Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

Şenol GÜNEŞ.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler daha öncede yazdım yabancı sınırı kalkmadan büyük hedef falan koyamazsınız böyle bir durumda da dünyadan marka bir teknik adam getiremezsiniz adamlar zaten paraya başarıya doymuş kendini rezil etmek için mi gelecek bize? hedef 4.yıldızı takıp federasyonda daha etkili bir konuma yükselmek olmalı mancini gibi italya milli takımı t.direktörü olması muhtemel bir adamı bile yedirdik bitirdik adam arkasına bakmadan gitti tazminatı bile düşünmedi denizli kurt bir hocadır çakalları iyi tanır o varken öyle kolay kolay laga luga olmaz bu yüzden bende mustafa hocanın gelmesini destekliyorum onunla şampiyon klüpler kupasında yarı final oynamıştık buradaki genç arkadaşlar onu fazla tanımaz ama türk futbolunda devrim yaratan ilk yerli hoca kendisidir hocaların hocasıdır

Bu yazıyı okuduktan sonra karşı Denizliye karşıydım ama gelmesini canı gönülden istiyorum hatta Lucescu 'dan sonra en mantıklısı oydu aslında ;

Bu sene 4.yıldız senesi ve şampiyon olmak şart evet Denizli ile ileriyi düşünemiyoruz ama şu an ileriyi düşünücek durumumuz yok çünkü mali durum kötü ve uygun hoca adayı yok ne yani Löw mü ? 2016 'ya kadar uzattı , Klinssman mı ? güvenemeyiz , Hitzfeld zaten 65 yaşında adam o yaştan sonra Türkiye 'yi tanıyıp başarıyı getiresiye kadar hele bu mali durumlar varken ölür heralde.

Denizliyi getirerek en azından uyum sorunu ve lig tecrübesi olan biriyle çalışmak en doğrusu olacak aynı zamanda medyaya karşı bir risk almayız Denizli 'nin saygınlığı bellidir.

Son olarak Şampiyonlar Ligi 'nde başarı gelmez diyeceksiniz ama bu mali durumla getireceğimiz kariyerli hoca da en fazla Denizli kadar başarı getirir arkadaşlar.

İlk başta çok karşıydım ama şu an deli gibi gelmesini istiyorum.

Denizli ye kadar düştük tek kelime ile İNANAMIYORUM. şaka gibi.

Bari genç birini alsalar Uğur, Hamza fln. Ya da direkt Tugay'ı hoca yapsalar.

bu hoca bir iki mac sonra kenar cizgide yigilir kalir, herhalde 80 yasinda var

Ben daha geçen sezon başlamadan ümidi kesmiştim, istikrardan, sportif başarıdan...Kadro planlaması adına atılması gereken hiçbir adım, ilk sene ara transferden itibaren atılmadığı için ki bunda Terim in yanlış tercihleri kadar yönetiminde hataları oldu...Gidişat bu doğrultuda olunca da Terim fırsatı ganimet bilip, tüpçünün şefkatli kollarına sığındı...Durumun özeti budur...''Terim kalsa sportif istikrar devam ederdi'' diyebilmek net aymazlıktır...

bu senin görüşün. biz ölene dek terimleyiz..

Giderek artan harkulade bir başarı grafiği. Ve yaşı henüz 65. Başarıya aç, dinamik, hırslı, genç ve en önemlisi çalıştırdığı önemli takımlar neticesinde elde ettiği tecrübe. Çok zor liglerde çok zor takımlara karşı hocalık yaptı.

Daha ne düşünüyorsun yönetim.

Vizyonumuz bu olmalı = Mustafa Denizli.

4-5 arasında Türk milli takımı da var Euro 2000 çeyrek finali

Giderek artan harkulade bir başarı grafiği. Ve yaşı henüz 65. Başarıya aç, dinamik, hırslı, genç ve en önemlisi çalıştırdığı önemli takımlar neticesinde elde ettiği tecrübe. Çok zor liglerde çok zor takımlara karşı hocalık yaptı.

Daha ne düşünüyorsun yönetim.

Vizyonumuz bu olmalı = Mustafa Denizli.

Alayci bir mesaj mi bu anlamadim. Giderek artan basari? Cok zor ligler? Saka herhalde?

bu senin görüşün. biz ölene dek terimleyiz..

Sonra da ''Terimsporlu'' veya ''Kebapsporlu'' lafını eden birileri çıkınca ''En büyük Galatasaraylı'' kesilirsiniz!...Yanlış anlaşılmasın, ben öyle laflar edilmesine karşıyım, ''Biat'' derecesinde birilerine bağlanılmasına da karşı olduğum gibi...Polemiğe gerek yok, Allah yolunuzu açık etsin...

Şenol Güneş kaçırıldığı için Mustafa Denizli'ye hayır denilemez tabi sözleşme 1 yıllık olacaksa.

5+3 varken TÜRK oyuncu transferi yapılması gerekiyorken TÜRK T.D. gayet normal. Denizli doğru isim mi? tartışılır. En tecrübeli isim şu anda Denizli.

Şenol Güneş kaçırıldığı için Mustafa Denizli'ye hayır denilemez tabi sözleşme 1 yıllık olacaksa.

okudugum en mantikli yorum!

Bazi taraftara anlam veremiyorum. Şike olaylari bugünki halinde nelerle mücadele ettigimiz acik ortada. bu Şike olaylarindan kurtulana kadar mecburen giderlerimize kat kat daha dikkat etmemiz gerekiyor bundan dolayi 1-2 yil dikkatli ve suanki sportif basarmizi ayni seviyede tutmaya calismamiz önemlidir. sözde kücülme gibi algilanabilir ama burda ayni sekilde yeni bir imkan olarak da bakilabilir.

1 yil icinde iste yönetim eger dogru yoldan giderseler bir yol hartisi cizarlar nasil bir oyun anlayisi ve buna nasil bir hoca lazim arastirilip sezon sonunda en dogru karar verilir.

Denizli gelirse; Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi nidaları yakındır.

20 li yaşların başında olanlar yada altında olanlar hatırlamayabilir 2001 yılında bu şahış feneVin başındayken şike yaparak şampiyon olmuştur o sezon galatasarayın nizami 11 golü verilmemiştir şikecilerin şu anki td si ersun yalanın adı bu şikeye karışmıştır telegol programında o sezon yönetimde görevli olan selim soydan şikeyi itiraf etmiştir velhasıl kelam bu şahış feneve gittiği gün benim için ölmüştür ağzınla şampiyonlar ligi kupasını tutsa yine bunun karşısında olacağım hiç bir zaman desteklemiyeceğim

YA :ka25: NE INANIYOSUNUZ LAN BUNLARA LOL :ka19: :ka21: M DENIZLININ IRAN DISINDA NE ISHI VAR :asd2:

Geri
Üst Alt