Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

nasil anlamak istedigine bagli. benim demek istedigim yurt icindeki performanslarina bakin, yurt disindaki degil.

hadi italya futbolunu az cok bilirsin, ama azerbaycan'dan 1 takim say bana desem, herkes höt zöt kalir.

İyi de güzel kardeşim Azerbaycan liginin ne çekiciliği var ki merak edip üstünde duralım? Güvenç Kurtar bile nam salıyor orada. Bu bile kalitenin yerlerde olduğunu anlama adına kıstas vermiyor mu? Yaşını başını almış, heyecanını yitirmiş bir adam ne sunabilir bize? Denizli bizi şampiyon yapsın seneye nasılsa başkasını buluruz mantığına da karşıyım. Bunu istemiyor olmama rağmen ne Denizlinin vicdanı kabul eder, ne de toplum algısı. Türk gelecekse de genç, diri, hırslı biri gelsin. Nasılsa taktik bilgi aranmıyor bu ligde.

İyi de güzel kardeşim Azerbaycan liginin ne çekiciliği var ki merak edip üstünde duralım? Güvenç Kurtar bile nam salıyor orada. Bu bile kalitenin yerlerde olduğunu anlama adına kıstas vermiyor mu? Yaşını başını almış, heyecanını yitirmiş bir adam ne sunabilir bize? Denizli bizi şampiyon yapsın seneye nasılsa başkasını buluruz mantığına da karşıyım. Bunu istemiyor olmama rağmen ne Denizlinin vicdanı kabul eder, ne de toplum algısı. Türk gelecekse de genç, diri, hırslı biri gelsin. Nasılsa taktik bilgi aranmıyor bu ligde.

bu kriterlere uygun kim var?

bana bir tane genc ve basarili türk hoca göster lütfen. en cok gelecek vaad eden avci'yi gördük. milli takimda lesh bir performansla kovuldu.

genc veya yasli olmasi önemli degil. önemli olan tüm kriterlerin arasinda en iyi hocayi bulmak (tecrübe, teknik-taktik zeka, hirs vs.). suan icin en iyi aday denizli bence.

Lan bu herife acayip gicik oluyorum..bir iki sene yoneticilik yaptin diye bilir kisi mi oldun olum..sirf elestiri yapyor bu nonos..

★☆★

bu kriterlere uygun kim var?

bana bir tane genc ve basarili türk hoca göster lütfen. en cok gelecek vaad eden avci'yi gördük. milli takimda lesh bir performansla kovuldu.

genc veya yasli olmasi önemli degil. önemli olan tüm kriterlerin arasinda en iyi hocayi bulmak (tecrübe, teknik-taktik zeka, hirs vs.). suan icin en iyi aday denizli bence.

Milli takımla, kulüp çalıştırmak çok farklı. Klinsmann'da milli takım seviyesinde iyi bir hoca ama kulüp bazında rezalet. Tuchel genç ve dinamik oluşundan ötürü isteniyordu. Aynı kıstas Türk hocalar içinde geçerli olmalı. Tolunay veya Ertuğrul Sağlam bu kıstasa uyuyor bence. İkisi de belli bir kalibrede. Tabii ki bunlar zoraki tercihler. Yoksa Luce işi yattığından beri gönlüm Juande Ramos veya Spaletti ikilisinden yana.

Mancininin bize gelmeden önce dev bütceli takimlarda Clde ne gibi bir basarisi vardi? Denizli zayif 2 kadroyla Clde basarisiz oldu. O takimlardan birisi tarihi boyunca 1 kez Clde gruptan cikti, diğeri hic cikamadi.

Kisa vadede Denizli en iyi tercih. Baska uygun tercihte yok. Spaletti geleceğine Denizlinin gelmesini isterim.

Milli takımla, kulüp çalıştırmak çok farklı. Klinsmann'da milli takım seviyesinde iyi bir hoca ama kulüp bazında rezalet. Tuchel genç ve dinamik oluşundan ötürü isteniyordu. Aynı kıstas Türk hocalar içinde geçerli olmalı. Tolunay veya Ertuğrul Sağlam bu kıstasa uyuyor bence. İkisi de belli bir kalibrede. Tabii ki bunlar zoraki tercihler. Yoksa Luce işi yattığından beri gönlüm Juande Ramos veya Spaletti ikilisinden yana.

tolunay trabzon'da son derece basarisiz oldu. onu da gectim, cok igrenc bir futbol oynatiyordu. yanilmiyorsam daha 1 tane avrupa maci da yok bunun. ilk cl macinda patlariz.

ertugrul saglam düsünülebilir tabi. lakin onun da 8jk dönemi pek parlak degil (8-0 liverpool maci vs.)

juande ramos ve spaletti gelirse ligi oyunculari taniyana kadar yine 1 sezon cöpe gider. yabanci hoca getireceksen lig bitmeden anlasacaksin o da ona göre ligi kadroyu analiz etmeye baslayacak. mancini tam ligi ve oyunculari cözmüstü yollar ayrildi.

aysal b plani hazir demisti, belli ki bu luce idi. lakin orada ne olduysa sonunda bu is patladi. bence luce'ye güvenilerek mancini yollandi ama evdeki hesap carsiya uymadi. belli ki baska planlari da yoktu zaten. yoksa hoca simdiye kadar aciklanmisti.

Sammer yazıyor bazı haberlerde. Gelirse ne yapabilir, benim pek bir fikrim yok açıkçası. Kapalı kutu gibi görünüyor.

Evet , Denizli gelsin her şey çok güzel net ve ligi çok iyi tanıyor şampiyon yapabilir o da güzel ama kardeşim bizim geleceğe bakmamız lazım ve aynı zamanda vizyona! Ben Denizli 'de vizyon göremiyorum ne yani takıma sınıf mı atlatacak ? Hayır sadece nokta transferler yapacak ve Fenerle şampiyonluk yarışında kafa kafaya gidip şampiyon olacak ya da olmayacak.

-Galatasaray 'a ekol gelmesi lazım yani Simeone olabilecek biri gelmesi lazım!

Mevzu bu zaten ve hiçte kolay bir şey değil içinde bulunulan durum itibariyle...Bunu yapabilecek en doğru isim olduğu için olumlu bakıyor, gelmesini isteyenler; kimsenin takımı top class seviyeye çıkaracağını iddia ettiği filan yok zaten...Şu an ekol filan düşünmek ham hayalden öteye gidemez...

tolunay trabzon'da son derece basarisiz oldu. onu da gectim, cok igrenc bir futbol oynatiyordu. yanilmiyorsam daha 1 tane avrupa maci da yok bunun. ilk cl macinda patlariz.

ertugrul saglam düsünülebilir tabi. lakin onun da 8jk dönemi pek parlak degil (8-0 liverpool maci vs.)

juande ramos ve spaletti gelirse ligi oyunculari taniyana kadar yine 1 sezon cöpe gider. yabanci hoca getireceksen lig bitmeden anlasacaksin o da ona göre ligi kadroyu analiz etmeye baslayacak. mancini tam ligi ve oyunculari cözmüstü yollar ayrildi.

aysal b plani hazir demisti, belli ki bu luce idi. lakin orada ne olduysa sonunda bu is patladi. bence luce'ye güvenilerek mancini yollandi ama evdeki hesap carsiya uymadi. belli ki baska planlari da yoktu zaten. yoksa hoca simdiye kadar aciklanmisti.

Aynen öyle. Başkan Luce konusunda çok emindi ama hayal kırıklığı oldu resmen. Ertuğrul'un CL macerası beni de korkutuyor ama Mustafa Denizli'de bu konuda çok başarılı sayılmaz. Ramos'u ise etnik kimliğine rağmen bu sene Dnipro'da çıkardığı harika işten ötürü istiyorum. Luce'yi iki maçta da devirdi adam. O takımla ligi 2.bitirip muazzam bir ofans futbol anlayışı benimsetti. Spaletti'ye ise Roma döneminden ötürü fitim. Orada düşük bütçe ile iyi iş çıkardı çünkü.

[attachment=11278:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 114
M. Denizli

H. Karaman

T. Kafkas

Üçünden birine imza attır %51 sampiyonuz

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kurumsallaşma mancini dünya yıldızları dünya klasında hoca falan filan inter milannn işte...

terim gittinde sportif açıdan istikrarında bitecek olduğunu biz o günlerden görebildik de siz bir türlü göremediniz. yalayın başkanı ünal başgannn hehühehü

kurumsallaşma mancini dünya yıldızları dünya klasında hoca falan filan inter milannn işte...

terim gittinde sportif açıdan istikrarında bitecek olduğunu biz o günlerden görebildik de siz bir türlü göremediniz. yalayın başkanı ünal başgannn hehühehü

Turgay Kıran'ın bu güne kadar açıkladığı transferlerden hiçbirinin tuttuğunu görmedim ben buda tutmaz kesin.

Geri
Üst Alt