Mahlas Kemali
Parçalı Üye
- 16 Şubat 2011
- 3.306
- 2
- 998
Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"
vizyonun kralını denemedik... asıl vizyonsuzlugun kralını denedik rijkaard'da... vizyonsuz yönetime rijkaard gelse nolur? maurinho gelse noolur?...
ben ünal aysal yönetiminde bir vizyonun olacagını düsünüyorum... ama öyle bir yönetim, fransızca bildigi ve fransayla iliskileri oldugu icin tüm vizyonu fransa sınırları icinde kalan birini sportif direktör olarak bu takımın basına getirmemeli...
benim ünal aysal'dan yana bir endişem yok... vizyonuyla da ilgili bir endişem yok... ama bülent tulun ile ilgili çok endişeliyim şahsen...
Vizyonumuz Fatih Terim,Lucescu,Gerets diyenler bence biraz yanılıyor.Çünkü vizyonun kralınıda denedik Rijkaard gibi bir adamı getirerek.Olmayınca olmuyor kimyalar tutmayınca tutmuyor.Şuan isim olarak en iyi teknik adam bile getirilse sonuç hezimet olabilir.Şu an gelecek her adam başarısız olabilir hepsi risktir.Bence eskiden başarılı olduğumuz hocalardan birini almak isim olarak iyi ama Türkiye hakkında hiç bilgisi olmayan birini almaktan daha az riskli ve başarı ihtimalide daha fazladır.Yani bugün Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde olan Schalke'nin vizyonuda mı zayıf Ralf Ragnick gibi kovdukları adamı getiriyorlar.Onlar bilmiyor mu boşta olan Rijkaard'ı almayı.Vizyonu ölçmek teknik direktörle olmamalı.Sayın Aysal vizyonlarının artık süreklilik ve avrupa olduğunu söyledi.Sadece getirecekleri teknik adamın vizyonunda kendi vizyonları ile uyuşması lazım.Bu vizyonun da zaten Fatih Terim,Lucescu,Gerets gibi adamlarda olduğunu biliyoruz.Sonuç olarak bu isimlerden hangisi gelirse gelsin uygun koşullar sağlanırsa çok başarılı olabilir.Yeni bir macera aramaya bence en azından şimdilik gerek yok.
vizyonun kralını denemedik... asıl vizyonsuzlugun kralını denedik rijkaard'da... vizyonsuz yönetime rijkaard gelse nolur? maurinho gelse noolur?...
ben ünal aysal yönetiminde bir vizyonun olacagını düsünüyorum... ama öyle bir yönetim, fransızca bildigi ve fransayla iliskileri oldugu icin tüm vizyonu fransa sınırları icinde kalan birini sportif direktör olarak bu takımın basına getirmemeli...
benim ünal aysal'dan yana bir endişem yok... vizyonuyla da ilgili bir endişem yok... ama bülent tulun ile ilgili çok endişeliyim şahsen...