- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Kara, Melih Peker, Ercan Kınay gibi adamların oyu sayılmaz! Kısacası Meyhaneciler Buraya başlığındaki adamların oyları sayılmaz!
Sinan Bilgin'i birazcık tanıdıysam beğeni atmayacaktır.
Böyle bir iddia öne sürdüyse içten içe bırakmak için bir sebep arıyordur diye düşünüyorum. Sırtımızı dönmek, görmezden gelmek bize yakışmaz. Like verdik üstada.
Burda tepki koyman keramattinin iddaaları doğrular nitelikteM.K adam gibi adamdır bırakırım derse bırakır
Lâkin beraber içmeden bırakmasın
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız@Mustafa Kaya oraya bir not bıraktım bunu gözardı etmen beni fazlasıyla kedere boğmuştur
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Kusura bakma bu mesaja dönmeyi unutmuşum. Sen de buradaki çoğu arkadaş da öyledir. Ancak mesajı neden beğendiniz ben onu anlamadım! Şurada bir kaç kişi kaldı. Sanırım içemeyeceğiz artık hayal oldu!
@Barış Savaş
@Necati Şanlı
@Şafak Özcan
@Muxtar Askerov
@Tunç Mert
@Can Danacıyan
@Egemen Bayrak
@Berkant Yasa
@Deniz Aslan
@Volkan Çetin
@Tamer Tuna
@Can Akasra
@Mehmet Ocak
@Emre Taylan
@Burak Yurtsever
@Onur Yücel
@Berkcan Yildirim
@Servet Eryilmaz
@suleymancetin
@Nurullah Fethi
@Umut YILDIRIMOĞLU
@Fatih Aydıner
@Cahit Çiftçi
@Cahit Güngör
@İlker Atasay
@Osman SEDEN
@Enes Dalmış
@Murat Sağlar
Arkadaşlar lütfen linkteki mesaja like atınız.
Real Madrid'den, Mohamed Salah İçin 200 Milyon Euro!
KERAMETTİN GERÇEKTEN KURALLARI ALT ÜST ETTİN. YILLARDIR ŞU FORUMDASIN. MENTION ATTIĞIN ADAM ŞARTSIZ ŞURTSUZ BEĞENİYİ BASAR. ETİKETLEME YAPMAN HİÇ ETİK DEĞİLDİ. BÖYLE OLMAMALIYDI!!!
Aman hocam kızma, senin bu sessiz yardım çığlığına kulak verdik sadece.Öyle bir şey kesinlikle yok! Ne sebebi arayayım! Bırakmak istesem bırakırım. Bu noktaya enteresan bir şekilde geldik.
Yeri gelmişken açıklayayım.
Keramettin TANRIVERDİ mütemadiyen alkolik olduğumu ima edip durur! Öyle bir şey yok! Attığım postları alkol aldığımı değerlendirerek yorumunu basıyor hemen. Bugün de bir konuda aynı şeyi dedi. Ben de kendisi gibi şikayet eden yoktur. Varsa da 100 beğeni atsın vs. dedim. O mantıkla yazdım. Ben nereden bilebilirim ki insanların siteyi çöktürecek kadar abanacağını. Hayatımda görmediğim tek bir postumu okumadığına emin olduğum adamlar like manyağı yapmış beni.
Layk mı? O da bir çeşit alkollü içki mi oluyor renktaş?Laykımı verdim kafam rahat.