- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
bende var sende nasil olmuyor, ayarlarinda birsey vardir ozaman
Mavi oka tiklayinca oluyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende var sende nasil olmuyor, ayarlarinda birsey vardir ozaman
bulletin kalıcı bir tercih mi yoksa bir geçiş süreci olarak mı planlıyorsunuz şimdilik?Ranklar kısa sürede gelecek.
Like, mesajı okuyanlar, mention, alıntı gibi eklentiler kısa sürede gelecek.
Default modda avatar, özel mesaj, profil mesajı seçeneklerinin kapalı olması düzeltilecek.
Biraz sabır arkadaşlar.
bulletin kalıcı bir tercih mi yoksa bir geçiş süreci olarak mı planlıyorsunuz şimdilik?
Ben gayet memnunum bulletindan aslında.
Ranklar kısa sürede gelecek.
Like, mesajı okuyanlar, mention, alıntı gibi eklentiler kısa sürede gelecek.
Default modda avatar, özel mesaj, profil mesajı seçeneklerinin kapalı olması düzeltilecek.
Biraz sabır arkadaşlar.
Bildirim özelliği çalışmıyor sanki. Alıntı olduğu zaman bildirimde gösterilse daha iyi olur aynı eski forumdaki gibi.
VBulletin'in son dönemlerinde de düsüs vardi yanlis hatirlamiyorsam. Drogba ve Sneijder transferlerinde zirve yapmistik.1039'a kadar düşmüşüz.
Nasıl bir hata aldığını paylaşırsan sevinim. Ben hiç kesinti bildirimi almadım.Durmadan error veriyor forum![]()
Elinize sağlık , bulletin gayet iyi stabil çalışıyor , çoğu alınan hatalar kontrol panelindeki ayarlarlar ile ilgili aslında.Kullandıkça herkes alışacaktır.Uzun uzun anlatırız geçiş nedenlerini, xenforo çok zayıf kaldı, yönetsel birçok aktivitemizi kısıtladı. Saçma sapan, sebebini anlayamadığımız kesintiler yaşattı ( forum açık yüzlerce kişi var ama 3-5 kişi giremiyor, hem de ip ban değil, ilk tıktan itibaren giremediği oluyordu falan) artık kalıcı olarak bu yazılımı kullanacağız. 1 hafta kadar sonra temayı düzenleriz ama yazılım artık değişmeyecek.
vB forumunda olabilen herşey bu forumda olacak. Like, avatar, özel mesaj sistemi falan kısa sürede eklenecek. Üyelerimizden sadece 1400 civarı üye şifre değişimi yapabildi, diğerlerine de ulaşmak ve geçiş süreçlerine yardımcı olmak durumundayız, bu ara önceliğimiz bu.
Hiçbir mesajınız kaybolmadı, kaybolmaz, şu telaşeyi atlattık mı düzenlemelerinizi yaparız. Xenforo temalı foruma 3 ay kadar biz yöneticilerin erişimi sürecek.
Ekip bugün forumu biran önce açmak için çok çabaladı, çok yoruldular. Başta Yunus Emre Alp, Kerim Zengin, Emrah Yıldırım ve Talha Küllü olmamk üzere tüm yönetim ekibine teşekkür ederim.
Yarın düzenlemelere devam ederiz.