Tüm Forumun Dikkatine | Önemli

Yusuf Kara, Melih Peker, Ercan Kınay gibi adamların oyu sayılmaz! Kısacası Meyhaneciler Buraya başlığındaki adamların oyları sayılmaz!

Ne alaka yahu?

Arkadaş söz verdin sürekli değiştirmeye çalışıyorsun.

Bahanelere yer yok burada, halk karar veriyor.

Böyle bir iddia öne sürdüyse içten içe bırakmak için bir sebep arıyordur diye düşünüyorum. Sırtımızı dönmek, görmezden gelmek bize yakışmaz. Like verdik üstada.

Öyle bir şey kesinlikle yok! Ne sebebi arayayım! Bırakmak istesem bırakırım. Bu noktaya enteresan bir şekilde geldik.

Yeri gelmişken açıklayayım.

Keramettin TANRIVERDİ mütemadiyen alkolik olduğumu ima edip durur! Öyle bir şey yok! Attığım postları alkol aldığımı değerlendirerek yorumunu basıyor hemen. Bugün de bir konuda aynı şeyi dedi. Ben de kendisi gibi şikayet eden yoktur. Varsa da 100 beğeni atsın vs. dedim. O mantıkla yazdım. Ben nereden bilebilirim ki insanların siteyi çöktürecek kadar abanacağını. Hayatımda görmediğim tek bir postumu okumadığına emin olduğum adamlar like manyağı yapmış beni.

M.K adam gibi adamdır bırakırım derse bırakır
Lâkin beraber içmeden bırakmasın

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
@Mustafa Kaya oraya bir not bıraktım bunu gözardı etmen beni fazlasıyla kedere boğmuştur

Kusura bakma bu mesaja dönmeyi unutmuşum. Sen de buradaki çoğu arkadaş da öyledir. Ancak mesajı neden beğendiniz ben onu anlamadım! Şurada bir kaç kişi kaldı. Sanırım içemeyeceğiz artık hayal oldu!
Burda tepki koyman keramattinin iddaaları doğrular nitelikte
Sonuçta iddaa bulunan sensin sonuçlarına katlanmak ta senin bileceğin iş
Bi diğer husus ta sinanın söyledikleri insan sözü kendine verir yada verdiği sözü tutmak kendine olan saygısıdır kimseye göstermeden içer sözü boş ve havada kalan bir cümle

KERAMETTİN GERÇEKTEN KURALLARI ALT ÜST ETTİN. YILLARDIR ŞU FORUMDASIN. MENTION ATTIĞIN ADAM ŞARTSIZ ŞURTSUZ BEĞENİYİ BASAR. ETİKETLEME YAPMAN HİÇ ETİK DEĞİLDİ. BÖYLE OLMAMALIYDI!!!

Alakası yok çünkü ben güzelce süreçten ve durumdan bahsettim.

Kararı üyelere bıraktım.

Ayrıca senin için iyi olacak, maddi, manevi çok fazla katkı sağlayacak.

Laf ağızdan bir kere çıkar.

Öyle bir şey kesinlikle yok! Ne sebebi arayayım! Bırakmak istesem bırakırım. Bu noktaya enteresan bir şekilde geldik.

Yeri gelmişken açıklayayım.

Keramettin TANRIVERDİ mütemadiyen alkolik olduğumu ima edip durur! Öyle bir şey yok! Attığım postları alkol aldığımı değerlendirerek yorumunu basıyor hemen. Bugün de bir konuda aynı şeyi dedi. Ben de kendisi gibi şikayet eden yoktur. Varsa da 100 beğeni atsın vs. dedim. O mantıkla yazdım. Ben nereden bilebilirim ki insanların siteyi çöktürecek kadar abanacağını. Hayatımda görmediğim tek bir postumu okumadığına emin olduğum adamlar like manyağı yapmış beni.
Aman hocam kızma, senin bu sessiz yardım çığlığına kulak verdik sadece. :p

Az kaldı beyler..

An itibariyle @Mustafa Kaya

eb834756ea088aa08f7ded60ea668278_width-600.jpg

Pazar günü son 10 yılın en önemli maçına çıkacağız, forumda uğraştığımız şeylere bakın :/

Şu forumda +100 like dursun başkanlığı bıraksın diye bir konu vardı orda görmüştüm ilk defa.2. side @Mustafa Kaya nın alkolü bırakması olacak :D

Geri
Üst Alt