Tüm Üyelerimizin Dikkatine | Sistem Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatarımı yükleyemiyorum , hata veriyor devamlı ,
ne yapabilirim ?

Arkadaşlar merhaba.

Geçiş tamamlandı ama takdir edersinizki şu an bir çok eksik mevcut, zamanla toparlanacaktır durumlar, bu süreçteki anlayışınız için teşekkürler.
Saol, begenecektim mesajini ama malesef imkansiz :)

Yeni veya Eski mi diyelim Forum H.O.

Eski Hali bence daha modern idi

tapa simdilik iptal
cepnen girerken mobil temayi kullanin

Avatar ve profil resmi ile ilgili ayarları yaptığım halde resim yükleyemiyorum hata mesajı veriyor ,

3 4 gündür foruma giremiyorum foruma giremediğimiz gibi bugün aha düzelmiş forum dedik şifremizle kullanıcı adımızla girebilmek için bin takla attık yok yeni şifre bilmem ne eski hale getirebilmek için binbir zahmet ne gerek var böyle değişimlere ya !! Yıllardır bu foruma girer çıkarım beni bilirsiniz ama bu akşam çok kızdım gerçkten ! Neyse Hayırlı olsun yeni şeklimiz.

tapatalk dan giremiyorum foruma sorun mu var tapa da

kimsenin avatarı gözükmüyorsa forum ayarlarında avatarları göster özelliği seçili değil demektir.

13069-tum-uyelerimizin-dikkatine-sistem-degisimi-gsc.jpg

Ekli dosyalar

• gsc.webp
    gsc.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 258
Obur forumun en sevdigim ozelligi konunun okunmayan ilk mesajina gitmesiydi.Bu forumda o ozellik olmayacak galiba

Yükleyebildim ama istediğimi yükleyemedim , neyse buda fena değil ,
bu arada alıntı yapıldığı zaman ki bildirim özelliği yok galiba

Obur forumun en sevdigim ozelligi konunun okunmayan ilk mesajina gitmesiydi.Bu forumda o ozellik olmayacak galiba

Konu başlığına değil de solundaki mavi oka tıklayınca okunmamış mesaja gidiyor, başlığa tıklayınca gitme olayına bakılacak daha sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt