. Yoksa başarıya giden yolda herşey mübahtır mantığıyla bakarsak her yol benzer hocalara çıkıyor zaten.

Belki bilirsin burada Terim'e Aysal sebebiyle en ağır hakaretleri edenlere karşı da Terim'in hocalığına laf edilmemesi gerektiğini söylemiş biriyim. Halihazırda ülkenin en büyük hocası ve başarılarına da tesadüf denilemez. Ama TFF'den hakettiği tazminatı alma yolunda dava sürerken bunu fırsata çevirip alaturka ve yalan dolan bir 1905 TL muhabbeti sizi rahatsız etmiyor mu mesela? Ben buna ne gerek var diye düşünüyorum ve itici buluyorum.

Bahsettigin yenilik başari getirmedigi zaman bunun için zaman ve para harcanmasi gerekli bulunmuyor. Yukarida dedigim gibi Tudor inatçi ve tecrübesiz oldugu için burada başarisiz oldu. Suç tamamen onda degil fakat insan hatalarini göremeyecek kadar kör ise başarili olmasi zor.

Fatih Terimin tavri fln farkli veya itici bulabilirsin. Bu senin düşüncen. Lakin onunla ilgili yaratilan saçma algiyi dogru bulmuyorum. Mesela milli takimin hocasiyken yabanci sinira karşi oldugunu net bir şekilde söyledi. Moldova maçi miydi tüm yetenekleri oynatti. Ve en önemlisi: adam başari getiriyor. Futbolda en önemli şey başaridir. Kimse 20 sene sonra Fenerin 2.ci oldugu sezonlari hatirlamayacak. Ama bizim Kadiköyde şampiyon oldugumuzu hatirlayacak. Bunun en büyük sebeplerden biri de Fatih Terimdir.

Benim söylediklerine itirazım yok zaten. Açıklıyorumya bunu enden yaptığı belli iken sözleşme imzalarken bizimle para almıyormuş gibi lanse etti Dursun. Hatta önce 1 milyon euro yarı yıl için bu sene, gelecek yıl için de 2 milyon dendi. Sonradan buna döndüler. Bir de üstüne 1905 TL gibi demagoji kokan birşey eklediler. Buna gerk yoktu. Daha açıkça ve bu gereksiz tiyatroya gerek kalmadan bu sezon için sembolik bir rakama imza atardı ve davasının peşinden yine koşardı. Ortada Galatasaray'a bir jest yok zaten.

Arkadasim nasil jest yok ? Bizden usulune uygun 2 milyon alsa , tff den o oranda eksik alacakti , bizden alacagini sifirlayip tff ye yukledi

jest 1 bu

ikinci jest ise , eger davayi kaybederse , bizde neredeyse bedavaya calismis olacak .

Garryi neden oynatmadin diye yazanların bir çoğu ilk dönem de garriyi en cok elestirenlerdi. Adamı ilk yolcu veya yedekten öteye gidemez diyenler neden oynatmadın diye hocayı eleştirir olmuş. Realist olun

Adını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor, bu çapsıza 1.5 yıl katlanmamızın tek bir sebebi var o da kendiyle eşit çapta olan Dursun Özbek yönetimi.

gayet realistiz.bi şizofreni savunmuyoruz.

Ersin yalakası kimden talimat alıyor acaba? Terim geldi hemen koştura koştura Aysal’ı yayına çıkardı. Şimdi derbi sonrası Tudor

Garryi neden oynatmadin diye yazanların bir çoğu ilk dönem de garriyi en cok elestirenlerdi. Adamı ilk yolcu veya yedekten öteye gidemez diyenler neden oynatmadın diye hocayı eleştirir olmuş. Realist olun

Zaten hep soyledigim bu , mesela garry oynamasin veya satilsin diyenler 3 gun sonra neden onu oynatmadin diyenlerle ayni kisiler

bu foruma ya da Gs seyircisine ait bir durumdan bahsetmiyorum , 80 milyon olarak ayniyiz

benim tudor gelsin gitsin konusmalarinda da soyledigim buydu .. tudor un gelisi esnasinda isteyenler , sonra gitsin diye ilk tasi firlatanlardi

ayni dusuncede saplanip kalmak dogru degil diyenler olabilir, dogrudur , ama o zaman insan kendisinin de hata yaptigini , haliyle tudor un da , veya herhangi bir insanin da yapabilecegini kabullenmeli

elestiri kulturunun de biraz etigi olmali yani

Adını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor, bu çapsıza 1.5 yıl katlanmamızın tek bir sebebi var o da kendiyle eşit çapta olan Dursun Özbek yönetimi.

Sakinliğimizi koruyalım. Görüşmeyeli gerginleşmişsiniz.

Bu arada bir sene abi. 1,5 değil.

Bosver Tudorcum.

Dursun denen çapsızın koca Galatasaraya başkan olmasi ve neredeyse bir 3 yil saha seçilecek olmasi yaninda senin acayipliklerinin , tuhafliklarinin esamesi okunmaz.

Sen sadece ufak takim teknik adami ve iyi bir seciciydin. Ama dedigim gibi dursunun yaninda esamen okunmaz !!

Son düzenleme:
Terim de fb den 4 yedi , iki macta 0 puan aldi , ayni sene 4 derbide 12 puanin 2 sini alabildi

bu mantikla o gunlerde de terimi sutlamaliydik .

12 kişi ile şampiyon olmaya çalışmamıştır ama. Takım resmen ikiye bölündü.

Yasin
Sinan
Donk
Selçuk
Eren

o gittikten sonra forma şansı bulmaya başladı düzenli. En formda adamın Rodrigues gidip adamı iyi de oynarken kesiyorsun. Sakatlık olsa bu adamlara sarılacaksın ama adamlar kafasında Galatasaray ve hocayı bitirmiş küskün. Nasıl verim alacaksın ki bir şey olduğunda ki Fernando sakatlandı.

Bir de Tudor ile Terim ilk 9 haftada kıyaslanıyor. Fernando-Ndiaye'siz ver o ilk 9 haftada 13-14 puan zor toplardı Tudor. Zira organizasyon büyük ölçüde Ndiaye'nin kaptığı toplar ile hızlı çıkmak üzerine idi.

Sivas ve Kasımpaşa maçlarını kaybettikten sonra başta Tudor olsaydı ne olurdu merak içindeyim. Kezman vakası yaşanırdı sanırım. Fatih Terim olunca olabilir, camia kenetlenmeli oluyor. Floryada osursalar haber olurdu Tudor döneminde, Maicon birini bıçaklasa elma soyuyordu bıçak elinden kaydı derler. Aynı ortam Tudor'da yoktu. bir maç berabere kaldık diye herkes Terim vs diye bağırmaya başladı. O ortamda kimse başarılı olamaz. Malatya maçında gönderilmişti zaten Tudor, Malatya maçını örnek vermeyin.

Geri
Üst Alt