- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Şenol GÜNEŞ.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler daha öncede yazdım yabancı sınırı kalkmadan büyük hedef falan koyamazsınız böyle bir durumda da dünyadan marka bir teknik adam getiremezsiniz adamlar zaten paraya başarıya doymuş kendini rezil etmek için mi gelecek bize? hedef 4.yıldızı takıp federasyonda daha etkili bir konuma yükselmek olmalı mancini gibi italya milli takımı t.direktörü olması muhtemel bir adamı bile yedirdik bitirdik adam arkasına bakmadan gitti tazminatı bile düşünmedi denizli kurt bir hocadır çakalları iyi tanır o varken öyle kolay kolay laga luga olmaz bu yüzden bende mustafa hocanın gelmesini destekliyorum onunla şampiyon klüpler kupasında yarı final oynamıştık buradaki genç arkadaşlar onu fazla tanımaz ama türk futbolunda devrim yaratan ilk yerli hoca kendisidir hocaların hocasıdır
Ben daha geçen sezon başlamadan ümidi kesmiştim, istikrardan, sportif başarıdan...Kadro planlaması adına atılması gereken hiçbir adım, ilk sene ara transferden itibaren atılmadığı için ki bunda Terim in yanlış tercihleri kadar yönetiminde hataları oldu...Gidişat bu doğrultuda olunca da Terim fırsatı ganimet bilip, tüpçünün şefkatli kollarına sığındı...Durumun özeti budur...''Terim kalsa sportif istikrar devam ederdi'' diyebilmek net aymazlıktır...
- 2.1 Galatasaray
- 2.2 Alemannia Aachen dönemi
- 2.3 İkinci Galatasaray dönemi
- 2.4 Kocaelispor
- 2.5 Fenerbahçe
- 2.6 Vestel Manisaspor
- 2.7 PAS FC
- 2.8 Birinci Persepolis dönemi
- 2.9 Beşiktaş
- 2.10 İkinci Persepolis Dönemi
- 2.11 Çaykur Rizespor
- 2.12 Hazar Lenkeran
Giderek artan harkulade bir başarı grafiği. Ve yaşı henüz 65. Başarıya aç, dinamik, hırslı, genç ve en önemlisi çalıştırdığı önemli takımlar neticesinde elde ettiği tecrübe. Çok zor liglerde çok zor takımlara karşı hocalık yaptı.
Daha ne düşünüyorsun yönetim.
Vizyonumuz bu olmalı = Mustafa Denizli.
- 2.1 Galatasaray
- 2.2 Alemannia Aachen dönemi
- 2.3 İkinci Galatasaray dönemi
- 2.4 Kocaelispor
- 2.5 Fenerbahçe
- 2.6 Vestel Manisaspor
- 2.7 PAS FC
- 2.8 Birinci Persepolis dönemi
- 2.9 Beşiktaş
- 2.10 İkinci Persepolis Dönemi
- 2.11 Çaykur Rizespor
- 2.12 Hazar Lenkeran
Giderek artan harkulade bir başarı grafiği. Ve yaşı henüz 65. Başarıya aç, dinamik, hırslı, genç ve en önemlisi çalıştırdığı önemli takımlar neticesinde elde ettiği tecrübe. Çok zor liglerde çok zor takımlara karşı hocalık yaptı.
Daha ne düşünüyorsun yönetim.
Vizyonumuz bu olmalı = Mustafa Denizli.
bu senin görüşün. biz ölene dek terimleyiz..
Şenol Güneş kaçırıldığı için Mustafa Denizli'ye hayır denilemez tabi sözleşme 1 yıllık olacaksa.
Denizli gelirse; Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi nidaları yakındır.
Ultraslan hazir yani Denizli'ye de.
M DENIZLININ IRAN DISINDA NE ISHI VAR :asd2: