Tunç Holding, Galatasaray Futbol A Takımı Kol Sponsoru Oldu

Igrenc igrenc igrenc asla affetmiyorum bunu. Bir daha bu formayla cikarmayin takimi sahaya

Ayrica reklam rengi bizim renklerimiz olmali, beyaz garip duruyor ozellikle bu formada. Sari kolda kirmizi, kirmizi kolda sari font kullanilmali.

apolet sponsoru tff inşallah ceza keser bu kepazelik nedir

Hep aynı isimler sponsor oluyor
durumu iyi olan insanları bulup sponsor olmaya ikna etmek lazım
en cimri iş adamları bizim takımı tutuyor

Cemal Özgörkey:

"Bu sponsorluk anlaşması Galatasaray için hayırlı olsun umarım."

"Geçen hafta da açıklanan bir ankette Galatasaray'ın taraftar sayısındaki üstünlüğü hepinizin malumu. Bu herkesin bildiği bir şeyin kesinleştiği anket oldu."

"Büyüyen Galatasaray ekonomisiyle beraber yeni sponsorlarla anlaşmayı da çok istiyoruz."

Dinçer Azaphan:

"6. kez Galatasaray'a sponsor olmaktan çok mutluyum."

"Daha önceki sponsorluklarımda hiç bu kadar ilgi alaka yoktu bana. Dursun Özbek'e çok teşekkür ederim."

"Sponsorluklarım devam edecek."

"Amatör şubelerde bir eksiklik varsa hemen burada imza atarım."

"Kendi firmamla Galatasaray logosu yan yana gelince katısı çok fazla. Bunu diğer Galatasaraylı iş adamlarına söylüyorum. Sizler de sponsor olun."

"Ben bu imzayı firmam adına değil taraftarlar adına atıyorum."

"Logomuz sadece bir maçlık jest olarak omuz kısımlarındaydı. Lig başlayınca kola geçecek sponsorluk yazısı."

"Logomuzu kola, omza değil kramponun altına da koysanız sesimi çıkarmam."

Dinçer Azaphan: "Geçmiş yönetim yoğunluktan olsa gerek bazen bana dönmüyordu. Şimdi Dursun Başkan bu sorunları çözdü çok şükür."

Cemal Özgörkey: "Anlaşılan o ki birazdan Dinçer Bey ile yine toplantı odasına geçip yine anlaşma imzalayacağız."

Dinçer Azaphan: "Galatasaray'da yönetici olmayı herkes ister ama ben taraftar olarak kalmayı isterim."

Geri
Üst Alt