Hoca napmışsın sen yaw. Bu sezon ilk defa altyapı olmayan bir ekip çalıştırıyor hoca, henüz 35 yaşında

Avusturya'nın SKN St. Pöllten ekibi, Avusturya'nın ikinci liginde, hoca sezon ortası gelmiş

Hoca geldiğinde düşme hattının hemen üstündelermiş, küme düşme hattıyla arada 3 puan varmış

Şimdi hoca ile düşme hattına 16 puan fark atmışlar, beşinciliğe kadar tırmanmışlar

Hocanın geldiği haftadan beri olan puan durumuna bakınca takımı liderliği SV Ried ve Admira Wacker ile paylaşıyor

Helal olsun diyoruz hocaya :tbr: :tbr: :tbr:

Hoca napmışsın sen yaw. Bu sezon ilk defa altyapı olmayan bir ekip çalıştırıyor hoca, henüz 35 yaşında

Avusturya'nın SKN St. Pöllten ekibi, Avusturya'nın ikinci liginde, hoca sezon ortası gelmiş

Hoca geldiğinde düşme hattının hemen üstündelermiş, küme düşme hattıyla arada 3 puan varmış

Şimdi hoca ile düşme hattına 16 puan fark atmışlar, beşinciliğe kadar tırmanmışlar

Hocanın geldiği haftadan beri olan puan durumuna bakınca takımı liderliği SV Ried ve Admira Wacker ile paylaşıyor

Helal olsun diyoruz hocaya :tbr: :tbr: :tbr:

Buruk bey den sonra olur mu diyorsun ali bekstone

Teknik ekibe keske katilsa dedigim bir karakterdi. Ama hedefi takim basinda olmak heralde ne yaparsa yapsin

Sevgili Can,teknik ekibe bayağı bir katılım bekliyoruz bu yaz sezonunda.KAç yıldır ismi geçiyor ama bir türlü olmuyor.
Ben hocaya yeri gelince duzgun akil verecek, muhalefet edecek birilerinin olmasi gerektigini dusunuyorum.

Tipki fatih terim zamaninda davala ve necatinin 0 efekti oldugunu dusundugum gibi

Ben hocaya yeri gelince duzgun akil verecek, muhalefet edecek birilerinin olmasi gerektigini dusunuyorum.

Tipki fatih terim zamaninda davala ve necatinin 0 efekti oldugunu dusundugum gibi
Biraz deli kişiler lazım,Şaş yada Melo gibi.ümit ile Necati tamamcılardandı.

eyüpspor neyi bekliyor alın wonderkid hocamı

1748357230065.webp

Maribor takımın başına Tuğberk Tanrıvermiş'i getirdiğini resmen açıkladı.

1000069408.webp

Kolaydan Maribor'un başına geçeceğine kendi network'ünle daha iyi opsiyonlar bulabilirdin sanki Tugberk. Yine de sen bilirsin.

Geri
Üst Alt