Tüpcünün Gazetesinden TFF Açıklaması!

Abi tüpçüyü o makama kimin getirdiğini ve kimin tuttuğunu biliyoruz. O istemediği sürece de istifa etmez.
Siyaset kurumundaki malum kişi tarafından alenen şikeyi aklasın diye atanan bir kukla o herif ben de biliyorum lakin artık fark etmez. Tepki çığ gibi büyümeli, gerekirse seçim öncesi siyasete de gerekli mesajlar verilmeli. Herkes ayağını denk almalı. Galatasaray deneme tahtası veya kobay değildir. VAR diye bir sistem getiriyorsun madem adam gibi uygulayacaksın.

göçek : var mı tıkırtı
halis : daya hoca maç bitişi 2 etli ekmek gömeriz bedavaya
göçek : adamsın ayranlar senden
halis : ayıpsın

VAR'a gitme onceligi orta hakemde olmali.Macta tribunden kufru yiyecek,stattan cikacak o.Var hakeminin isi rahat.

Bizim ligde hakemler arasinda rekabet var.Birbirlerini kiskanan hakemler var.Halis,Huseyin'i sevmediginden yapmis olabilir keza Palabiyik da Firat'i.Ya da en tepeden talimat da gelmis olabilir.

Ben hepsinin kellesini istiyorum o ayri.16-17'de Cuneyt'in Karabuk'teki penaltisindan beri habire hakkimiz yeniyor.Birileri bedelini odemeli.

Huseyin i badem edecekler . Sevdigim biri degil ama halis yuzunden huseyin idam edilmemeli

Ne ilk ne son hatali karar bu .. ama sen video basindan herseyi gormene ragmen uyarmazsan skandaldir

Bende onu düşünüyorum. Diyelim ki hakem penaltı olarak gördü fakat VAR hakeminin ne dediği çok önemli bu konuda.

hakemin vara bakması için illa uyarı mı gelmesi lazım?

89 da penaltı calıyosan gidip bakacaksın yüzde yüz emin bile olsan

VAR'a gitme onceligi orta hakemde olmali.Macta tribunden kufru yiyecek,stattan cikacak o.Var hakeminin isi rahat.

Bizim ligde hakemler arasinda rekabet var.Birbirlerini kiskanan hakemler var.Halis,Huseyin'i sevmediginden yapmis olabilir keza Palabiyik da Firat'i.Ya da en tepeden talimat da gelmis olabilir.

Ben hepsinin kellesini istiyorum o ayri.16-17'de Cuneyt'in Karabuk'teki penaltisindan beri habire hakkimiz yeniyor.Birileri bedelini odemeli.

Kesinlikle hakemler arasında kıskançlık ve gruplaşma var. VAR'a gitme hakkı da dediğin gibi kesinlikle orta hakemde olmalı, yani illa VAR hakeminden talimat gelme zorunluluğu olmamalı.

Yav bırakın bu işleri insanları artık futboldan iğrendirdiniz. 1-2 piyonu ihraç etsen ne olur. Bir piyon diğer piyon gelir

Ya ne saçma şey adamın düdüğünü astırsan ne olacak bu saatten sonra hem puan gitmiş hem sezon gitmiş(Fb maçı) hem büyük ihtimalle Bjk maçını götürmüş Tffnin topyekun istifası dışında bir şey değişmez bu saatten sonra

böyle birşey varsa tamamen sacmalık.

Tabi ki var . Kurallar sert . Tac atisina bakilamamasi da oyle , net sekilde adaletsizlik ama karisamiyor

Var sistemi ile monitor farkli seyler . Var a gidilmedi degil , gidildi incelendi ama hakemin kararini degistirmesine gerek bir hata gorulmedi

Sorun burada , o yuzden de sorun tamamen haliste

Izlese ve verse o zaman suc huseyinde derdim

Firat zeki cikti mesela isla muslera olayinda hic kimildamadi , uyardilar izledi rahat rahat verdi

Huseyin oyle gordu caldi , yanlis gordu ama gordugunu caldi diye bu kadar suclanmamali

Gordugunu uyaramayan Var esas kabahatlidir

yedik bi bok altından kalkamıyoruz serzenişi olmuş

Utopik dusunup bir anlik kasit olmadigini dusunsek bile , bu pozisyonu 5 kameradan agir cekim izleyip de hakemi uyaramayan adam zaten hakemlik yapmasin

Sahada hata olur , video da olmaz

tüpçünün kellesi alınmadan protestolar durmamalı.

Geri
Üst Alt