Tüm Forumun Dikkatine | Önemli

6 beğeni görünüyor başkan

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Mobilden öyle gözüküyor üstat.

71 oldu an itibarıyle. Mustafa GSC'yi çok küçümsedi lakin sadece 2.5 saatte 71 beğeni geldi.

Sadece 29 beğeni kaldı, hadi biz ona 35 diyelim iptal edilen oylar olabilir diye.

Mobilden öyle gözüküyor üstat.

71 oldu an itibarıyle. Mustafa GSC'yi çok küçümsedi lakin sadece 2.5 saatte 71 beğeni geldi.

Sadece 29 beğeni kaldı, hadi biz ona 35 diyelim iptal edilen oylar olabilir diye.
abi 22:59 a kadar 99 da tutalım 23:00 da 100 olsun son ana kadar umutlu olsun

abi 22:59 a kadar 99 da tutalım 23:00 da 100 olsun son ana kadar umutlu olsun

Yok yarın sabah 11:00'a kadar süre verdi, aslında böyle bir sınır koymamıştık ama o zamana kadar 100 üzerine çıkmaya çalışacağız.

Üyelerimizden desteklerini bekliyoruz.

Mobilden girip göremeyen arkadaşlar için, son durum :

Haydi arkadaşlar az kaldı.

Ekran Alıntısı.webp

Fake hesap falan yok arkadaşlar, 75 adet like var ve hepsi farklı insanlar.

Fake üye mevzusuna girsem 1 saate hallederdim zaten, Mustafa bizleri çok küçümsedi ve hodri meydan dedi, biz yine de kendisine yardımdan kaçmıyoruz, bundan sonra daha sağlıklı olarak hayatına devam edecek.

Fake hesap falan yok arkadaşlar, 75 adet like var ve hepsi farklı insanlar.

Fake üye mevzusuna girsem 1 saate hallederdim zaten, Mustafa bizleri çok küçümsedi ve hodri meydan dedi, biz yine de kendisine yardımdan kaçmıyoruz, bundan sonra daha sağlıklı olarak hayatına devam edecek.
Imza kampanyasi da baslattik.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonra mesajı attığımda alkollüydüm demesin? :D

Hayırlı bir konu oluyor.. Keşke Cuma günü açsaydık, sevabı katlanırdı :rose::rose:

Mustafa Kaya derhal konuya siyaset sokup ceza alip konunun kapanmasini saglamalisin

Aksi takdirde bu is olacak

Cuzi bir bedele mesaji editleyebilecegimi belirtmis miydim?

Mantıklı. Hemen müdahale et. Şoklardayım. Yemekten geldim sayıyı görünce kalbim sıkıştı. Keramettin harcıyor beni!!!

Mustafa Kaya derhal konuya siyaset sokup ceza alip konunun kapanmasini saglamalisin

Aksi takdirde bu is olacak

Cuzi bir bedele mesaji editleyebilecegimi belirtmis miydim?

Mantıklı. Hemen müdahale et. Şoklardayım. Yemekten geldim sayıyı görünce kalbim sıkıştı. Keramettin harcıyor beni!!!

Iban TR33 0006 1005 1978 6457 8413 26

1000 tl rica edecegim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt