Türk Konseyi

Fatih Celik

10 Numara!
Arkadaşlar artık açık açık konuşulmaya başlanıyor. Türk bir Dev geliyor. Bazı kaynaklar nisan ayında bazı gelişmeler yaşanabilir diyor. Hayırlısı!

Türk dünyası birleşik devletler.

United states of the Turkish world

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne bu yeni oyalanma şeysi mi

auvvvvvvv'cuların gazı alınır

fft373_mf33059942.Jpeg

Bilmem kac yildir var bu konsey ama bi bokada yaramiyo.
Orban reis 2 yil once ne mi katildi bu olaya bide.

Reis Shanghai'dan red avrupadan red yiyince buralara agirlik vermis demek.

Basliyoruz demekki, dünyanin her bir yaninda, bin yil boyunca o gün icin hazirlandik.

Yüzümüzü batıya dönelim dedikçe ardimizi dönüyoruz

La ne adamlarsiniz. Islam birligi derler yeawww Arap zart zurt dersiniz. Türkün Türkten baska dostu yoktur dersiniz. Türkbirligi haberleri cikar bu seferde onu begenmezsiniz (tiye alirsiniz).

Sizi mutlu etmek zor valla

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk Birliği ne sağlayacak açıklar mısın? Altyapısı neymiş, Türkiye'ye ekonomik olarak yılda ne kadar katkı verecekmiş, hangi konularda iş birliğini içeriyormuş bu Birlik Avrupa Birliği gibi mi, Asya Birliği gibi mi yoksa ABD gibi mi bir yapı olacak belli mi? Ne olur ben baştan söyleyeyim ya böyle bir birlik kurulmaz ya da kurulursa da biz diğer ülkeleri besleriz, bize bir faydası olmaz. Bize şu ana kadar faydası olan tek ülke Katar oldu, onlar da vefalı çıktıkları için diğer bir sebep de tabii onlara yatırım önceliği tanıdık bazı noktalarda.

Sözde konuşuyorsak 5 yıl sonra Ay'a insan da çıkarıcaz, bunu yapamayacağımızı cümle alem biliyor.

Sizin sıkıntınız ne biliyor musunuz, içinde yaşamadığınız ülkenin içinde yaşamayı kolay sanıyorsunuz. Burada yaşayıp, halkın sıkıntılarını yaşasanız sesiniz bile çıkmazdı, ama oradan konuşmak kolay. Onu da geçtim "sizi mutlu etmek zor." lafını etmek hakkınız bile yok bana kalırsa, ülke insanının gerek maddi gerek de manevi nasıl travmalar yaşadığına dair zerre fikriniz yok çünkü.

Yaşadığın yerlerde hiç sıkıntı çekmedin de demiyorum zira saygı da duyuyorum ırkçılık gibi şeyler yaşadığınızı tahmin de ediyorum ama şahsen ben size orada yaşamak kolay demiyorsam sizin de bana bunu dememeniz lazım.

Şüyuu vukuundan beter icraatlerin temsilcisinin, Türk dünyasına musallat olmaması Türki Cumhuriyetlerin hayrına olur.

Konseye gelirsek, 2009 yılında kurulmuştur. Yılda biri resmi, biri gayriresmi olmak üzere 2 defa toplanır.
Üyesi olduğumuz diğer birçok uluslararası kuruluş gibi kpss'de sorulacak bir soru adedi olmanın ötesine gitmemiş bir kuruluştur.

Geri
Üst Alt