Bu kim, detay alalim
61dd5ed066a97c69dedf825a.jpg

BusOAQ3CcAIXtnt.jpg

381

resized_ec5f8-20728a5015101542_587021381485747_1818826131965476864_n_tugberktt_16_10_2017_10_58_53_708.jpg

DqhPM90WwAAU4bE.jpg

618d5af4c8c373220cb32301.jpg

Eğitimli adamın hali başka olur umarım ilerleyen yıllarda 1 numara olarak başa da geçer ...

Türkiye2den İtalya'ya hoca olarak gitmek bence ciddi başarıdır. Ben olsam kendisine ekibini kur A takım senin derdim çünkü bizim alt yapımızda çalışmış orayı da bilen biri o yüzden Torrent'e verdiğim fırsatı direk Tuğberk hocaya veridim en azından hem bir hikayesi olurdu hem de gençleşme projesine daha uygun bir adam olurdu bence.

Türkiye2den İtalya'ya hoca olarak gitmek bence ciddi başarıdır. Ben olsam kendisine ekibini kur A takım senin derdim çünkü bizim alt yapımızda çalışmış orayı da bilen biri o yüzden Torrent'e verdiğim fırsatı direk Tuğberk hocaya veridim en azından hem bir hikayesi olurdu hem de gençleşme projesine daha uygun bir adam olurdu bence.
Benzer düşünce bende de oluştu. Ama Arda gibi papaz topçuları ayıklamak lazım ki adam sözünü geçirebilsin.

Nuri Şahin' le birlikte kafa kafaya verip Galatasarayımız için çalıştıklarını görür gibi oldum nedense?!..

Bak bu çok çok güzel bir hamle işte buna sevinirim. Bilmiyorum benim Tuğberk Tanrıvermiş den beklentim çok büyük, eskiden Gomis ile bire bir yaptığı antrenmanlar ile çok fazla şey katmıştı bu takıma

Bizim takımın zaten yardımcı antrenörlerinden katkı alabildiği takıma bişeyler kattığı çok nadirdir ilk aklıma gelen de Tuğberk Tanrıvermiş ve Taffarel

Ayrıca gitti İtalyada ciddi bir tecrübe kazandı, gerekli lisans eğitimleri aldığını da biliyoruz. Kim bilir belki de Galatasaray ın sonraki teknik direktörü olabilir

kesinleşti mi acaba bu? önemli bir konu

teknik ve taktik anlamda iyi bi teknip ekip oluştu ama işin en önemli kısmı insan yönetimi büyük soru işareti. sportif direktör lazım bence bu konuda yardımcı olması için

Geri
Üst Alt