Tüm Üyelerimizin Dikkatine | Sistem Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tasarım olarak da, özellik olarak da birçok şey eklenecek içiniz rahat olsun.

Bir de profiline son girenler görülmese iyi olacak sanırım. Mesela az önce yanlışlıkla birisinin profiline girdim , son ziyaretçiler kısmında benim de adım var. Bu bölüm kaldırılırsa daha iyi olur gibi.

like olabilir olmasa da olur

ben temadan bahsediyorum çok sade ve güzel şuan

eşşek kadar avatarlar görmek istemiyorum

Aynen.

Bir tek şu isimlerimiz büyük duruyor, xenforo'ya ilk geçtiğimizde de küçük gelmişti gerçi.

Alışırız herhalde.

Forum için en önemli şey hız. Şu an çok iyi.

Ne kadar hızlı o kadar daha fazla muhabbet, ve vakit geçirme.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık. 1 günde özledim resmen.

Öğle üzeri boş vaktim oldu takılayım dedim. Bu site haricinde girdiğim site kalmamış onu öğrendim. :)

Sonunda girebildik, tema bana hic yabanci gelmedi :p

Kendinizin ve başka üyelerin avatarlarını görebilmek için => https://www.gscimbom.com/forum/profile.php?do=editoptions

Sayfaya girip "Kullanıcı Resimlerini göster (Avatar)" kısmını işaretleyin.
Şimdi oldu :) Fakat avatarlar bence çok küçük. Xenforo'daki isim-tag-rütbe(GSE Bandı)-avatar ve alttaki üyelik bilgileri gayet uyumlu ve güzel duruyordu. Tahmin ediyorum ki yine konulardaki üye profillerinde tasarım olarak bir çalışma olacaktır. Böyle çok kötü duruyor bence.

Şimdi oldu :) Fakat avatarlar bence çok küçük. Xenforo'daki isim-tag-rütbe(GSE Bandı)-avatar ve alttaki üyelik bilgileri gayet uyumlu ve güzel duruyordu. Tahmin ediyorum ki yine konulardaki üye profillerinde tasarım olarak bir çalışma olacaktır. Böyle çok kötü duruyor bence.

Evet oraya gelecek ekstra şeyler de var yaş-like sayısı gibi, hepsi eklenince düzenleme yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt