Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

isabet olmuş. zaten lucescu'nun olmadığı anlaşıldıktan 1 gün sonra Denizli ile anlaşılmalıydı. Kısa vadede başarı elde etme şansı en yüksek aday Denizli. sene sonu da takımın durumuna göre tamam ya da devam kararı alınır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi elbet bi tarafdan Uzun vadeli düsünelim...Sistemi yapalim vs.

ama öteki tarafda GS ufak bi krize girdi gibi... ve T.D. olay cok uzadi...kadro cokca oyuncu var.

Yeni T.D. cok az "tanisma ve adapsyon" Zaman ile karsi karisya kalacak.

Bence 1 Sene Denizli, ondan sonra zaten Yeni Yönetim yeni genc uzun vadeli düsünülenT.D gelebilir.

♪ Hey Sexy Lady ♫

Isteyenler bile "kisa vadede" diye parantez aciyorlar. Denizli'nin Galatasaray da uzun donem olamayacagini, olmayacagini biliyorlar. Galatasaray'i gelecege tasimayacagini biliyorlar, ama gelecegimizi goz gore gore cope atacaklar.

Dunya tarihinde 1 yillik teknik direktorlerle istikrarli basari yakalamis bir kulup yok. Diyelim Denizli geldi, seneye de baskasini aldik, bu 4 senede 4. teknik direktor olacak.

Avrupalilar bize kahkahalarla guluyor. Alay konusu olduk, gorunuyor ki daha da olmaya devam edecegiz.

Gülmesinler de ne yapsınlar ? Adamlar tabi gülecek. Mancini yi yollayıp Denizli yi alıyorsun. Attan inip eşeğe binmek misali. Anlatamazsın bazı arkadaşlara. Çünkü anlamazlar işte. Neden diye sorma ben de daha çözemedim...

Hedefleri iyice küçültüyoruz... Taraftarın takıma inancı azalıyor. Emin olun 3-4 maç tökezleyelim takım tepetaklak gider. Sonra da sorumlu olarak Denizli'yi görürüz... Şurada anket yapsan Denizliye olan inancınız ne diye emin olun olumsuz cevaplar olumu olan cevaplardan daha az olur. Bu da zaten lige 1-0 yenik başlamamızı sağlar. 3-4 maç kötü sonucun ardından istifa sesleri eşliğinde 4. yıldıza veda etmek zorunda kalırız.

Bu Galatasaray fosilleri, liselileri medyaya çıkıp çıkıp yok şunla yok bunla anlaşıldı diye neden laf atarlar ortaya? Gizlimiz saklımız yok mu bizim?

2 yillik baskanlik donemi olan Aysal baska kimle calisirdi ki? :d Calisacagi isim tanidiklari biri olacak..

@Nuri Aslantas :(

İYİ Kİ TUCHEL OLMADI

Almanya'da geleceğin teknik direktörü olarak gösterilen Thomas Tuchel'e de değinen eski ikinci başkan Kıran, "Allah bizi ondan korudu. Anlaşılsaydı, büyük bir sorunla daha karşı karşıya kalacaktık. Araştırmalarımızdan böyle bir sonuç çıktı. Tabii ki genç, çalışkan bir arkadaş, ama günü gününe tutmayan bir insan. Ruh hali çok çabuk değişen bir kişiymiş. Dolayısıyla Galatasaray'ın şöhretleriyle uyuşmayabilirdi. Yeni bir gündem yaratırdı Galatasaray'da. Dolayısıyla iyi ki olmadı" ifadelerini kullandı.

Bu nedir ya, kim bu Turgay, ben seni bulucagim Turgay efendi.:sopa:

beyler daha öncede yazdım yabancı sınırı kalkmadan büyük hedef falan koyamazsınız böyle bir durumda da dünyadan marka bir teknik adam getiremezsiniz adamlar zaten paraya başarıya doymuş kendini rezil etmek için mi gelecek bize? hedef 4.yıldızı takıp federasyonda daha etkili bir konuma yükselmek olmalı mancini gibi italya milli takımı t.direktörü olması muhtemel bir adamı bile yedirdik bitirdik adam arkasına bakmadan gitti tazminatı bile düşünmedi denizli kurt bir hocadır çakalları iyi tanır o varken öyle kolay kolay laga luga olmaz bu yüzden bende mustafa hocanın gelmesini destekliyorum onunla şampiyon klüpler kupasında yarı final oynamıştık buradaki genç arkadaşlar onu fazla tanımaz ama türk futbolunda devrim yaratan ilk yerli hoca kendisidir hocaların hocasıdır

4.yıldızı ilk biz alsak ne olacak ki işiniz gücünüz sidik yarıştırmak hasta mısınız nesiniz. Bu sene fener alır seneye biz alırız ne farkeder. Denizli Türkiye'de iş yapabilir de avrupada hiç bi halt olmayacağını biliyoruz hepimiz. He kadro da sıkıntılı orası ayrı konu. En nihayetinde başkanın açıklamalarıyla yaptıkları tamamen ters. İyi geçen 2 seneden sonra hedef büyülteceğimize hedef küçültüyoruz. Bu da tabi Burak- Selçuk gibi oyunculara verdiği yıllık ücretler olsun, Mancini'ye boşa harcattığı paralar olsun(getirmesi hataydı kimden akıl alıyorsa artık) vs. gibi. Hiç hedef büyülttük falan demesin bence bildiğin hedef küçültüyor Aysal. Kazanılan paralar da saçma sapan harcandı gitti işte işin kötü yanı.

Bu şike sürecinde olayları bilen en azından federasyona boyun eğmeyeceksaygıdeğer bir yerli hoca en mantıklı seçenek. 1 sene çalıştırıp veda eder daha ne istiyonuz

hala süreci anlayamıyorsunuz :ka10: her yer sarı lacivertken ( medya federasyon) hangi hedeften hangi vizyondan bahsediyorsunuz? playoff zırvalığından beri nefes aldırmadılar hangi oyuncuya talip olsak devreye giriyorlar yabancı sınırıyla bizim hedef büyütmemizi engellediler :bansign: basketbolda kılları kıpırdamadı söylediklerimizi kimse ciddiye almadı maça çıkmamız için hiç bir çaba gösterilmedi bu yüzden elbette gerekirse hedef küçülteceğiz

Bazı renkdaşlarımız TSL 'nin şampiyonunun ŞL 'ne direkt katıldığını unutuyorlar galiba yada 2.takımda direkt gidiyor sanılıyor herhal ...

Gelsin, uzun vaadeli hoca projeyi herhalde torunlarımızın torunları göre bilecek...Ama gelsin..

Kısa vaadeli lig başarısı için en ideal isim türkiye için.

Hic sevmiyorum oynattıgı topu.6-7 defansif topcuyla maclara cıkan bir teknik adam.Ama Türkiye'de basarılı oluyor bu da bir gercek.Ben pek sevmem kendisini ama Hikmet felan gelecegine Denizli'ye tavım.

Geri
Üst Alt