Mehmet İşler
Parçalı Üye
- 5 Ağustos 2009
- 3.637
- 0
- 1.306
Güzel gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir problemden bahsetmek istiyorum...
Kullanıcı adım ve şifremle foruma giriyorum ancak girememiş görünüyorum. (Bu arada yeniden şifre aldım). Daha sonra menüden FORUM a tıklayınca sağ üstte login olarak görüyorum kendimi. Sonra menüden YENİ MESAJLAR a tıklayınca bu sayfaya girme yetkiniz yok diyerek lgoout görünüyorum. Sonra FORUM a tıklayınca yeniden login oluyorum otomatikman...
Sorun bende mi ...?
NOT: Cookileri sildim.. Logout yaptım ve login oldum sorun hala devam ediyor..
Tapatalk kurup onu kullanibilirsinizrica etsem android tablette v bulletin illetinden nasıl kurtulacağımı ve eskisi gibi nasıl okuyacağımı biri anlatsa,eskiden okuyordum geçtiniz şu sisteme hersey karıştı ya. yardım lütfen
Bir problemden bahsetmek istiyorum...
Kullanıcı adım ve şifremle foruma giriyorum ancak girememiş görünüyorum. (Bu arada yeniden şifre aldım). Daha sonra menüden FORUM a tıklayıp bir konu başlığına girince sağ üstte login olarak görüyorum kendimi. Sonra menüden YENİ MESAJLAR a tıklayınca bu sayfaya girme yetkiniz yok diyerek lgoout görünüyorum. Sonra FORUM ve herhangi bir başlığa tıklayınca yeniden login oluyorum otomatikman...
Sorun bende mi ...?
NOT: Cookileri sildim.. Logout yaptım ve login oldum sorun hala devam ediyor..
Hayırlı olsun.
Normalde bir konunun adına tıkladığımız zaman ilk okumadığımız mesaja gidiyorduk otomatik, o özellik eklenecek mi?
Cache 'ile ilgili bir sorundu, daha önceden de yaşamıştık.aynı sorun bende de var.. çok ilginç