Tüm Üyelerimizin Dikkatine | Sistem Değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir problemden bahsetmek istiyorum...

Kullanıcı adım ve şifremle foruma giriyorum ancak girememiş görünüyorum. (Bu arada yeniden şifre aldım). Daha sonra menüden FORUM a tıklayıp bir konu başlığına girince sağ üstte login olarak görüyorum kendimi. Sonra menüden YENİ MESAJLAR a tıklayınca bu sayfaya girme yetkiniz yok diyerek lgoout görünüyorum. Sonra FORUM ve herhangi bir başlığa tıklayınca yeniden login oluyorum otomatikman...

Sorun bende mi ...?

NOT: Cookileri sildim.. Logout yaptım ve login oldum sorun hala devam ediyor..

Son düzenleme:

Kullanıcı adım ve şifremle foruma giriyorum ancak girememiş görünüyorum. (Bu arada yeniden şifre aldım). Daha sonra menüden FORUM a tıklayınca sağ üstte login olarak görüyorum kendimi. Sonra menüden YENİ MESAJLAR a tıklayınca bu sayfaya girme yetkiniz yok diyerek lgoout görünüyorum. Sonra FORUM a tıklayınca yeniden login oluyorum otomatikman...

Sorun bende mi ...?

https://www.gscimbom.com/forum/
https://gscimbom.com/forum/

bu iki linke de girince login olmuş görünüyor musunuz? Öyle görünüyorsa sorun olmaması lazım.

Hayır login olmuş görünmüyorum ama şu an yazabiliyorum.. Çok ilginçççç

Bir başka problem

Sonuncu mesaja gitmek istediğimde tıkladığım ok ile önce 38 sayfa görüyorum ancak son mesaj benim olmasına rağmen görünmüyor. Sonra 37 nolu sayfaya tıklayınca son sayfa 20 oluyor ve normal bir şekilde mesajımı görebiliyorum...

Bir sorum daha var. Kullanıcı isimlerindeki Türkçe harfler iptal mi oldu?

rica etsem android tablette v bulletin illetinden nasıl kurtulacağımı ve eskisi gibi nasıl okuyacağımı biri anlatsa,eskiden okuyordum geçtiniz şu sisteme hersey karıştı ya. yardım lütfen

digeri cok uyduruktu. ozellikle mobil sitesi.oh be esasli bi foruma donmusuz tekrardan. vB candir.

Kullanıcı adım ve şifremle foruma giriyorum ancak girememiş görünüyorum. (Bu arada yeniden şifre aldım). Daha sonra menüden FORUM a tıklayıp bir konu başlığına girince sağ üstte login olarak görüyorum kendimi. Sonra menüden YENİ MESAJLAR a tıklayınca bu sayfaya girme yetkiniz yok diyerek lgoout görünüyorum. Sonra FORUM ve herhangi bir başlığa tıklayınca yeniden login oluyorum otomatikman...

Sorun bende mi ...?

aynı sorun bende de var.. çok ilginç

Hayırlı olsun.

Normalde bir konunun adına tıkladığımız zaman ilk okumadığımız mesaja gidiyorduk otomatik, o özellik eklenecek mi?

Hayırlı olsun.

Normalde bir konunun adına tıkladığımız zaman ilk okumadığımız mesaja gidiyorduk otomatik, o özellik eklenecek mi?

Eklenecek, üyeler uzak kalmasın diye birtakım eksiklerle açıldığını farkındayız. Tüm eksikler kısa süre içerisinde giderilmeye çalışılıyor.

aynı sorun bende de var.. çok ilginç
Cache 'ile ilgili bir sorundu, daha önceden de yaşamıştık.

Birkaç kez şifre girdikten sonra otuyordu sistem. En fazla birkaç gün içinde çözüleceğinden eminim.

not: Diğer konulara bastığınızda otomatikman girebiliyor da olabilirsiniz. Logout görünseniz bile deneyin sonuç alabilirsiniz.

Tapatalk düzgün çalışıyor bende,vbulletı özlemişim daha hoş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt