Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.658
- 9.026
- 2.538
Bu yaz Roma’dan ayrılmış. Okan hocanın ekibine katılsa keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hoca napmışsın sen yaw. Bu sezon ilk defa altyapı olmayan bir ekip çalıştırıyor hoca, henüz 35 yaşında
Avusturya'nın SKN St. Pöllten ekibi, Avusturya'nın ikinci liginde, hoca sezon ortası gelmiş
Hoca geldiğinde düşme hattının hemen üstündelermiş, küme düşme hattıyla arada 3 puan varmış
Şimdi hoca ile düşme hattına 16 puan fark atmışlar, beşinciliğe kadar tırmanmışlar
Hocanın geldiği haftadan beri olan puan durumuna bakınca takımı liderliği SV Ried ve Admira Wacker ile paylaşıyor
Helal olsun diyoruz hocaya![]()
![]()
![]()
Olabilir hocaya biraz vakit verelim şöyle bir ustalaşsınBuruk bey den sonra olur mu diyorsun ali bekstone
Olabilir hocaya biraz vakit verelim şöyle bir ustalaşsın
Şampiyonluk yarışlarına girsin pişsin deneyimlensin
Sonra bir getiririz bir şans veririz camia evladı dediğin böyle olur
Her şeyi oynatır sn. hoca belli ki yetkin bir taktisyen4-2-3-1 oynatiyormus genelikle
Sevgili Can,teknik ekibe bayağı bir katılım bekliyoruz bu yaz sezonunda.KAç yıldır ismi geçiyor ama bir türlü olmuyor.Teknik ekibe keske katilsa dedigim bir karakterdi. Ama hedefi takim basinda olmak heralde ne yaparsa yapsin
Ben hocaya yeri gelince duzgun akil verecek, muhalefet edecek birilerinin olmasi gerektigini dusunuyorum.Sevgili Can,teknik ekibe bayağı bir katılım bekliyoruz bu yaz sezonunda.KAç yıldır ismi geçiyor ama bir türlü olmuyor.
Biraz deli kişiler lazım,Şaş yada Melo gibi.ümit ile Necati tamamcılardandı.Ben hocaya yeri gelince duzgun akil verecek, muhalefet edecek birilerinin olmasi gerektigini dusunuyorum.
Tipki fatih terim zamaninda davala ve necatinin 0 efekti oldugunu dusundugum gibi