Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Renkdaşlar üst tribünler neden dalgalı yapılıyor biri sebebini söyleyebilirmi?Biri diyor akustik için iyi diğeri diyor stadın havalandırması çimler için.Dalgalı tribün görüntülü stadlara bakıyorum sözgelimi emirates ne biliyim sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fubol stadında gözüme hiç iyi gözükmüyor bu dalgalı görüntü.stad dediğin rakip üzerine baskı kuracak.rakip gram yer kadar gökyüzü göremeyecek.Gayya kuyusuna düşmüş gibi olacak.Kurtuluşum yok psikozuna girecek.Barnebau mesela mübarek cehennem kuyusu gibi.Belki ben yanılıyorumdur ama bu dalgalı görüntülü stadlar sanki bu algıyı vermiyor.İmkan varsa dalgalı yapmasınlar şu üst tribünü dümdüz yürüyüp gitsinler.hem kapasitede çoğalmış olur.Bide tamam çok para getirmesi ön planda olsun ama tribünlerin hiç olmazsa bitanesi hiç bölünmeden dortmund stadı gibi yekpare yapılamazmıydı.yeknesaklık sağlanamıyacak diye endişe ediyorum.Her tribün bölümü kendi kafasına göre takılmaz inşallah.Bişey bulmuş bişeylisini arıyor dense yeri ama ne biliyim olmuşken insan en kafasına uyanı en iyisi olsunu arıyor.neticede önümüzdeki en az bir 60 sene yuvamız olacak burası.Neyse ilerde ihtiyaçlara görede değişiklikler olabilir.hele bir Allahın izniyle şuraya kapağı atalımda.