Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Vizyonumuz Fatih Terim,Lucescu,Gerets diyenler bence biraz yanılıyor.Çünkü vizyonun kralınıda denedik Rijkaard gibi bir adamı getirerek.Olmayınca olmuyor kimyalar tutmayınca tutmuyor.Şuan isim olarak en iyi teknik adam bile getirilse sonuç hezimet olabilir.Şu an gelecek her adam başarısız olabilir hepsi risktir.Bence eskiden başarılı olduğumuz hocalardan birini almak isim olarak iyi ama Türkiye hakkında hiç bilgisi olmayan birini almaktan daha az riskli ve başarı ihtimalide daha fazladır.Yani bugün Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde olan Schalke'nin vizyonuda mı zayıf Ralf Ragnick gibi kovdukları adamı getiriyorlar.Onlar bilmiyor mu boşta olan Rijkaard'ı almayı.Vizyonu ölçmek teknik direktörle olmamalı.Sayın Aysal vizyonlarının artık süreklilik ve avrupa olduğunu söyledi.Sadece getirecekleri teknik adamın vizyonunda kendi vizyonları ile uyuşması lazım.Bu vizyonun da zaten Fatih Terim,Lucescu,Gerets gibi adamlarda olduğunu biliyoruz.Sonuç olarak bu isimlerden hangisi gelirse gelsin uygun koşullar sağlanırsa çok başarılı olabilir.Yeni bir macera aramaya bence en azından şimdilik gerek yok.

vizyonun kralını denemedik... asıl vizyonsuzlugun kralını denedik rijkaard'da... vizyonsuz yönetime rijkaard gelse nolur? maurinho gelse noolur?...

ben ünal aysal yönetiminde bir vizyonun olacagını düsünüyorum... ama öyle bir yönetim, fransızca bildigi ve fransayla iliskileri oldugu icin tüm vizyonu fransa sınırları icinde kalan birini sportif direktör olarak bu takımın basına getirmemeli...

benim ünal aysal'dan yana bir endişem yok... vizyonuyla da ilgili bir endişem yok... ama bülent tulun ile ilgili çok endişeliyim şahsen...

Hey gidi günler hey!!!

Rekor puanla şampiyon olduğumuzda,tüm takımın yükünü Saidou çekiyordu.Şimdikilerin hepsini toplasan, bir Saidou etmez yeminle.

images

Üşüyoruz Reis.

Hagi'yle karıştırmamak lazım Gerets'i..

Onun kadar karizmatik bir hoca Galatasarayımıza yakışır gittiğinde yas tutmuştum resmen..

Karizma:Futbolda taktiğin kralıdır, deli futbol oynatır zaten şu karizma.. ülkeleride iyi yönetir, ekonomi iyileşir, dış borç kapanır falan.. ah şu Quaresma.

::düğündernek::

:uyy:

Olur umarım, zaten gönderilmesi de hataydı.

Lucescu'yu isterdim ama Gerets olursa da çok çok sevineceğim.

Gerets-bülent ünder 2lisi gelecek sezon için çok yerinde olur.Daha önce başırılı olmuş bir formül.Kısa vadede çok iş istiyorsak Ligi bilen adamlara ihtiyacımız var.En ideali bu ikili olur.

Çözümü geride aramayı bırakalım artık.

Çocuğumu keserim :eek:

Gitmesine en çok üzüldüğüm adamdır. Karizması Fatih Terim'den bile büyüktür bence. Duruşu falan tam hayran olunacak bir insan ve hoca.

Mourinho gelmeyecekse Gerets'e evet. :tiphat:

[video=youtube;g0JSbOMaCVU]https://www.youtube.com/watch?v=g0JSbOMaCVU[/video]

Gazetelerde Gerets Hazardı istiyor diyede haberler var.

:heart:Gerets:heart:

:ka05:

Yanılmıyorsam veda toplantısında bir gün geri geleceğim demişti.Buyursun,gelsin.

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarliktayiz"

ünal aysal belçikada yaşıyormuş.adnan öztürk'ün de belçikada iş bağlantıları varmış biraz önce dinlediğim bir habere göre.bu durumda belçikalı hemde türkiyeyi,galatasarayı bilen bir teknik direktörün gelmesi normal geliyor bana.

ama işin kötü tarafı eğer gerets gelirse cana kalır,marsilyadayken oynatıyordu bildiğim kadarıyla canayı:D

canayi marsilyada yada sunderlanda izleyen varsa cananin nekadar iyi oldugunu görür.bitmis bir takimda cana harikalar yaratsin istiyoruz.marsilya-besiktas macini izleyenler canayi görmüstür.besiktasi resmen dövdü :)

bülen tulun gelirse eskilere alışıldıklara da hazzır olun adam kimseyi dinlemez bellediği iki üç isimle vasatın altı bir takım oluşturmaya beleş topçuları toplamaya başlar lig şampiyonluğuna belki oynarız. eric gerets kötü bir hoca değil ama bülen tulun gibi eski kafaların artık işe bulaşmaması gerekir.

Kimse yazmamış ben yazayım.Gerets gelirse belki eski oyuncusu taiwoyu ikna eder.Taiowo boştayken almak lazım

Geri
Üst Alt