Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

çatının aparatlarından biri şuanda takılıyor

az kaldı az ...

Güzel besteler yapmaya başlayalım şimdiden :)

Fenerliler bizden daha cok takip ediyorlar bu stadyumu. :asd:

Seyrantepe stadının yapımında yeralan firmaların birinde çalışıyorum. Adam kandırıyorlar bunlar. Daha henüz bazı bölümlerin projeleri bile tamamlanmadı ve onayı alınmadı. Gelecek sezona yetişecek diyor GS kulübündekiler ve bu şekilde loca ve koltuk satıyorlar. Halbuki stadın kabasının bile bitmesi aylar sürecek daha. İnce işlerin bitmesi çok daha büyük zaman alacak. Projeyi yakından bildiğim için emin konuşuyorum‚ bu stad gelecek sezona YETİŞMEZ. Ancak ondan sonraki sezon başına yetişir‚ o da çatısız olarak. Çatı için henüz hiçbirşey kesinleşmemiş durumda. Zaten otomatik çatıdan da vazgeçecekler gibi.

Bide kendilerini böyle mesajlarla tatmin ediyorlar, cogu kisi bu mesaja cevap olarak; insallah dogrudur ve cok sevindim demisler. :D

Fenerliler bizden daha cok takip ediyorlar bu stadyumu. :asd:

Bide kendilerini böyle mesajlarla tatmin ediyorlar, cogu kisi bu mesaja cevap olarak; insallah dogrudur ve cok sevindim demisler. :D

Çalış ulan diyorum ona burdan :D

Daha maça gidecem ben orada:asd:

Bitiyor ulan!..:D

Koskoca toki varyap uzunların önemli adamları başkanları açıklama yapıyor ediyor siz hala böyle konuşuyosunuz..Tamam doğru evet evet baksana stadda şu anda çalışma yok kaba inşaat hayatta bitmez :o:o

Stad bitti bitecek neden bahsediyorsunuz ???

Adamlar 20 Nisan'da çatıyı monte edeceklermiş. Kaba inşaatın çoğu bitmiş. Boşverin siz fenevliyi. :asd:

gozunuze inanin necatiye inanmiyorsaniz:)

angutta stadla ilgili olan şaçmalıkları buraya taşıyıp milletin aklını karıştırmaya gererek yok. O gerizekalı çalıştığı firmada hangi sıfata sahipmişte, stadla ilgili ilerleme ve risk raporlarını inceleyebiliryormuş acaba. Yersen martin belli ki ezik.

necati arkadaş bütün resimleri paylaşıyor, gözümüz görüyor durumu

hadi onu da geçtik toki ve yüklenici firmanın bütün üst düzey yöneticileri de mi kolpa yapacak.

angutta stadla ilgili olan şaçmalıkları buraya taşıyıp milletin aklını karıştırmaya gererek yok. O gerizekalı çalıştığı firmada hangi sıfata sahipmişte, stadla ilgili ilerleme ve risk raporlarını inceleyebiliryormuş acaba. Yersen martin belli ki ezik.

necati arkadaş bütün resimleri paylaşıyor, gözümüz görüyor durumu

hadi onu da geçtik toki ve yüklenici firmanın bütün üst düzey yöneticileri de mi kolpa yapacak.

Sakin ol Özgür kardes, zaten o angutun salladigi ortada. Ben sadece eglence amacli tasidim bunu buraya ama bunu ciddiye alan biri olacaginida hic beklemezdim. :D

Eğlence amaçlıda o olsa o siteden hiçbir yorumu bu siteye taşımayalım.

Bir önceki sayfadaki son verilen resimler ilginç,vincin paletinin boyu adam boyun kadar,vay bee elin ecnebisi neler yapıyor.İnşallah bizde böle mühendisler yetiştiririzde,kendi öz sermayemizle kendi işimizi yaparız.

1zb6zvd.gif
ü

Bir insan şunu yapmaya üşenmezmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt