Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

baba kaba bitiyor da, bu kaba inşaat 55.000 kişilik değil sanki...

yoksa fotoğraflardan mı öyle geliyor

Bu açıdan tırlar oyuncak gibi görünürken çalışanlar görünmüyor bile..Eğer aynı açı ile ASY stadı izlenebilseydi ASY antrenman sahası gibi görünürdü.

Ali Samiyen Stadı

1.kat 8 sıra

2.kat 20 sıra

Türk telekom Arena

1.kat 23 sıra

2.kat 9 sıra

3.kat 20-25 sıra

Renkdaşlar üst tribünler neden dalgalı yapılıyor biri sebebini söyleyebilirmi?Biri diyor akustik için iyi diğeri diyor stadın havalandırması çimler için.Dalgalı tribün görüntülü stadlara bakıyorum sözgelimi emirates ne biliyim sağdan bakıyorum soldan bakıyorum fubol stadında gözüme hiç iyi gözükmüyor bu dalgalı görüntü.stad dediğin rakip üzerine baskı kuracak.rakip gram yer kadar gökyüzü göremeyecek.Gayya kuyusuna düşmüş gibi olacak.Kurtuluşum yok psikozuna girecek.Barnebau mesela mübarek cehennem kuyusu gibi.Belki ben yanılıyorumdur ama bu dalgalı görüntülü stadlar sanki bu algıyı vermiyor.İmkan varsa dalgalı yapmasınlar şu üst tribünü dümdüz yürüyüp gitsinler.hem kapasitede çoğalmış olur.Bide tamam çok para getirmesi ön planda olsun ama tribünlerin hiç olmazsa bitanesi hiç bölünmeden dortmund stadı gibi yekpare yapılamazmıydı.yeknesaklık sağlanamıyacak diye endişe ediyorum.Her tribün bölümü kendi kafasına göre takılmaz inşallah.Bişey bulmuş bişeylisini arıyor dense yeri ama ne biliyim olmuşken insan en kafasına uyanı en iyisi olsunu arıyor.neticede önümüzdeki en az bir 60 sene yuvamız olacak burası.Neyse ilerde ihtiyaçlara görede değişiklikler olabilir.hele bir Allahın izniyle şuraya kapağı atalımda.

Türk Telekom Arena'daki dalgalı tribün yapısı ile Emiratesteki dalgalı tribün yapısı birbirine kesinlikle benzemeyecek. TT Arena'da dalgalanma daha az

dolu tirbünlerde farkedilmez bence sorun yok hem bayrak pankart asarlar oralara işte fena mı :)

Edilir bence.Ama ilerde kapatılabilir mi diye düşünüyorum.Locaların birkaçı feda ederek oradan giriş cıkış kapısı olabilir mi diye.

Bu açıdan tırlar oyuncak gibi görünürken çalışanlar görünmüyor bile..Eğer aynı açı ile ASY stadı izlenebilseydi ASY antrenman sahası gibi görünürdü.

Ali Samiyen Stadı

1.kat 8 sıra

2.kat 20 sıra

Türk telekom Arena

1.kat 23 sıra

2.kat 9 sıra

3.kat 20-25 sıra

3 kat demişsiniz de stat 2 kat olacak acaba 1.katın localara yakın bir yerde bölünmesinden mi bahsediyorsunuz ayrı bir kat diye _? yani localara kadar 2 kat mı saydınız _?

Saha zemini altta bizim,küçük durmasının bir sebebi de o.

Daha çatı falan konacak.

Stad gayet büyük, hatta çok büyük bile şu haliyle. Stadın içinden olan fotoğraflara bakın anlarsınız. Dıştan biraz küçük gözükmesinin tek sebebi arkadaşında dediği gibi zeminin altta olmasıdır.

3 kat demişsiniz de stat 2 kat olacak acaba 1.katın localara yakın bir yerde bölünmesinden mi bahsediyorsunuz ayrı bir kat diye _? yani localara kadar 2 kat mı saydınız _?

Birinci katın 1 ve 2. kısmı diyelim biz ona sonra locaların üstüde 2. kat oluyor

Giris-cikis kapilari tribunlerin full oldugu ortamlarda goze batmaz

2840914.jpg

not: bu stad´in giris-cikis sayisi bizimkinden cok fazla

Batar bence.Keşke locaların oldupu yerden yapsalardı çıkışları.ileride düzeltirler belki.

arenaaufschalke113.jpg

DSC00323.JPG

Arena_auf_schalke_gelsenkirchen_germany.JPG

Burda o kadar cok göze batmiyorsa, bizde hic batmaz.

Karşı tribünlere desteklemeyen ayağa kalkmayan,aileleriyle birlikte gelecek insanlar.Orada batar işte.Ua'nın olduğu bölümde her taraf pankart ve insanlar ayakta olacağı için sorun orada sorun olmaz ama.

Ve attığın resimlerde dikkat edersen insanların hepsi ayakta.O yüzden pek sorun değilmiş gibi görülüyor.

Karşı tribünlere desteklemeyen ayağa kalkmayan,aileleriyle birlikte gelecek insanlar.Orada batar işte.Ua'nın olduğu bölümde her taraf pankart ve insanlar ayakta olacağı için sorun orada sorun olmaz ama.

Ve attığın resimlerde dikkat edersen insanların hepsi ayakta.O yüzden pek sorun değilmiş gibi görülüyor.

Sol altta oturacak yer yokki zaten, orda herkes ayakta durmak zorunda.

stadionbig.jpg

Karsi tarafta ama herkes oturmus durumda, orasi o kadar göze batmiyor.

Stadın çoğunda ayaktalar sadece orada değil.Hem bak Shalke stadında giriş çıkış bölümleri biraz daha yukarıda bizimkisi gibi altta değil.Orada daha göze hoş geliyor olabilir.Bizimkisi aşağıda ve bir koridor ile bağlandığı için duvar falan gözükmesinide istemiyorum şahsen.Duvar gözükecek gibi.

stat açıldığında bunların gereksiz olduğunu anlayacağız birçok statta bizdekinden daha çok çıkış olmasına rağman maç boyu kimsenin dikkatini bile çekmez bu durum

Giriş çıkışların çok veya az önemli bir şey değil. Oraya gelecek sponsor reklamlar ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ayrıca bizim staddaki giriş - çıkış kapılarının dizaynı diğer stadlardan biraz farklı.

stat açıldığında bunların gereksiz olduğunu anlayacağız birçok statta bizdekinden daha çok çıkış olmasına rağman maç boyu kimsenin dikkatini bile çekmez bu durum

Bizimkisinden daha çok çıkış olması imkansız .Bizimkisi maksimumm düzeyde.Beni üzen onların koridorla bağlanması ve kötü bir görüntü oluşturması.

Ama her halikurda Ali Sami Yen'den daha iyi atmosfere sahip olacak.

Stadın çoğunda ayaktalar sadece orada değil.Hem bak Shalke stadında giriş çıkış bölümleri biraz daha yukarıda bizimkisi gibi altta değil.Orada daha göze hoş geliyor olabilir.Bizimkisi aşağıda ve bir koridor ile bağlandığı için duvar falan gözükmesinide istemiyorum şahsen.Duvar gözükecek gibi.

B_0aa41799d6a0687d6054e47b416513b5.jpg

stadionbig.jpg

Schalke 04 yazan yerde 8 tane kapi var, bizimkinde 6 tane.

Bide 2.katta 9 tane üst üste olan kapilar var, bizde oda olmicak.

ve Schalke'nin kapilari biraz daha genis gibi geliyor bana.

Bizimkiler herseyi düsündü atmosferi güzellestirmek icin, burda da hata yapicaklarini hic sanmiyorum.

O kadar fazla kafaniza takmayin bunu. Bu güzelligin keyfini cikarin. :D

Giriş çıkışların çok veya az önemli bir şey değil. Oraya gelecek sponsor reklamlar ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ayrıca bizim staddaki giriş - çıkış kapılarının dizaynı diğer stadlardan biraz farklı.

Evet sorun da o zaten.Duvar ve koridor görmek istemiyorum karşıdan baktığımda.Oraya her zaman ayakta insan da dikecek halimiz yok.:)

B_0aa41799d6a0687d6054e47b416513b5.jpg

stadionbig.jpg

Schalke 04 yazan yerde 8 tane kapi var, bizimkinde 6 tane.

Bide 2.katta 9 tane üst üste olan kapilar var, bizde oda olmicak.

ve Schalke'nin kapilari biraz daha genis gibi geliyor bana.

Bizimkiler herseyi düsündü atmosferi güzellestirmek icin, burda da hata yapicaklarini hic sanmiyorum.

O kadar fazla kafaniza takmayin bunu. Bu güzelligin keyfini cikarin. :D

Usta takibi güzelliğin keyfini çıkartacağız ama eleştirelerimizde yapalım.Eleştirilerimiz yıkıcı değil yapıcı olarak algınlanmalı.Belki ilerde düzeltebilirler.Locaların olduu yerden çıkış verip ,portatif tribünlerle kapatabilirler oraları.

(Ama Shalke'nin stadında 1.kat bizden daha büyük.O yüzden olabilir.Ama 2. kata bende anlam veremedim.:))

bakın arkadaşlar bittiğinde Türkiyenin değil Dünyanın sayılı statları arasına en tepeden giriş yapacak yani her bakımdan herşey işin uzmanları tarafından sürdürülüyor bittiğinde bu yazdıklarımıza bakar bakar güleriz artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt