Evet biraz baktım da herif Spezia'yla Primavera'da destan yazıyormuş kötü başlangıç yapmış ama sonrasında şampiyonluğa koşar adım yürüyormuş bari oradaki çoluk çocuğu kafalasa şunlar baya klas gibi:

Bu tip genç topçu dostu eğitimli donanımlı has Cim Bomlu ve başarılı genç hocaları kaçırmamalıyız bir daha asla. FTci olmadığı için gitmesine göz yumulmuştur ama kendisi idolleştirilmeli bizim topçuya ihtiyacımız olduğu kadar yetiştiricilere ve futbol akıllarına da ihtiyacımız var bu sistemi oturtacaksak

Spezia komple satin alinmali

Eyy spezia sen kimsin

Bizde yerine Sabriyi getiririz ozaman.

Spezia bahane böyle bahane mi olur ne demek bırakmıyor ne kadar maaş alıyor olabilir ki fesih bedeli cüzidir bu adam belli ki gelmek istemiyor ya da bizimkiler getirmek istemiyor puhh çok heveslenmiştim bence çok kritik bir hamle olurdu

ulan uçağa bin gel işte altyapı hocası için spezia olay çıkaracak değil ya. :money:

Spezia bahane böyle bahane mi olur ne demek bırakmıyor ne kadar maaş alıyor olabilir ki fesih bedeli cüzidir bu adam belli ki gelmek istemiyor ya da bizimkiler getirmek istemiyor puhh çok heveslenmiştim bence çok kritik bir hamle olurdu
Bence kendi gelmek istemiyor şuan için.

Uğur Karakullukçu'nun Diriliş Ertuğrul programında "Avrupa'da devam etmek istiyorum" demişti. Kendi istememiş olabilir.

reis tamam normale donelim hadi birak gel ya spezia empoli u16 falan hevesini almadin mi yolun sonu kupada kocaeli depi denizli falan hadi uzatma

Üniversite tezi gibi kim okuyacak kardeşim bunu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt