Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Banada sanki orası 55bin kişi almayacak gibi duruyor bu haliyle, SamiYen'den çok da büyük gözükmüyor gözüme şu an itibariyle yada fotolardan öyle duruyor. :)

Bende bu kaba olayını anlamadım.Daha 1 kat daha yapılmayacakmı?

düğün pastası mı bu 2 kat olacak işte yeter

Saha zemini altta bizim,küçük durmasının bir sebebi de o.

Daha çatı falan konacak.

Anlamadınız ki hocam.2 kat dediğim;alt tribünün üstünde localar,onun üstünde de 1 kat daha tribünden bahsediyorum

bitmiş hali böyle olacak arkadaşım bu resimler net bir şekilde gösteriyor bu arada ttarena.bizden alıntıdır sorun olmasın

Evet bunun gibi yaklaşık.Bizimkisinin farklarından biride bizimkisinin 2.katı dalgalı bir yapıya sahip olması.

Beni tek endişelendiren fazla sayıda giriş çıkış kapısı olması.kötü bir görüntü oluşacağını düşünüyorum.

Bu arada kameraların yerleri değişiyormuş.Kameraların kapalı olmasının sebebi buymuş.

Teşekkürler Arkadaşlar.Çoğu gitti azı kaldı.Herkese görmek nasip olur inşallah

o yüzde 90 lafına da o kadar takılmamak lazım yani onun içine bu otoparklar faln da giriyordur yoksa ilk kat ve localar %90 etmez resim 21 marta ait ve daha 2.kat yok ona rağmen nasıl devasa göründüğü konusunda daha açıklayıcı olacaktır diye umuyorum

kaba inşaatın %90 olmadıgı ortada.gözüme carpan bir diğer noktada eger bu resimdekiler dogru ise cok giriş cıkıs var tribünlerde

dolu tirbünlerde farkedilmez bence sorun yok hem bayrak pankart asarlar oralara işte fena mı :)

Renkdaşlar üst tribünler neden dalgalı yapılıyor biri sebebini söyleyebilirmi?Biri diyor akustik için iyi diğeri diyor stadın havalandırması çimler için.Dalgalı tribün görüntülü stadlara bakıyorum sözgelimi emirates ne biliyim sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fubol stadında gözüme hiç iyi gözükmüyor bu dalgalı görüntü.stad dediğin rakip üzerine baskı kuracak.rakip gram yer kadar gökyüzü göremeyecek.Gayya kuyusuna düşmüş gibi olacak.Kurtuluşum yok psikozuna girecek.Barnebau mesela mübarek cehennem kuyusu gibi.Belki ben yanılıyorumdur ama bu dalgalı görüntülü stadlar sanki bu algıyı vermiyor.İmkan varsa dalgalı yapmasınlar şu üst tribünü dümdüz yürüyüp gitsinler.hem kapasitede çoğalmış olur.Bide tamam çok para getirmesi ön planda olsun ama tribünlerin hiç olmazsa bitanesi hiç bölünmeden dortmund stadı gibi yekpare yapılamazmıydı.yeknesaklık sağlanamıyacak diye endişe ediyorum.Her tribün bölümü kendi kafasına göre takılmaz inşallah.Bişey bulmuş bişeylisini arıyor dense yeri ama ne biliyim olmuşken insan en kafasına uyanı en iyisi olsunu arıyor.neticede önümüzdeki en az bir 60 sene yuvamız olacak burası.Neyse ilerde ihtiyaçlara görede değişiklikler olabilir.hele bir Allahın izniyle şuraya kapağı atalımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt